Olabilir kavga edebilirim netice olarak şu an düzeldim onlarla ya da nötr haldeyim sen mi kavga etmiyorsun senin şikayetlerini biz hiç takmadık ki saçma sapan kıskançlık şikauetleriydi beni onlar mı durduracak ay sen iyice düştün gözümde Biraz sonra sütten çıkma ak kaşığım dersen kahkaha efektlerine boğarım siteyiSenin amacın ne? Ben kavga etmiyorkn bana laf atıyorsun devamlı sonra herşeyi üzerine alınıyor diye yönetimde kesin algı yapıyorsundur. Bana laf attığın şeyleri şikayet edince duruldun çünkü amacının bu olduğu ortadaydı şimdi yine azıttın. Sen gerçekten problemli bir insansın ve bir zamanlar sürgünüm vardı Çiğdem vardı Hatun oldu ben oldum devamlı kendine düşman yaratıyorsun ve ben meleğim diyorsun. Problem sen de ve ben senin kadar kavga etmedim bu forumda. Buna rağmen bana herkesle sorunlu diyebiliyorlarsa diplerine baksınlar.
Bana laf atma Ferhat Göçeri sevmem tarzım değil bunu herkes bilir tahmin eder. Yani boş algı yaratmalardan vazgeç ve şu problemli zihnini git bir doktora göster..
@Çiğdem- sen onu bana mı anlatıyon hayır yıllardır forumda iyice yüz karası haline geldi forumda neyini savunuyon bana