MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Senin amacın ne? Ben kavga etmiyorkn bana laf atıyorsun devamlı sonra herşeyi üzerine alınıyor diye yönetimde kesin algı yapıyorsundur. Bana laf attığın şeyleri şikayet edince duruldun çünkü amacının bu olduğu ortadaydı şimdi yine azıttın. Sen gerçekten problemli bir insansın ve bir zamanlar sürgünüm vardı Çiğdem vardı Hatun oldu ben oldum devamlı kendine düşman yaratıyorsun ve ben meleğim diyorsun. Problem sen de ve ben senin kadar kavga etmedim bu forumda. Buna rağmen bana herkesle sorunlu diyebiliyorlarsa diplerine baksınlar.
Bana laf atma Ferhat Göçeri sevmem tarzım değil bunu herkes bilir tahmin eder. Yani boş algı yaratmalardan vazgeç ve şu problemli zihnini git bir doktora göster..
Olabilir kavga edebilirim netice olarak şu an düzeldim onlarla ya da nötr haldeyim :F sen mi kavga etmiyorsun :A senin şikayetlerini biz hiç takmadık ki saçma sapan kıskançlık şikauetleriydi :A beni onlar mı durduracak ay sen iyice düştün gözümde :D Biraz sonra sütten çıkma ak kaşığım dersen kahkaha efektlerine boğarım siteyi :F

@Çiğdem- sen onu bana mı anlatıyon :F hayır yıllardır forumda iyice yüz karası haline geldi forumda neyini savunuyon bana :F

Olabilir kavga edebilirim netice olarak şu an düzeldim onlarla ya da nötr haldeyim :F sen mi kavga etmiyorsun :A senin şikayetlerini biz hiç takmadık ki saçma sapan kıskançlık şikauetleriydi :A beni onlar mı durduracak ay sen iyice düştün gözümde :D Biraz sonra sütten çıkma ak kaşığım dersen kahkaha efektlerine boğarım siteyi :F

@Çiğdem- sen onu bana mı anlatıyon :F hayır yıllardır forumda iyice yüz karası haline geldi forumda neyini savunuyon bana :F

Sen hala algı peşindesin. Oylama başkanlık ile problemin varsa buyur çünkü açıklamaları mi yaptım yoksa boş konuşma benimle üzerimden prim yapma.:)

Sen hala algı peşindesin. Oylama başkanlık ile problemin varsa buyur çünkü açıklamaları mi yaptım yoksa boş konuşma benimle üzerimden prim yapma.:)
La üzerinden prim yapacağım en son insansın senin gibi forumdan silinme tehlikesi yaşayan bir üyecikle olsa olsa dalga geçerim :F

La üzerinden prim yapacağım en son insansın senin gibi forumdan silinme tehlikesi yaşayan bir üyecikle olsa olsa dalga geçerim :F

Hala algı peşindesin. Ne silinmesi. Boş konuş ama beni alet etme çünkü senin gibi art diyet taşıyan kötü insanlar ile konuşmak istemiyorum.

Küme göre adil olacağım önemli. Kendime göre adil olacağım ben yabancı dinleyen Rock ve günümüz popunu seven biriyim bayık şarkılar sevmiyorum yani adil olacağım ama kendime göre her hafta açıklama yaparım zaten.:)
bir haftaları yaşayalım bakalım peşin hüküm vermeyelim bosuna bosuna birbirinizi kırmayın bu konuyu şimdirik kapatın lütfen bir yarışma aksın bakalım ne oluyor ne gidiyor
@sokak sanati sende açıklamanı yaptın oylarınla zaten gösteirsin bu tatsız konuyu kapatalım şarkılarınızı paylasın :bhr:

bir haftaları yaşayalım bakalım peşin hüküm vermeyelim bosuna bosuna birbirinizi kırmayın bu konuyu şimdirik kapatın lütfen bir yarışma aksın bakalım ne oluyor ne gidiyor
@sokak sanati sende açıklamanı yaptın oylarınla zaten gösteirsin bu tatsız konuyu kapatalım şarkılarınızı paylasın :bhr:
Göreli adaletini ilk hafta yazıyorum Zeki Müren ve Ferhat Göçer en düşük 2 aday :F

Şimdiden açıklama dahi yaptım geçmiş konuda sevmediğim kişiler yönetse daha Emre'nın Aşkı kıyamet ve 3-4 şarkısını seviyorum yine Ayşe Hatundan güm güm güzel şarkı. Ferhat göçer gıygıy müzik yapıyor sevmiyorum Türk halk müziği sanırım şu Sanat Güneşi o çok eski geliyor sevmiyorum oylarımın adaletini sorgulayanlara zaman zaman göstereceğim zaten her zaman tam verecek biri değilim tam puanı 3 haftada bir zor görür bu kadro.:) Calvin hariç..

