MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Kavga arası şarkı molası yapalım :A

İlk hafta şarkımız Leman Sam'ın 1992'deki 3. stüdyo albümü " Ayak İzleri " ile tanıdığımız, Leman Sam'ı büyük kitlelerce bilinen bir isim yapan sözleri kendisi ve Zeynep Talu ; müziği Aykut Gürel'e ; düzenlemesi Alen Konakoğlu'na ait olan " Anladım Ki "

Özlem Tekin'e benzettim. Çok kötü değil ama açıp dinlemek yada duysam duyguya bağlanmam.:)

İlk hafta şarkımız Leman Sam'ın 1992'deki 3. stüdyo albümü " Ayak İzleri " ile tanıdığımız, Leman Sam'ı büyük kitlelerce bilinen bir isim yapan sözleri kendisi ve Zeynep Talu ; müziği Aykut Gürel'e ; düzenlemesi Alen Konakoğlu'na ait olan " Anladım Ki "

etikette yapalım :Z
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü

@destere
@xemrexxx ¶
@cookies
@MEnes
@Doğu
@Yakamoz-Asi
@cevaa
@Maskeli Fedai
@dosimosi
@BesaleT
@tolgab
@RüzgarGülü
@Tzira
@Sherlock
@Aserat
@umuttanyel
@FaJi
@soo
@yatutarsa
@berkann
Biraz erken mi sanki :D

@xemrexxx ¶ ne kadar uyuz bir insansa bir onun etiketi olmamıştı oldu sonunda, bayrak gibi birşey eklemiş bi de iyice zorlaştırmış. Kınıyorum kendisini :F

@denizz19 Ha geç ha erken, @sokak sanati ile sevişmenizin bitmesini beklersek ohoooo :A
O beni pek çekemiyor iki laf atınca güçlü görünürüm derdinde sadece :F kimse takmıyor kuyruğu Ne kadar dik tutarsam kardır havasında :A

@xemrexxx ¶ ne kadar uyuz bir insansa bir onun etiketi olmamıştı oldu sonunda, bayrak gibi birşey eklemiş bi de iyice zorlaştırmış. Kınıyorum kendisini :F

@denizz19 Ha geç ha erken, @sokak sanati ile sevişmenizin bitmesini beklersek ohoooo :A

Forumun düdüğü oldu kendisi artık.:A

2. Yorumun berbat ama şu var forumun kurallarına yöneticiler uymayacaksa niye var sormak lazım. Sadece Smiley yıllardır yasak ve bunun önüne ben geçiyorum. Ben şikayet ediyorum sonra seni takan yok falan oluyor. Kurallara uymazlar sonra bizden dikkat etmemizi beklerler.
Neyse içimde kalmasın diye alakasız kişiye alakasız yere söyledim affet.:F

Post kasmak mı hem de durum güncellemesi ile :F yönetimde iyi tiye alınır bu şikayette Menes tzira falan gelsin :F

İlgi görme çabası yada yani post olmazsa amaç budur. Yanınada alınmış bir şakşakçı kendi çaplarinda eğleniyorlar. Zamanında kimlere kimlere sadece Smileyden dolayı ceza verilmedi. Yönetimde olmasa ceza dahi verilmeli ki zamanında Draq aldı ceza kavgadan. @MEnes ve @Tzira mı seni savunacak daha yönetimde etkin isimlerin senin savunmasını istemeni beklerdim. Iraz foruma zor giriyor Menes ben neden yönetimdeyim diye kendini sorguluyor vallahi zavallasın.:kiki:

Menes ve Tzira beni savunacak diye bir yorum mu yaptım acaba diye şüphelendim :F sonradan kör olduğu aklıma geldi rahatladım :A Kudurtmaya devam ediyorum daha da kuduracak :F

Birçok üye ile sorunlu ve tarafsız olmayacağını açık açık yazan birini nasıl olur da jüri başkanı yaparsın? Sadece Harun'un jüri başkanı olması yeterliydi, bunu bile bile böyle bir hamle yapmanın amacını anlamamakla birlikte de hiç yakıştıramadım. @Çiğdem-

Neyse eğer tarafsızlığı belli olursa gereken işlemler yapılır bunu da bildirelim. :)

Bence sen buna bir şey deme kanaldaş. Çünkü BŞB'de ben itiraz ettiğimde hiç ses çıkarmamıştın..

merak etme cnm yukarıda yazdığım gibi ilk hafta 17 kişiden 1 vermek yerine 10 vermesi en düşük daha iyidir :A her hafta benim belirlediğim aralıkta oyluyor juri başkanı @destere bosuna kaçmadı cnm :A benim juri başkan anlayısım noel baba gibidir her hafta en düşük verme puanı ölçülü olucak 1 vermeyi zaten ben yasaklıyorum yani en düşük verilen oy bile o yarışmacıya yüksek oalrak gelicek benim kontrolumdeler kafalarına göre oy vermek y0k :A
Herkese 17 verip belirlediği 2 kişiye 10 verirse normal jürilikten daha çok zarar verir. :)

Bence sen buna bir şey deme kanaldaş. Çünkü BŞB'de ben itiraz ettiğimde hiç ses çıkarmamıştın..
Onla bu bir mi? :) Ayrıca ben şov yapmıyorum bazıları gibi ses çıkarmadığımdan da bu kadar emin olma. 😉

o gün hatırlıyormusun ezgi şenlere oy ver demiştim sende mırın kırın etmiştin ve oy vermemiştin işte o zaman demiştim bu yediğin hurmalar gün gelir seni tırmalar diye :)
senin feridunu düzağaçtan aşağı tepikleyeceğiz inşallah :)

la sanane hogatha patron değilmi kimi jüri yaparsa yapar daha çok çatlarsın umarım :) bana taraflı dediğin günleri düşün işini bilmeyen çavuşlar gibi avuçlayıp yıldızları say artık :)
Bir kere de eltinin yanında ol. .ss

Menes ve Tzira beni savunacak diye bir yorum mu yaptım acaba diye şüphelendim :F sonradan kör olduğu aklıma geldi rahatladım :A Kudurtmaya devam ediyorum daha da kuduracak :F

Forumda sadece smiley yasak arkadaş bunu bilmiyormusun. Şikayeti sen muhtemelen tiye alan mesaj ile sabote ediyorsun ve insanları algın ile kandırıyorsun. Forumun kuralları olan konuyu bulup gözünüze sokmam mı gerek. Ceza bile hakediliyor ama nerde o günler.