Ferhat'a Tanga giydiririzsoyunan dişi olmalı saplar soyundukça eksiye doğru düşer![]()
Ferhat'a Tanga giydiririzsoyunan dişi olmalı saplar soyundukça eksiye doğru düşer![]()
hhahahah senide kovana kadar çok uğraştılar ama şimdi kampanya baslatıcakalr enrdeyse geri dönmen için cnm ee beterin beteri vardır her zaman ve eskiden istenmeyen yenisi gelince kıymete binerharika yalnız arinanın konudaki resmi konuya kalite katarken türbüşon batırmış durumu
yeni jüri başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60 a başarılar diliyorum
iki kişi bir ben etmez ama işte uğraşıp dursunlar bamyalarıyla)
zamanında değerimi bilemediniz giden gitti işte kötülere kaldınızne haliniz varsa görün
![]()
@MayısKralı da güzel bişey seçmiş artık bakıcaz durumlara@destere Ayşe Hatun'la sana unutamayacağın anlar yaşatıcam geri dön başkanlığa.![]()
o gün hatırlıyormusun ezgi şenlere oy ver demiştim sende mırın kırın etmiştin ve oy vermemiştin işte o zaman demiştim bu yediğin hurmalar gün gelir seni tırmalar diyeSenin zevkine güveniyorum işini bilirsin sen
Asıl @destere yi merak ediyorum bu sezon sadece 3 kadın şarkıcı var mecburen erkekleri de öne çıkarmak zorunda bakalım onlardan biri olacak mı FD![]()
la sanane hogatha patron değilmi kimi jüri yaparsa yapar daha çok çatlarsın umarımBirçok üye ile sorunlu ve tarafsız olmayacağını açık açık yazan birini nasıl olur da jüri başkanı yaparsın? Sadece Harun'un jüri başkanı olması yeterliydi, bunu bile bile böyle bir hamle yapmanın amacını anlamamakla birlikte de hiç yakıştıramadım. @Çiğdem-
Neyse eğer tarafsızlığı belli olursa gereken işlemler yapılır bunu da bildirelim.![]()
merak etme cnm yukarıda yazdığım gibi ilk hafta 17 kişiden 1 vermek yerine 10 vermesi en düşük daha iyidirBirçok üye ile sorunlu ve tarafsız olmayacağını açık açık yazan birini nasıl olur da jüri başkanı yaparsın? Sadece Harun'un jüri başkanı olması yeterliydi, bunu bile bile böyle bir hamle yapmanın amacını anlamamakla birlikte de hiç yakıştıramadım. @Çiğdem-
Neyse eğer tarafsızlığı belli olursa gereken işlemler yapılır bunu da bildirelim.![]()
inşallah yarışman çökermerak etme cnm yukarıda yazdığım gibi ilk hafta 17 kişiden 1 vermek yerine 10 vermesi en düşük daha iyidirher hafta benim belirlediğim aralıkta oyluyor juri başkanı @destere bosuna kaçmadı cnm
benim juri başkan anlayısım noel baba gibidir her hafta en düşük verme puanı ölçülü olucak 1 vermeyi zaten ben yasaklıyorum yani en düşük verilen oy bile o yarışmacıya yüksek oalrak gelicek benim kontrolumdeler kafalarına göre oy vermek y0k
![]()
normal juri olmasından daha iyi oldu bu 15 kişiden 1 yerine 8 falan en düşük veriyor olması daha yararlı @mrt-06 düzenli sizi son 2 sıraya almaktan iyidir ayoll zaten her zaman en düşük vericeği sınırı ben koyuyorum o sınırı ben koyduktan sonra art niyeti falan bir işe yaramıyor oyüzden şey edilciek bir durum yok ortada orası bendeSenin güvenmen gerçekten adil biri olmayacağı gerçeğini değiştirmeyecek. Kimsenin kaale bile alıp konuşmadığı birini kadroya almandaki amaç ne onu Zaten çözemedim Ya neyse sanırım çok sızlandı sana![]()
En düşük puanları onlara veririm demesi bile bunu gösteriyor Zaten isterse 20 versin sonuçta en düşük 20 de olsa en yüksek 30 yine biz düşük olacak misal olarak söylerseknormal juri olmasından daha iyi oldu bu 15 kişiden 1 yerine 8 falan en düşük veriyor olması daha yararlı @mrt-06 düzenli sizi son 2 sıraya almaktan iyidir ayoll zaten her zaman en düşük vericeği sınırı ben koyuyorum o sınırı ben koyduktan sonra art niyeti falan bir işe yaramıyor oyüzden şey edilciek bir durum yok ortada orası bende![]()
Özelden mi rica ettin jüriliği deVallahi akılları çalışmıyor bu arkadaşların. Çiğdem beni tamamen yarışma ile bağlantılı olayımda forumda yaşadığım zor zamanları atlatayım forumu biraz eğlenceye dönüştüreyim diye iyi niyetle başkan yapmışken adil olmayacak, arası kötü falan deniyor. Normal jüri olsam daha düşük vereceğim bir oylamada başkanlık yaparak daha yüksek vereceğim sizce hangisi daha tercih edilir. Umarım düşünce yetiniz Kerimcan kadar vardırda bunu anlayabilirsiniz.
Diğer konu adil olmam?? Hanginiz adil hanginiz doğru oy veriyor. Son çakma yarışma BSB'de çıkan rezalet sonuçlardan sonra özellikle bana bize adalet kelimesi ile gelen zındıklar çok yanlış yoldasınız size üzülüyorum. Sırf arkadaşı diye her yarışmada ne seçerse seçsin iyi puan veren vadikızı mı? (Artık takmıyorsun diye ismini zikrettim) Herkesle kavga edersen elenirsin diye açık açık kötü verdiğini dile getiren yakamozmu yoksa MS ilk sezonda ve All Star sezonunda finale çıktığım şarkı ile beni sırf eleminden eleyen diğer jüri ve yarışmacılar mı?
Siz adilmisiniz de benim adaletmi sorguluyorsunuz. Siz gerçekten cahilsiniz..
Başkan olacağım ve hepinizi kendi terazimde değerlendireceğim ve kimse de ses çıkartmayacak bu da benim şovum olacak. Ses çıkartana elimde delillerle gideceğim ve diyeceğim ki o zaman niye ses çıkarmadın şimdi burada adaleti kovalıyorsun diyeceğim ve sesini kesmek zorunda kalacak.
FORUMDA TEK HAKSIZLIĞA UĞRAYAN BEN OLMAYACAĞIM.
Yeterince netim isteyene anlamayana zamanla uygulamalı anlayacaktır zaten.)
Forumda yaşadığı zor durumlardan kurtulmak isteyen bir ezik gördüm sanki![]()
en düşüğüde örnek oalrak diyorum yoksa en düşük kafadan vericek değil tabi @sokak sanati da adil olucağını sölylemiş zaten sezon boyunca belli olurEn düşük puanları onlara veririm demesi bile bunu gösteriyor Zaten isterse 20 versin sonuçta en düşük 20 de olsa en yüksek 30 yine biz düşük olacak misal olarak söylersekDaha şarkıları görmeden oylamaya başladı İşte gerçek jüri
Özelden mi rica ettin jüriliği derüzgargülü gibi deşifre olma sonra
![]()
en düşüğüde örnek oalrak diyorum yoksa en düşük kafadan vericek değil tabi @sokak sanati da adil olucağını sölylemiş zaten sezon boyunca belli olur![]()