tamam afiş diye buna diyoruz zaten sen ne bekliyordunkı
Ben dekolte bekliyordum.
tamam afiş diye buna diyoruz zaten sen ne bekliyordunkı
Dedim sana trol yapıyorlar diye.tamam afiş diye buna diyoruz zaten sen ne bekliyordunkı
Yaparım senin içinde merak etme. Sen özelden bilgilendirirsin beni.
Klavye hatası.
Aslında orada başka isimler vardı dedim değiştireyim garip olur ama yinede laf yedik.
Eline sağlık takılıyorum şuan.
hahah HARUBDedim sana trol yapıyorlar diye.
Arun diyen var Haro diyen var. Varda var.hahah HARUB
Juri başkanlarımızdan @Harunnn60 a Afiş için teşekkürler ve 1 tanede tanıtım yaptı sağolsun
bu arada oylarınızıda yollamayı unutmayın Cuma 22:00 son zaten özel kutularınızda mevcut racap videosu ve akşama özel kutulardanda tek tek hatırlatma yaparım
Heyecan dolu tanıtım videomuzu ilk eleme gelmeden izleyelim
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx
Bu haftaki şarkın oldukça dinlemiş olduğum şarkılardandı hop dedik şarkısını bilirim,oylamada iyi bir puan aldı
Tam puanlar hazır mı
harika olmuş, harub pardon @Harunnn60 bu işi biliyor yalnız gaga benim reklamımı daha çarpıcı bir şekilde yapmalıydı batırmış durumu
Juri başkanlarımızdan @Harunnn60 a Afiş için teşekkürler ve 1 tanede tanıtım yaptı sağolsun
bu arada oylarınızıda yollamayı unutmayın Cuma 22:00 son zaten özel kutularınızda mevcut racap videosu ve akşama özel kutulardanda tek tek hatırlatma yaparım
Heyecan dolu tanıtım videomuzu ilk eleme gelmeden izleyelim
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx
hogathanın neresini kıskanıcam elimi sallasam ellisi varsın ellibirinci elimden kaçsınKız deme öyle şimdi biri gelir kıskanır niye bana şarkı yok der ay evlerden ırak.
seni geri plana atmış @Harunnn60 koltuğunada olturduharika olmuş, harub pardon @Harunnn60 bu işi biliyor yalnız gaga benim reklamımı daha çarpıcı bir şekilde yapmalıydı batırmış durumu
harika olmuş, harub pardon @Harunnn60 bu işi biliyor yalnız gaga benim reklamımı daha çarpıcı bir şekilde yapmalıydı batırmış durumu
hogathanın neresini kıskanıcam elimi sallasam ellisi varsın ellibirinci elimden kaçsın
tabi canım senin yumurta gibi oğlanı gören tam puan vermek için asılıyor bamyasına pardon şeyine yani klavyesineTam puanlar hazır mı
koltuğa çivi koymuştum umarım çivi zıplatır gagayıseni geri plana atmış @Harunnn60 koltuğunada olturdu
olsun hogathayla alakalı sandım ben lafımı yapayımda sonra tırstı konuşamadı demesnlerBayan bir üyeden bahsettim orada.s.s
Çok pis konuşuyorsun psikolojim bozuldu.s.stabi canım senin yumurta gibi oğlanı gören tam puan vermek için asılıyor bamyasına pardon şeyine yani klavyesine
koltuğa çivi koymuştum umarım çivi zıplatır gagayı