neyse hafta sonu insallah.Malesef yaa olamam gibi dışardayım 11'den önce eve geçmem.Yarın akşam telafi edebiliriz..
ama bende Semihi severdim zaten , senle bir iyi bir kötu idare ettikSemihçiydik az kavga etmedik sizle![]()
neyse hafta sonu insallah.
ben daha tam olarak döndum sayilmazislerim var benimde birkac gun sonra kesin dönus yapacagim
![]()
o dizi izleyecekmis. Ona destekci olacam Ogeday konusunda
İyi puanını bekliyorumneyse hafta sonu insallah.
ben daha tam olarak döndum sayilmazislerim var benimde birkac gun sonra kesin dönus yapacagim
ama bende Semihi severdim zaten , senle bir iyi bir kötu idare ettik
suan senin Emreyi dinliyorumpuanlama yapacam birazdan
en son Yildiz sayesinde kaptin zaten. bakalim, yorum yok ama sen yinede tesekkuru hazirlaİyi puanını bekliyorum![]()
@EFE UYSAL kanka duymamış olayım, Atakan'a laf atarsan bozuşuruzyok daha neler Atakana laf atarsan benle @Bully i karsina alirsin bak 😡
Bu haftaki şarkım senin tarzına uygun, yükseliş bekliyorum geçen haftaya göreaa simdide @Bully nin Emresibakalim kim iyi puan alacak
o dizi izleyecekmis. Ona destekci olacam Ogeday konusunda![]()
bozusunca bana söylede bende vereyim agzinin payini onun@EFE UYSAL kanka duymamış olayım, Atakan'a laf atarsan bozuşuruz
Bu haftaki şarkım senin tarzına uygun, yükseliş bekliyorum geçen haftaya göre![]()
aa ikinci alintinida simdi gördum evet fena degil sarkin 😛 ama güzel baya sarkida var@EFE UYSAL kanka duymamış olayım, Atakan'a laf atarsan bozuşuruz
Bu haftaki şarkım senin tarzına uygun, yükseliş bekliyorum geçen haftaya göre![]()
Efe'cim işini bilir, yapmaz bir dahabozusunca bana söylede bende vereyim agzinin payini onun
ay bu ne berbat sarkilarda varmishem kaliteli hemde kötuler var , liste basi ve sonu baya zorluyacak
@Bully hadi yine iyisin. düsük veremeyecegim galiba
aa ikinci alintinida simdi gördum evet fena degil sarkin 😛 ama güzel baya sarkida var
Senin icin acaba düsük puan kac ve alti?Efe'cim işini bilir, yapmaz bir daha
Bu hafta senden düşük almam biliyorum, ama haftaya hareketli gelecek o zaman nolur bilmem![]()
Geçen hafta 17 üzerinden 8 vermiştin. Ben şu puan düşük şu puan yüksek demem, zaten demem de doğru olmaz, sonuçlar açıklanınca öğrenirsin tepkimi, bunu daha önce de demiştim sanırımSenin icin acaba düsük puan kac ve alti?
ya gecen hafta hareketliydi sarkin ama cok kötuler vardi.
Ben hareketli sarkilarda severim ama tabi slow gibi degil. suan sen ve bi tanesi var ikisi arasinda cok kaldim siralama olarak
bana göre 6 ve üstü guzel puandir ve sen galiba 8 almistin gecen hafta
Diger sanatci daha fazla hosuma gitti 😛 neyse birazdan diger konuda yazarim yorum 😛
8 puanima tesekkur etmistin ozaman bu haftada edersinGeçen hafta 17 üzerinden 8 vermiştin. Ben şu puan düşük şu puan yüksek demem, zaten demem de doğru olmaz, sonuçlar açıklanınca öğrenirsin tepkimi, bunu daha önce de demiştim sanırım![]()
Bu hafta hedefi yükselttim, etmeyebilirim8 puanima tesekkur etmistin ozaman bu haftada edersin16 uzerinden bide 😛
Canin sagolsunBu hafta hedefi yükselttim, etmeyebilirim![]()
Gözümden kaçmış gördüm şimdiCanin sagolsunartik bu kelimeyi sana cok sarfedecem galiba
Dolly nicki hakkindaki yorumuma baktinmi? etiketlemistimde![]()
Benimki hep gözden kacar halbuki ben cok fazla etiketleyen degilimGözümden kaçmış gördüm şimdi
Dosi candır![]()
Gözümden kaçmış gördüm şimdi
Dosi candır![]()
Aynen lanet olsun çok seviliyorum etiketleyen etiketleyeneBenimki hep gözden kacar halbuki ben cok fazla etiketleyen degilim
neyse canin sagolsunpopulerligine veriyorum
![]()
Abla sen de niye yangına körükle gidiyorsun aabir kerede gözünden kaçmasın bir keree girmiyim aranıza dedim duramadım yine
![]()