La manyak mısınÇok ayıp 😱 38 olsun ne fark edecek ki![]()
La manyak mısınÇok ayıp 😱 38 olsun ne fark edecek ki![]()
Şarkılarımı dinleyip bir sıralamaya sokayım sonra ilk şarkımı açıklamak için geri geleceğim.Gud bay
![]()
Pek yardıma ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum ama neyse.Seni şampiyon yapacağız bir yardıma ihtiyacın olursa jüri başkanı yarışmanın oyun kurucusu olarak ve 3 sezon final yaşamış 2 sezonda final yönetmiş biti olarak yardımcı olurum.![]()
Pek yardıma ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum ama neyse.![]()
Bu forumun yabancı fetişi yok mu?Laa hiç finale bile çıkamadın bu ne özgüven.![]()
Şunu alıntılayayım da etiketler gitsinİlk haftadan rakiplerimizi ezmemek adına Mehmet Erdem'in enstrümantal bir eseriyle geldim. Sevileceğini düşünüyorum
@Çiğdem- @destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü
Şunu alıntılayayım da etiketler gitsin![]()
Bu forumun yabancı fetişi yok mu?(Sinsi gülüşümü unutmuşum lan
)
Gördük geçen sezon Şakir ağayı.Gelmedi. Direk kopyala yapıştır gelmiyor.
Burada her şey gerçek.Yabancı fetişi falan olmaz iyi reklam yap.
![]()
Sen Mehmet Erdem değil miydinBu haftaki şarkım (Umarım bu sefer etiketler gider)
@Çiğdem- @destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü
Bu haftaki şarkım (Umarım bu sefer etiketler gider)
Evet bu da Mehmet Erdem'in şarkısı işte nesini beğenmedinSen Mehmet Erdem değil miydin![]()
Bu paylaştığın videoda müzikten başka bir şey yok ki. ssBu haftaki şarkım (Umarım bu sefer etiketler gider)
Gördük geçen sezon Şakir ağayı.Boş beleş şarkılarla elenmedi.
Bir tane daha yabancı vardı o da çöptü o da elenmemişti.
Calvin'in en kötü şarkısı bile çok sağlam.![]()
Dizi fon müziği olduğu için normalBu paylaştığın videoda müzikten başka bir şey yok ki. ss
O da çöp şarkılarla haftalarca elenmedi.Ariana Grande işte gerçek bir prenses.![]()
O da çöp şarkılarla haftalarca elenmedi.Kimse bana bu forumda yabancı fetişi yok demesin.
Ulan bir tane yabancı şarkıcı ile katılanı gördüklerinde ağızlarının suyu akıyor milletin.
![]()