genel olarak adaletli buldum oylamayı evet bizim ekipten çürük çıkmaz ayollŞarkım efsane bence baksana elem keder bile düşük verememiş.![]()
AAA Çiğdem şarkısı daha çok izlenmiş sanırım ama onada birşey demezsin zaten cnm
genel olarak adaletli buldum oylamayı evet bizim ekipten çürük çıkmaz ayollŞarkım efsane bence baksana elem keder bile düşük verememiş.![]()
Neyse o konuya girmeyelim çürük mü ham mı olmuş mu göreceğiz. 🙂genel olarak adaletli buldum oylamayı evet bizim ekipten çürük çıkmaz ayoll
AAA Çiğdem şarkısı daha çok izlenmiş sanırım ama onada birşey demezsin zaten cnm![]()
hhahha @xemrexxx in korişi bize zirveler yakışır hayatım falan diyordu ayollNeyse o konuya girmeyelim çürük mü ham mı olmuş mu göreceğiz. 🙂
Kraliçem her yerde zirvede olmak zorunda mısın?![]()
hahaha bir tespit yazmıştım ben durum güncellemesine forumda bulunduğum 3 yılda değişen tek şey geldiğimde kendisi hürrem sanıyordu şimdide safiye sultan sanıyor demiştim hahah
Kanka ben ilk 5 videoyu 2 kere dinledim öylesine@Çiğdem-'in yüklediği 17 video içinde en çok izlenen Arım Balım Peteğim olmuş.Büyük müteşekkürlerimizi iletiriz efendim sevgiyle sağlıcakla kalınız.
![]()
Nasıl sevdiysen demek.Kanka ben ilk 5 videoyu 2 kere dinledim öylesine![]()
@OzaN bu sezon ne bahane bulucak bakalım sana cnm düşük oylarında yada ondan umutlu musun bu sezonNasıl sevdiysen demek.![]()
Hiçbir fikrim yok ablacım @OzaN bana takık herhalde videonun ses kalitesi kötüydü, çok eski şarkıydı gibi bahanlerini daha sık görürüm bu sezon.
belki tam puan verir şaşırtır seni ayollHiçbir fikrim yok ablacım @OzaN bana takık herhalde videonun ses kalitesi kötüydü, çok eski şarkıydı gibi bahanlerini daha sık görürüm bu sezon.
Sana da Allah kolaylık versin 17 yarışmacı zahmetli iş.![]()
son gün ne zamandı son günü söyle kaçırmayalım bari oylamayıbelki tam puan verir şaşırtır seni ayoll
geçen sezon 19 kişiydik ger çi bu sezon 18 diye hesaplamıstım emre son anda caydı
ama başka yarışmacı almayada çalışmadım 17 ile kapattım şöyle bir avantaj olucak bu sezon sadece çeyrek finalde 2 eleme olucak öncesinde olmucak![]()
son gün ne zamandı son günü söyle kaçırmayalım bari oylamayı![]()
başkan yıldırım yetişti imdadımızaJüri başkanından jüriye tebligat;
Son oy gönderme tarihi yarın 22.00'dır.
son gün ne zamandı son günü söyle kaçırmayalım bari oylamayı![]()
BAŞKANIMIZ TABLŞGATI VERMİŞ AYOLLJüri başkanından jüriye tebligat;
Son oy gönderme tarihi yarın 22.00'dır.
başkanların bir foka yaramiyiBAŞKANIMIZ TABLŞGATI VERMİŞ AYOLL![]()
2 tane başkan tuttum yarışmayı spürüp silicekler çay kahve servisi hertürlü isteğinde @sokak sanati ve @Harunnn60 a talep edebilirsin karşılarlar @destere![]()
![]()
![]()
yeni afişimizide koyduk @Harunnn60 a teşekkürler![]()
hhahaha aa öyle denirmi çocukların yüzünebaşkanların bir foka yaramiyisen @EFE UYSAL ı getirseydin başa bari noyan kazmasıyla donatırdı sayfaları bunlar fos çıktı
![]()
Etkisiz dediğin başkan bütün gün @Çiğdem- e çalıştı.başkan yıldırım yetişti imdadımızabaşkanlığın btsın konu sinek avlıyor la ah ah nerde benim başkanlık yaptığım seksi günler
)
diğer etkisiz başkan lady gaga nerelerde![]()
ben konu ilgi çeksin diye her konuya girişimde soyunuyordumhhahaha aa öyle denirmi çocukların yüzüne@sokak sanati @Harunnn60 hem sen onların üstadı sayılırsın tecrübelerini aktar moral ver ayoll
![]()
![]()
![]()
naptı hanı dişe dokunur bişey yapsan bizde görürdük sen sanırım kendi safinaz çiğdemine çalışıyorsunEtkisiz dediğin başkan bütün gün @Çiğdem- e çalıştı.![]()