Survivor 2017 - 49. Bölüm Yorumları

neyse hafta sonu insallah.
ben daha tam olarak döndum sayilmaz :D islerim var benimde birkac gun sonra kesin dönus yapacagim :)

ama bende Semihi severdim zaten , senle bir iyi bir kötu idare ettik :D
suan senin Emreyi dinliyorum :A puanlama yapacam birazdan
İyi puanını bekliyorum :A

@EFE UYSAL kanka duymamış olayım, Atakan'a laf atarsan bozuşuruz :A

Bu haftaki şarkım senin tarzına uygun, yükseliş bekliyorum geçen haftaya göre :A
bozusunca bana söylede bende vereyim agzinin payini onun :A

ay bu ne berbat sarkilarda varmis :A hem kaliteli hemde kötuler var , liste basi ve sonu baya zorluyacak :D
@Bully hadi yine iyisin. düsük veremeyecegim galiba :A

@EFE UYSAL kanka duymamış olayım, Atakan'a laf atarsan bozuşuruz :A

Bu haftaki şarkım senin tarzına uygun, yükseliş bekliyorum geçen haftaya göre :A
aa ikinci alintinida simdi gördum evet fena degil sarkin 😛 ama güzel baya sarkida var

bozusunca bana söylede bende vereyim agzinin payini onun :A

ay bu ne berbat sarkilarda varmis :A hem kaliteli hemde kötuler var , liste basi ve sonu baya zorluyacak :D
@Bully hadi yine iyisin. düsük veremeyecegim galiba :A

aa ikinci alintinida simdi gördum evet fena degil sarkin 😛 ama güzel baya sarkida var
Efe'cim işini bilir, yapmaz bir daha :A

Bu hafta senden düşük almam biliyorum, ama haftaya hareketli gelecek o zaman nolur bilmem :A

Efe'cim işini bilir, yapmaz bir daha :A

Bu hafta senden düşük almam biliyorum, ama haftaya hareketli gelecek o zaman nolur bilmem :A
Senin icin acaba düsük puan kac ve alti?
ya gecen hafta hareketliydi sarkin ama cok kötuler vardi.
Ben hareketli sarkilarda severim ama tabi slow gibi degil. suan sen ve bi tanesi var ikisi arasinda cok kaldim siralama olarak

bana göre 6 ve üstü guzel puandir ve sen galiba 8 almistin gecen hafta :)

Diger sanatci daha fazla hosuma gitti 😛 neyse birazdan diger konuda yazarim yorum 😛

Senin icin acaba düsük puan kac ve alti?
ya gecen hafta hareketliydi sarkin ama cok kötuler vardi.
Ben hareketli sarkilarda severim ama tabi slow gibi degil. suan sen ve bi tanesi var ikisi arasinda cok kaldim siralama olarak

bana göre 6 ve üstü guzel puandir ve sen galiba 8 almistin gecen hafta :)

Diger sanatci daha fazla hosuma gitti 😛 neyse birazdan diger konuda yazarim yorum 😛
Geçen hafta 17 üzerinden 8 vermiştin. Ben şu puan düşük şu puan yüksek demem, zaten demem de doğru olmaz, sonuçlar açıklanınca öğrenirsin tepkimi, bunu daha önce de demiştim sanırım :A

Geçen hafta 17 üzerinden 8 vermiştin. Ben şu puan düşük şu puan yüksek demem, zaten demem de doğru olmaz, sonuçlar açıklanınca öğrenirsin tepkimi, bunu daha önce de demiştim sanırım :A
8 puanima tesekkur etmistin ozaman bu haftada edersin :A 16 uzerinden bide 😛