MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

eurovision-2009-jpg.54365

Juri başkanlarımızdan @Harunnn60 a Afiş için teşekkürler ve 1 tanede tanıtım yaptı sağolsun :bhr:

bu arada oylarınızıda yollamayı unutmayın Cuma 22:00 son zaten özel kutularınızda mevcut racap videosu ve akşama özel kutulardanda tek tek hatırlatma yaparım :A

Heyecan dolu tanıtım videomuzu ilk eleme gelmeden izleyelim :Z

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx

@Harunnn60 video süper olmuş emeğine sağlık ablam😉

Oylarımı kullandım. Bayağı zorlu bir oylama oldu kendi açımdan. Kimse beni nasıl buldun diye sormasın. Düşük verdiklerim bu haftaya mahsus vermişimdir güzel şarkıları vardır inanıyorum listenizde :D

eurovision-2009-jpg.54365

Juri başkanlarımızdan @Harunnn60 a Afiş için teşekkürler ve 1 tanede tanıtım yaptı sağolsun :bhr:

bu arada oylarınızıda yollamayı unutmayın Cuma 22:00 son zaten özel kutularınızda mevcut racap videosu ve akşama özel kutulardanda tek tek hatırlatma yaparım :A

Heyecan dolu tanıtım videomuzu ilk eleme gelmeden izleyelim :Z

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx
harika olmuş, harub pardon @Harunnn60 bu işi biliyor yalnız gaga benim reklamımı daha çarpıcı bir şekilde yapmalıydı batırmış durumu :)

Kız deme öyle şimdi biri gelir kıskanır niye bana şarkı yok der ay evlerden ırak.:A
hogathanın neresini kıskanıcam elimi sallasam ellisi varsın ellibirinci elimden kaçsın :)

Tam puanlar hazır mı :bhr:
tabi canım senin yumurta gibi oğlanı gören tam puan vermek için asılıyor bamyasına pardon şeyine yani klavyesine :)

seni geri plana atmış @Harunnn60 koltuğunada olturdu :A
koltuğa çivi koymuştum umarım çivi zıplatır gagayı :)

Bayan bir üyeden bahsettim orada.s.s
olsun hogathayla alakalı sandım ben lafımı yapayımda sonra tırstı konuşamadı demesnler :)