Çok güldürüyo kız gerçekten hareketleri sözleri mimikleriozaman onun gibi dogal ve samimi bulacagin biri ciksin karsina![]()
Çok güldürüyo kız gerçekten hareketleri sözleri mimikleriozaman onun gibi dogal ve samimi bulacagin biri ciksin karsina![]()
Acısını çekecek Acunİnşallah halktan Adem adına büyük tepki bekliyorum dünki acısını görmemiş olamazlar ya
Acısını çekecek Acun![]()
Acun orda keyif çatsın hayat ona güzelBeter olsun o töbe yarabbim Ademe iyi davransın oda![]()
Eser finale kadar giderdide iste dayanamadi .Acısını çekecek Acun![]()
Acun orda keyif çatsın hayat ona güzel![]()
Adem herkesten daha şefkatli daha vicdanlı diyeAynen öyle benim en çok kızdığım ayrım yapması diğerlerini hastaneye götürdün ama e Ademin suçu ne allahım yarabbim ya![]()
Eser favoriydi evet giderdi kıbrısa.Eser finale kadar giderdide iste dayanamadi .
Bu sene survivor cok Karisik. herkes patlamaya hazir bomba gibi![]()
Daha yarisma baslamadan costurduk konuyuEser favoriydi evet giderdi kıbrısa.
Herkes birbirinin açığını arıyo ego savaşları mevcut daha çok tartışma ve kavga göreceğiz![]()
Adem herkesten daha şefkatli daha vicdanlı diye![]()
![]()
Hangi dizi?Daha yarisma baslamadan costurduk konuyuaksama dizim var ama 2 hafta önce yaptigim gibi 2 konudada olacagim
![]()
Atakan dedikocuydu Ademde hiç yokKurban olsunlar o Ademe be vicdanlı olarak bir Atakan vardı bir Adem var herkes sabriyeyi dışlarken o yanında oldu hep![]()
Atakan dedikocuydu Ademde hiç yok![]()
yok daha neler Atakana laf atarsan benle @Bully i karsina alirsin bak 😡Atakan dedikocuydu Ademde hiç yok![]()
yarisma zamaninda olacakmisin diye merak ettimdeYok işlerim var hayırdır.![]()
Adem daha iyi netOlsun yardım etmeyi seviyordu ve saygılı idi Ademde öyle korumacı tarafı var![]()
yarisma zamaninda olacakmisin diye merak ettimde![]()
Semihçiydik az kavga etmedik sizleyok daha neler Atakana laf atarsan benle @Bully i karsina alirsin bak 😡