La manyak mısın 19:31 yazan kendi bana ayıp diyor neyse bekliyorÇok ayıp 😱 38 olsun ne fark edecek ki
La manyak mısın 19:31 yazan kendi bana ayıp diyor neyse bekliyorÇok ayıp 😱 38 olsun ne fark edecek ki
Şarkılarımı dinleyip bir sıralamaya sokayım sonra ilk şarkımı açıklamak için geri geleceğim. Gud bay
Pek yardıma ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum ama neyse.Seni şampiyon yapacağız bir yardıma ihtiyacın olursa jüri başkanı yarışmanın oyun kurucusu olarak ve 3 sezon final yaşamış 2 sezonda final yönetmiş biti olarak yardımcı olurum.
Pek yardıma ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum ama neyse.
Bu forumun yabancı fetişi yok mu? (Sinsi gülüşümü unutmuşum lan )Laa hiç finale bile çıkamadın bu ne özgüven.
Şunu alıntılayayım da etiketler gitsinİlk haftadan rakiplerimizi ezmemek adına Mehmet Erdem'in enstrümantal bir eseriyle geldim. Sevileceğini düşünüyorum
@Çiğdem- @destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü
Şunu alıntılayayım da etiketler gitsin
Bu forumun yabancı fetişi yok mu? (Sinsi gülüşümü unutmuşum lan )
Gördük geçen sezon Şakir ağayı. Boş beleş şarkılarla elenmedi. Bir tane daha yabancı vardı o da çöptü o da elenmemişti.Gelmedi. Direk kopyala yapıştır gelmiyor.
Burada her şey gerçek. Yabancı fetişi falan olmaz iyi reklam yap.
Sen Mehmet Erdem değil miydinBu haftaki şarkım (Umarım bu sefer etiketler gider )
@Çiğdem- @destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü
Bu haftaki şarkım (Umarım bu sefer etiketler gider )
Evet bu da Mehmet Erdem'in şarkısı işte nesini beğenmedinSen Mehmet Erdem değil miydin
Bu paylaştığın videoda müzikten başka bir şey yok ki. ssBu haftaki şarkım (Umarım bu sefer etiketler gider )
Gördük geçen sezon Şakir ağayı. Boş beleş şarkılarla elenmedi. Bir tane daha yabancı vardı o da çöptü o da elenmemişti.
Calvin'in en kötü şarkısı bile çok sağlam.
Dizi fon müziği olduğu için normalBu paylaştığın videoda müzikten başka bir şey yok ki. ss
O da çöp şarkılarla haftalarca elenmedi. Kimse bana bu forumda yabancı fetişi yok demesin. Ulan bir tane yabancı şarkıcı ile katılanı gördüklerinde ağızlarının suyu akıyor milletin.Ariana Grande işte gerçek bir prenses.
O da çöp şarkılarla haftalarca elenmedi. Kimse bana bu forumda yabancı fetişi yok demesin. Ulan bir tane yabancı şarkıcı ile katılanı gördüklerinde ağızlarının suyu akıyor milletin.