TVen Bu Şarkı Benim 9. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Evlilik Temalı Şarkılar

Oy: 0 0.0%
  • Aşk Temalı Şarkılar

• Yabancı Rock Müzik

• Türk Sanat Müziği

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
hahah hayırr kemence kuralı gelmeden değiştirmem ayoll zaten son haftalar üstüme oynuyorlar pop konseptiyle sağlam şarkı bulur kendimi garantiye alırım ayoll :A
Yine kendi kafana göre bir şeyler düşünmüşsün he kemençe filan. :A Bu gidişle ben senden daha karadenizli olacağım. :F

Yine kendi kafana göre bir şeyler düşünmüşsün he kemençe filan. :A Bu gidişle ben senden daha karadenizli olacağım. :F
hhahaha kemençe dışında türk halk müziği tarzında istemiyorum ayy volkan konak şarkıları gibi mesala onlar olmamalı :A

karadeniz şarkısı budur ayoll kemencenin horonun tadına varıcaksın :Z:Z:Z

Arkadaşlar şarkı seçimleri yarın 22.00'da...

Ankete oylarınız bekleniyor şuan eşitlik söz konusu. :D

Bir yarı Giresunlu olarak Karadeniz Müzikleri diyorum. Sende diyor musun kardeşim. @Çiğdem- :A :A

hey_gidi_karadeniz_h964.jpg

ankete kullanmayanları etiket yap cnm :A
bu şarkıyı beni jolene lere kaptırmamak için yazdın heralde :) şarkının güftesi hogathaya aitmiş :)

Bu aralar @destere eltimle gerçekten çok iyi anlaşıyoruz ablacım. :A

Geçen de beni özlediğini yazmış bir konuda mrt'yi göremedim bugün laflayamadık özledim yazmış. :A
aynen aynen sevişiyoruz resmen :)) tahtaya vur tahtaya nazar değmesin bize :))

türkçe sözlerine baktınmı :) senin gibi güzel kız görünce kıskançlıktan çatlayan biri yazmış ama bu en azından jolene in harika bir güzelliğe sahip olduğunu kabul ediyor :)
Hhahah ayy bir sen eksiktin vlla sabahtan beridir pörsümüş aslı enver kavgası yapıyorum erkek üyelerle seni bana destek oluyorsun diye düşünüyordum ayoll :A :A :A

Hhahah ayy bir sen eksiktin vlla sabahtan beridir pörsümüş aslı enver kavgası yapıyorum erkek üyelerle seni bana destek oluyorsun diye düşünüyordum ayoll :A :A :A
sana destek olmam için bundan sonra benimle birlikte bayanlar tenis maçlarını bayanlar plaj voleybolunu takip etmen şart :)