Survivor 2017 - 49. Bölüm Yorumları

Aynen lanet olsun çok seviliyorum etiketleyen etiketleyene :A

Abla sen de niye yangına körükle gidiyorsun aa :A
ama es gecmediklerin oluyor :D
baslamadimi daha yarisma ? acayim bilgisayardan . Bu arada benim profil mesajimda bir Ince detay vardi farketmedin galiba 😛 sana sonra anlatacam birseyler :D
hayatimdaki en önemli bir degisiklik :D

baslamadimi daha yarisma ? acayim bilgisayardan . Bu arada benim profil mesajimda bir Ince detay vardi farketmedin galiba 😛 sana sonra anlatacam birseyler :D

Banada anlat çatlarım :F:Fşaka tabii

Milli maç var şu an TV8'de, o bitince başlar :D

Beni bilirsin detaylara fazla takılmam ve çok da dikkatsizimdir. ss Sen ipucu vermeden hayatta bulamam :A

Bekliyorum anlatacaklarını merakla :A

@Bully oda farkinda bazi seylerin 😉 öyle demesi normal 😛

tabiki anlatirim bitanem. SIR olsa mesajimda belirtmezdimde tabi anlayana :D sonra derim, zaten aktifligimi azaltmayi dusunmemin baslica sebebi :D

Ayy bitanem yazan parmaklarını yerim seninn :love1:bir tanen kurban olsun sanaa
:Dhımm sesli düşünüyorum acaba bacımın hayatına birimi giriyorr :D

Milli maç var şu an TV8'de, o bitince başlar :D

Beni bilirsin detaylara fazla takılmam ve çok da dikkatsizimdir. ss Sen ipucu vermeden hayatta bulamam :A

Bekliyorum anlatacaklarını merakla :A
yok ya isine gelenleri bazen cimbizla cekip sorup dururdun bana :D hatta övunuyordunda benden kacmaz deyip :F

yaklastin asinda ama ask meselesi degil :D hatirlarsan dedim sana kendi gelecegimi bilmeden baskasinin gelecegine yön cizemem diye 😉

Fark-i ben :A

Haa doğru demiştin :D hımm yeni arkadaşlıklar diyelim o zaman :D ay şu gizemli konuşmalarına bayılıyorum senin ya :F