MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Şarkım efsane bence baksana elem keder bile düşük verememiş. :A
genel olarak adaletli buldum oylamayı evet bizim ekipten çürük çıkmaz ayoll :A

AAA Çiğdem şarkısı daha çok izlenmiş sanırım ama onada birşey demezsin zaten cnm :bhr:

genel olarak adaletli buldum oylamayı evet bizim ekipten çürük çıkmaz ayoll :A

AAA Çiğdem şarkısı daha çok izlenmiş sanırım ama onada birşey demezsin zaten cnm :bhr:
Neyse o konuya girmeyelim çürük mü ham mı olmuş mu göreceğiz. 🙂

Kraliçem her yerde zirvede olmak zorunda mısın? :love1:

O @xemrexxx de ayrı çatlak cidden. :A Kendini Hürrem sandı, Koriş sandı, Kösem sandı, Sümbül sandı. :F

Arım balım @destere'm
Gülüm dalım çiçeğim
Bilsen ki öleceğim
Yine seni seveceğim....
hahaha bir tespit yazmıştım ben durum güncellemesine forumda bulunduğum 3 yılda değişen tek şey geldiğimde kendisi hürrem sanıyordu şimdide safiye sultan sanıyor demiştim hahah :F @xemrexxx

@OzaN bu sezon ne bahane bulucak bakalım sana cnm düşük oylarında yada ondan umutlu musun bu sezon :A :A :A
Hiçbir fikrim yok ablacım @OzaN bana takık herhalde videonun ses kalitesi kötüydü, çok eski şarkıydı gibi bahanlerini daha sık görürüm bu sezon. :A

Sana da Allah kolaylık versin 17 yarışmacı zahmetli iş. :D

Hiçbir fikrim yok ablacım @OzaN bana takık herhalde videonun ses kalitesi kötüydü, çok eski şarkıydı gibi bahanlerini daha sık görürüm bu sezon. :A

Sana da Allah kolaylık versin 17 yarışmacı zahmetli iş. :D
belki tam puan verir şaşırtır seni ayoll :A

geçen sezon 19 kişiydik ger çi bu sezon 18 diye hesaplamıstım emre son anda caydı :A

ama başka yarışmacı almayada çalışmadım 17 ile kapattım şöyle bir avantaj olucak bu sezon sadece çeyrek finalde 2 eleme olucak öncesinde olmucak :A

belki tam puan verir şaşırtır seni ayoll :A

geçen sezon 19 kişiydik ger çi bu sezon 18 diye hesaplamıstım emre son anda caydı :A

ama başka yarışmacı almayada çalışmadım 17 ile kapattım şöyle bir avantaj olucak bu sezon sadece çeyrek finalde 2 eleme olucak öncesinde olmucak :A
son gün ne zamandı son günü söyle kaçırmayalım bari oylamayı :)

Jüri başkanından jüriye tebligat;

Son oy gönderme tarihi yarın 22.00'dır.
başkan yıldırım yetişti imdadımıza :) başkanlığın btsın konu sinek avlıyor la ah ah nerde benim başkanlık yaptığım seksi günler :))
diğer etkisiz başkan lady gaga nerelerde :)

son gün ne zamandı son günü söyle kaçırmayalım bari oylamayı :)
Jüri başkanından jüriye tebligat;

Son oy gönderme tarihi yarın 22.00'dır.
BAŞKANIMIZ TABLŞGATI VERMİŞ AYOLL :A

2 tane başkan tuttum yarışmayı spürüp silicekler çay kahve servisi hertürlü isteğinde @sokak sanati ve @Harunnn60 a talep edebilirsin karşılarlar @destere :A :A :A

yeni afişimizide koyduk @Harunnn60 a teşekkürler :bhr:

BAŞKANIMIZ TABLŞGATI VERMİŞ AYOLL :A

2 tane başkan tuttum yarışmayı spürüp silicekler çay kahve servisi hertürlü isteğinde @sokak sanati ve @Harunnn60 a talep edebilirsin karşılarlar @destere :A :A :A

yeni afişimizide koyduk @Harunnn60 a teşekkürler :bhr:
başkanların bir foka yaramiyi:) sen @EFE UYSAL ı getirseydin başa bari noyan kazmasıyla donatırdı sayfaları bunlar fos çıktı :)

hhahaha aa öyle denirmi çocukların yüzüne :A @sokak sanati @Harunnn60 hem sen onların üstadı sayılırsın tecrübelerini aktar moral ver ayoll :A :A :A
ben konu ilgi çeksin diye her konuya girişimde soyunuyordum :) benim taktiği uygulamaya cesaretleri varsa uygulasınlar :)

Etkisiz dediğin başkan bütün gün @Çiğdem- e çalıştı. :A
naptı hanı dişe dokunur bişey yapsan bizde görürdük sen sanırım kendi safinaz çiğdemine çalışıyorsun :)