Aynen lanet olsun çok seviliyorum etiketleyen etiketleyene
Abla sen de niye yangına körükle gidiyorsun aa![]()
Aynen lanet olsun çok seviliyorum etiketleyen etiketleyene
ama es gecmediklerin oluyorAynen lanet olsun çok seviliyorum etiketleyen etiketleyene
ama es gecmediklerin oluyor
baslamadimi daha yarisma ? acayim bilgisayardan . Bu arada benim profil mesajimda bir Ince detay vardi farketmedin galiba 😛 sana sonra anlatacam birseyler
hayatimdaki en önemli bir degisiklik![]()
@Bully oda farkinda bazi seylerin 😉 öyle demesi normal 😛bir kerede gözünden kaçmasın bir keree girmiyim aranıza dedim duramadım yine
![]()
tabiki anlatirim bitanem. SIR olsa mesajimda belirtmezdimde tabi anlayanaBanada anlat çatlarımşaka tabii
@Bully oda farkinda bazi seylerin 😉 öyle demesi normal 😛
tabiki anlatirim bitanem. SIR olsa mesajimda belirtmezdimde tabi anlayanasonra derim, zaten aktifligimi azaltmayi dusunmemin baslica sebebi
![]()
Milli maç var şu an TV8'de, o bitince başlarama es gecmediklerin oluyor
baslamadimi daha yarisma ? acayim bilgisayardan . Bu arada benim profil mesajimda bir Ince detay vardi farketmedin galiba 😛 sana sonra anlatacam birseyler
hayatimdaki en önemli bir degisiklik![]()
@Bully oda farkinda bazi seylerin 😉 öyle demesi normal 😛
tabiki anlatirim bitanem. SIR olsa mesajimda belirtmezdimde tabi anlayanasonra derim, zaten aktifligimi azaltmayi dusunmemin baslica sebebi
![]()
yok ya isine gelenleri bazen cimbizla cekip sorup dururdun banaMilli maç var şu an TV8'de, o bitince başlar
Beni bilirsin detaylara fazla takılmam ve çok da dikkatsizimdir. ss Sen ipucu vermeden hayatta bulamam
Bekliyorum anlatacaklarını merakla![]()
Konu şimdiden coştuMilli maç var şu an TV8'de, o bitince başlar
Beni bilirsin detaylara fazla takılmam ve çok da dikkatsizimdir. ss Sen ipucu vermeden hayatta bulamam
Bekliyorum anlatacaklarını merakla![]()
yaklastin asinda ama ask meselesi degilAyy bitanem yazan parmaklarını yerim seninnbir tanen kurban olsun sanaa
hımm sesli düşünüyorum acaba bacımın hayatına birimi giriyorr
![]()
Fark-i benKonu şimdiden coştu![]()
![]()
Sen yapıyorsun diye yapıyorumdur elimin güçlü olması içinyok ya isine gelenleri bazen cimbizla cekip sorup dururdun banahatta övunuyordunda benden kacmaz deyip
![]()
yaklastin asinda ama ask meselesi degilhatirlarsan dedim sana kendi gelecegimi bilmeden baskasinin gelecegine yön cizemem diye 😉
Fark-i ben![]()
sen hatalarimi bulmuyorsun ama sen benim yazdigim yazilarda en can alici kismi aliyorsun isin seyri degisiyorSen yapıyorsun diye yapıyorumdur elimin güçlü olması için![]()
Şov yapacaz inşallah bugün, belki Cumartesi'yi geçerizKonu şimdiden coştu![]()
![]()
oda Fark-i ben 😛 ben ona kirptim biraz resmi
Aynen kanka
Hadi ya bak sen hele bana 😛sen hatalarimi bulmuyorsun ama sen benim yazdigim yazilarda en can alici kismi aliyorsun isin seyri degisiyor![]()
Rekor 20 sayfa geçersek müthiş olurŞov yapacaz inşallah bugün, belki Cumartesi'yi geçeriz![]()
Emeğe saygı Avnicada yazıkAynen kanka
@Dosi cim de saolsunAvnican mıdır nedir o yazıyı çıkarıp resmi hazırladı bana
Hadi ya bak sen hele bana 😛![]()
ya bak sen hele sanaAynen kanka
@Dosi cim de saolsunAvnican mıdır nedir o yazıyı çıkarıp resmi hazırladı bana
Hadi ya bak sen hele bana 😛![]()
Al bakalım ilk oyunya bak sen hele sanakac kerede ufak hamlelerin triplerimi engelemisti zamaninda
![]()