Banami dedin?ilk 3tesin zaten
Aslında bu şarkıyı defalarca dinlemişimdir ancak bu haftaki konseptte tüm yarışmacılar iyi seçim yapmış çok üzgünüm
Tabiki düşünmem ama zirvede olmak isterimYok benim bonişim öyle düşünmez dimi @denizz19 yoksa yanlış mı düşünüyorum![]()
Haklısın sıkıntı yok canın saolsunAslında bu şarkıyı defalarca dinlemişimdir ancak bu haftaki konseptte tüm yarışmacılar iyi seçim yapmış çok üzgünüm![]()
beni etiketle, yinede gördum. Lenayi sen klip paylasirken iyi dedim. sen bilmiyormusun türkce sarkilar arasinda ingilizce sarkilar nadiren iyi puan alir benden. Okadar juriligime sahit oldunLena'yı kastediyorum![]()
8-7-6 evet ilk 3 😉 ve hareketli sarki olmasina ragmen 😉Ayrıca nasıl ilk 3teyim 6 vermişsin![]()
Zaten elle tutulur tek başarındı Özledim'i çeyreğe saklamamakla ipini çektinGörende fark attı sanacak hatırlatırım ben çeyrek finalde elendim, sende yarı finalde elenmiştin![]()
aaa yok toplama albümleri kabul etmiyorum cnm normal albüm olucak@Çiğdem- abla ben o düet albümüyle Benim Albümüm'e katılabilirim demi.![]()
Neden ki ağırlıklı olarak Erol Evgin'in kısımlarını seçerdim.aaa yok toplama albümleri kabul etmiyorum cnm normal albüm olucak![]()
![]()
![]()
@turkuazz'ın oyları;
batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)-8
MayısKralı (İrem Derici - Evlenmene Bak)-7
denizz19 (Sila - Afitap)-6
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Ben Olsaydım)-5
Ahmad (Simge - Yankı)-4
Harunnn60 (Gülşen - Bangır Bangır)-3
Bully (Buray - Sen Sevda Mısın)-2
FaJi (Ayla Çelik - Bağdat)-1
Abovvv güzel mesaj oldu.