Görmedim fragmaniBugünkü oyunda baya eğlenceli olacak Ademle İlhanın diyaloğu sesli güldürdü![]()
![]()
Senin paylastiginda açilmadi ama yorumlari okudum
Görmedim fragmaniBugünkü oyunda baya eğlenceli olacak Ademle İlhanın diyaloğu sesli güldürdü![]()
![]()
FragmanGörmedim fragmani
Senin paylastiginda açilmadi ama yorumlari okudum![]()
İşte torpil var net belli oluyo.😉 aynen öyle madem öyle yapacan ne diye yarışmaya alıyosun
İşte torpil var net belli oluyo.
Yönlendirmesini bilmeyen ve sağını solunu bilmeyen yandıAy cok gülecez belli![]()
Bugün baya para kırmıştır 12 reyting gelmişDevam etsin böyle ratinglere yansır işte![]()
Bugün baya para kırmıştır 12 reyting gelmiş![]()
Nerdeyse Adem alıyordu tek hakkıyla 2 kişiyi eledi 7de 7 yaptı işte Furkan 5 hakkı olma avantajını kullandıBu arada sembolu Furkanin kazanmasina sevindim. Bu hafta su oyunu harici harikaydi belkide en iyi perfirmansi yapmistir bu hafta
Adem zaten halk arkasinda finale kadar gider
Ama halk tepkisini gösterirValla yine iyi rating gelmiş bu durumlara göre![]()
ADEM diğerleini eleyerek Furkana yardimci olduNerdeyse Adem alıyordu tek hakkıyla 2 kişiyi eledi 7de 7 yaptı işte Furkan 5 hakkı olma avantajını kullandı![]()
Ama halk tepkisini gösterir![]()
Furkan ile Sabriyenin atışmadı çok iyidiADEM diğerleini eleyerek Furkana yardimci oldu![]()
İnş aklı başına gelir Ademin değerini anlar.Aynen göstersin bir zahmet dün Adem o halini kimse görmediyse pes yani
Dün cok komiklerdi hakikatten. Cok uctular cevaplardaFurkan ile Sabriyenin atışmadı çok iyidi![]()
Buda fena
İnş aklı başına gelir Ademin değerini anlar.
Çok saçma cevaplarda verdiler Sabriyenin doğallığı ve samimiyeti beni bitiriyoDün cok komiklerdi hakikatten. Cok uctular cevaplardaben 2 tanesini yakin bilebildim
yarisiyordum bende onlarla
![]()
ozaman onun gibi dogal ve samimi bulacagin biri ciksin karsinaÇok saçma cevaplarda verdiler Sabriyenin doğallığı ve samimiyeti beni bitiriyo![]()
![]()
Çok saçma cevaplarda verdiler Sabriyenin doğallığı ve samimiyeti beni bitiriyo![]()
![]()