juri kadromuzda yer alıyorsun bu sezon değerli oylarını bekliyor olucaz @Yakamoz-Asi :A

benim albümüm 3.sezonda başkanlık yapmıstı destere o sezon yoktu gayet ölçülü davranmıstı yanı bu konuda tecrübeli :A sen şarkına karar ver ayoll işe koyul :A :A :A

Teklif falan gelmedi, direk listede olmam sasirtti. :A
Yalniz ben affimi isteyecegim, kisisel sebeplerden ötürü katilamayacagim. Emegi gecenlere tesekkür edip, herkese basarilar diliyorum. Hak edenin kazandigi, güzel bir sezon olsun. :)

Göreli adaletini ilk hafta yazıyorum Zeki Müren ve Ferhat Göçer en düşük 2 aday :F

Bana lafatmaya devam edecek misin. Yine açtırma ağımı. Vadişeyi o kadar adaletsiz sama oy verdi şimdi mi sesin çıkıyor kes sesini. Ben ne zaman Ferhat'a iyi dedimde bana laf edeceksin adam doktor bir kere şarkıcı bile değil. Hadi naşşş ve sorgulama beni

Teklif falan gelmedi, direk listede olmam sasirtti. :A
Yalniz ben affimi isteyecegim, kisisel sebeplerden ötürü katilamayacagim. Emegi gecenlere tesekkür edip, herkese basarilar diliyorum. Hak edenin kazandigi, güzel bir sezon olsun. :)
teklif gelemden eklendiysen demekki oy vermekten abska çaren yok ayoll :A hem sorun yaşadığın kşilerin hiçbiri yarışmıyor bus mezon oyuna laf edicek kisme yok oyüzden beni kırma ayoll :bhr:

teklif gelemden eklendiysen demekki oy vermekten abska çaren yok ayoll :A hem sorun yaşadığın kşilerin hiçbiri yarışmıyor bus mezon oyuna laf edicek kisme yok oyüzden beni kırma ayoll :bhr:

Yok, o tür kisisel problem degil. Onlara bakmadim zaten. Kirmak istemiyorum seni Cigdem, gercekten, ama affimi istiyorum, sagol. :)

Bir nevi Kemal Doğulu olacağım bu sezon. Kendime Hayran kaldım. Kemal Nihal'i güzel azarlardı Nihal'i seven arkadaş var oda çok azar işotecek tüm müzik kalitem ile doyurucu yorumlarım ile burada olacağım..

O değilde @Çiğdem- sana teşekkür ederim. Bu olay senin moralini düzeltir deyip bana teklif yaptığın için. Gerçekten forumda zamanında sana itiraf yapmıştım sonuna kadar hakediyorsun.:X

Bir nevi Kemal Doğulu olacağım bu sezon. Kendime Hayran kaldım. Kemal Nihal'i güzel azarlardı Nihal'i seven arkadaş var oda çok azar işotecek tüm müzik kalitem ile doyurucu yorumlarım ile burada olacağım..

O değilde @Çiğdem- sana teşekkür ederim. Bu olay senin moralini düzeltir deyip bana teklif yaptığın için. Gerçekten forumda zamanında sana itiraf yapmıştım sonuna kadar hakediyorsun.:X
ben kendi açımdan hep görmek istiyorum forumda seni gitmemenide sevindim sana güvendimde güvencimi boşa çıakrtmıcanıda bliyorum hayırlısı olsun sende tartışmalardan uzak dur cnm daha konu hakkında birşey demicem :A

Sesleri kestim resmen hem Kemal Doğulu gibi keskin cesur hem öykü Serter gibi baskın biriyim. İyi ki beni seçmişsin @Çiğdem- :A

ben kendi açımdan hep görmek istiyorum forumda seni gitmemenide sevindim sana güvendimde güvencimi boşa çıakrtmıcanıda bliyorum hayırlısı olsun sende tartışmalardan uzak dur cnm daha konu hakkında birşey demicem :A

Bi @destere değilim ama @MasacRE- 'den iyimdir en azından.:A Onu da başkan yapanlar vardı.:F

Kavga arası şarkı molası yapalım :A

İlk hafta şarkımız Leman Sam'ın 1992'deki 3. stüdyo albümü " Ayak İzleri " ile tanıdığımız, Leman Sam'ı büyük kitlelerce bilinen bir isim yapan sözleri kendisi ve Zeynep Talu ; müziği Aykut Gürel'e ; düzenlemesi Alen Konakoğlu'na ait olan " Anladım Ki "

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü

Son düzenleme:
Hem bana laf atmayın korkuyorum diyor hem de susturdum Diyo :F Ayy yeminle ezik :F

Korkuyorum derken sende ciddi algı problemleri var bi kafanı duvara vur bakalım reset atacak mi.:kiki:
Konu dışına çıkıldı adaletli oylamanın dışında yorumlara çıkmak zorunda kaldığın için gayette susturdum. İkile..