Bu şarkının klibi bitiyorken sahnenin sonu çok duygusal oluyor sırf o kısmı için dahi iyi puan oylanırdı aslında bu yüzden de düşük puan için iki kat üzüldüm sağlık olsun diyelimHaklısın sıkıntı yok canın saolsunBen de çok zorlandım oylarken
![]()
@xemrexxx şarkıya versene puanı niye üyeye veriyorsun@xemrexxx'in oyları;
Harunnn60 ( kaldirdim kollari gülşeni bekliyorum) 8
Çiğdem ( güneşin kizlari etkisi) 7
Mayiskrali 6
Denizz19 ( kösemdeki afitap çok çirkindi ondan puan kirdim) 5
Faji ( overrated şarki) 4
Bully ( bu çocuk her yarişmada hüzünlü takiliyor.ss) 3
Ahmad (zayif halkaydi) 2
Batuhankaralar ( sıla ve deniz marulu bir bütündür başkadina yakişmiyor.ds) 1
beni etiketle, yinede gördum. Lenayi sen klip paylasirken iyi dedim. sen bilmiyormusun türkce sarkilar arasinda ingilizce sarkilar nadiren iyi puan alir benden. Okadar juriligime sahit oldun
sonda degilsin ve hic tartisacak havada degilim. 4 vermistim sonradan 6 yaptim. Slow olsaydi daha yukarda olurduŞarkıyı beğendiğini söylemiştin, sonuçta jüri başkanısın neden sonda olayım ki?![]()
2015'in en iyi slowuydu benim fikrime göre zaten forum yarışmasında da yarı finale kalmıştıBu şarkının klibi bitiyorken sahnenin sonu çok duygusal oluyor sırf o kısmı için dahi iyi puan oylanırdı aslında bu yüzden de düşük puan için iki kat üzüldüm sağlık olsun diyelimbu arada anlayışın içinde teşekkürler
![]()
Bu ifadenle beni onurlandırdın çok teşekkürlerSıla'yı en iyi ben bilirim diyen o isim rakibini geçebildi mi sonuçlar AZ SONRA...!
@vadikızı bu kadar Sıla sevip bu kadar kötü oylar vermek. Hiç beğenmedim.
öyle biraz haksız duruma düşüyor cnm sen all starda şampiyon sezen aksu albümüyle yarışıcaksın değilmiNeden ki ağırlıklı olarak Erol Evgin'in kısımlarını seçerdim.![]()
aaa yok toplama albümleri kabul etmiyorum cnm normal albüm olucak![]()
![]()
![]()
Biraz trip atayım da gör sen .ssValla çok sevdiğimi biliyosun tamamen sıralama içindi canım 😳
dreamy, tolgab falan oylamadılar mı boşuna mı önerdim onları. ssSıla'yı en iyi ben bilirim diyen o isim rakibini geçebildi mi sonuçlar AZ SONRA...!