MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Haklısın kimileri hit için kavga planı yapıyordu. Seni bu konu da takdir ediyorum ama çok sende abartma yani abarttıģını hissedersem bir delik bulup sızarım bilirsin.:A
kutumuzdan toplantı yaparız ayoll onu ayarlarız cnm :A

@Tolstoyevski @dreamy @MasacRE- sadece siz kaldınız ayoll yarın 17:00 son tarih bu gece yollarında şarkıları hazırlıyayım -5 cezası var unutmayın :A

:F Aynen korkuttuk kanka o Rihanna gecesine gömmüştük orada yatıyor hala :F

Büyük rezillik oldu kendine adına cidden. Rihanna'yı en iyi ben tanırım ben bilirim diyordu öyle ki @xBUGRAx'i taklit etmesi bile yetmedi. Ne demişler taklitler orijinallerini yüceltir o yüzden Buğra'yı daha çok özledik. :):):):):):)

Büyük rezillik oldu kendine adına cidden. Rihanna'yı en iyi ben tanırım ben bilirim diyordu öyle ki @xBUGRAx'i taklit etmesi bile yetmedi. Ne demişler taklitler orijinallerini yüceltiro yüzden Buğra'yı daha çok özledik. :):):):):):)
Aynen Zaten ilk günden beri Buğrayı taklit ediyor bazen acaba Buğra mı diyorum :F FOX Rihanna :A

Kendi rezilliklerini övünç edinmişler. Yazık yaa.:) Nasıl oylandigi ispatları ile ortada. Birbirinizi pohpohlayarak rezil etmemiş olmuyorsunuz kendinizi yazık..

Dublör olmak zor tabi. Ozan'ın dublörluğünü yapıyor. Cengonun ulu fikrinden esinlenip çakma dublör yarışma yapıyor alıştı her halde, aynaya bakar gibi herkesi kendi sanıp laf atıyor yazık.:))))
Buğrayı bende severdim ve forumda en çok ortak noktam olan kişiydi. Keşke geri dönse. Boş duygu sömürülerine karnı tok bu insanların.:))

Ben gidiyorum, bu forum bitti, bir daha girmiycem deyip de 7/24 online olmuyorum çok şükür sözümün eri bir insanım. :)

Gitme diyen onlarca arkadaşıma güvenip kaldım. Kötü sevimsiz insanlar için iyi insanları harcamanın anlamsız olduğunu anladım.:) Bi itirazı olan konuda gitme diyen arkadaşlara hesap verebilir.:)

Arkama FF halkı aldım resmen.:A

"Pamuk Prenses Sihirli Hayal Dünyasında" çok yakında Fav10'da olacak arkadaşlar, psikolojik bir dram olacak bu dizi. :)))

Gitme konuma art niyetle gelip sadece beni eleştirmek için uğrayanlar tabi görmez iyiliği. Gitme diyeni.

Neyse sizi daha fazla ezecegim zaten.hepsi bu gece olmayacak sadede. Sakin olun.:))

Yaa lütfen sallayarak olmuyor bu işler sus be sus. hem sadece çiğdem diyen arkadaş sana sözüm onun bir günlük dostluğu için hepinizi yakarım. Onun gibisi zor bulunuyor artık.:)

Çiğdem de zoraki konuşuyor belli ki işte :F rehabilitasyon merkezini açmış ilk hasta olarak da bunu almış bu da değer veriyor sanıyor :F

Kötü insansın deyince kendime kızıyordum ama cidden kötüsün yaa. Çok net gerçek yüzünü gördü herkes. Özelden bana senin nasıl bir insan olduğunu öyle güzel görenler ve bana sen haklısın diyenler var ki neyse ki onların tesellisi yeter bana senin bu çirkin sözlerine karşın.:)