MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

başkan yıldırım yetişti imdadımıza :) başkanlığın btsın konu sinek avlıyor la ah ah nerde benim başkanlık yaptığım seksi günler :))
diğer etkisiz başkan lady gaga nerelerde :)

Konuyu ben götürüyorum destere. 85 mesaj yazmışım. Bu hafta ki haftaliklara dikkat.:A

Bence konu benim yarışmamamdan kaynaklı bir durgun. Heyecan verecek kişi yok.:A @Çiğdem- @destere

ben konu ilgi çeksin diye her konuya girişimde soyunuyordum :) benim taktiği uygulamaya cesaretleri varsa uygulasınlar :)

naptı hanı dişe dokunur bişey yapsan bizde görürdük sen sanırım kendi safinaz çiğdemine çalışıyorsun :)
Etkisiz dediğin başkan bütün gün @Çiğdem- e çalıştı. :A
Konuyu ben götürüyorum destere. 85 mesaj yazmışım. Bu hafta ki haftaliklara dikkat.:A

Bence konu benim yarışmamamdan kaynaklı bir durgun. Heyecan verecek kişi yok.:A @Çiğdem- @destere
HAHAHA aa @destere nin derdi şu çocuklar iki kişi yerimi dolduramıyor diye kendini böbürlendirmek :A :A :A

çıkar dünyası işte zamanında bizide öve öve bitiremiyordu işi bitti oklavayı geçirip bıraktı :) kadir kıymet bilmez bunlar bugünlerdeki sevincin zamanı gelince yerini hayal kırıklığına bırakacak :)

Sen vaatlerini boşa çıkarınca kız mecbur bize yöneldi. Sen kızı yarı yolda bıraktın.:A

Sen vaatlerini boşa çıkarınca kız mecbur bize yöneldi. Sen kızı yarı yolda bıraktın.:A
çıkar dünyası işte zamanında bizide öve öve bitiremiyordu işi bitti oklavayı geçirip bıraktı :) kadir kıymet bilmez bunlar bugünlerdeki sevincin zamanı gelince yerini hayal kırıklığına bırakacak :)
haha evet sokak sanati doğru dedi sen beni yarı yolda bıraktın beyefendi birde üste çıkıyorsun utanmadan :A :A :A

eurovision-2009-jpg.54365

Juri başkanlarımızdan @Harunnn60 a Afiş için teşekkürler ve 1 tanede tanıtım yaptı sağolsun :bhr:

bu arada oylarınızıda yollamayı unutmayın Cuma 22:00 son zaten özel kutularınızda mevcut racap videosu ve akşama özel kutulardanda tek tek hatırlatma yaparım :A

Heyecan dolu tanıtım videomuzu ilk eleme gelmeden izleyelim :Z

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking