Ne demek istediğim anlaşılmış ama sonuçta. Bence sorun yok. 😂😅İnsan yıllardır kullandığı kullanıcı adınıda yanlış yazmaz be![]()
Ne demek istediğim anlaşılmış ama sonuçta. Bence sorun yok. 😂😅İnsan yıllardır kullandığı kullanıcı adınıda yanlış yazmaz be![]()
Söylemeyen kişiler dersek aktif olan en az 60 üye varSöylenmeyen kişilerin yerinede ben söyleyebilirim isterseler.@Dosi
Benim ki teklif. Gerisi size kalmış.Söylemeyen kişiler dersek aktif olan en az 60 üye var
Yok sağol. Kafamızda netleştirdiğimiz bir sayı var. O kısma etkinlik sahibi olarak Bully ile gerekeni yaparız![]()
Aklımdaydı, dönmeseydin bugün-yarın atılımda bulunacaktım@Bully hani hiç öneri ile gelinsin diye atılımda bulunmamışsın
Neyse üstünü kendimiz tamamlarız duruma göre![]()
@MasacRE hepten es gelmiş. Bence ona öneri hakkı hiç vermeyelimAklımdaydı, dönmeseydin bugün-yarın atılımda bulunacaktımAynı düşünce içerisindeymişiz
Salı'ya kadar süre var diye de düşündüm.
@MasacRE @Gerekli24 @xemrexxx öneri ile gelin artık
@BARON疼痛 sen de 1 öneri daha yapabilirsin![]()
@MasacRE nin heyecanla beklediği bu etkinliği şu ana kadar es geçmesi şaşırtıcı oldu@MasacRE hepten es gelmiş. Bence ona öneri hakkı hiç vermeyelimböyle durumlarda beni hep hayal kırıklığına uğratıyor
![]()
Gayette aktif olup başka yerlerde yorumlar yapmış. Kendimizi kandırmayalım@MasacRE nin heyecanla beklediği bu etkinliği şu ana kadar es geçmesi şaşırtıcı olduAktifliğinin düşük olduğu döneme denk geldi herhalde etkinlik. En azından beğeni, yorum gibisinden bir belirti verebilirdi.
Bence de öneri hakkı vermeyelim kendisine![]()
@MasacRE son dakikayı bekliyordur bence, değil mi Utku... Başka türlü burayı es geçmeni açıklayamazsın...Gayette aktif olup başka yerlerde yorumlar yapmış. Kendimizi kandırmayalım
Başka bir konuma reaksiyon gelmiş misal.
@DarkLegenD BİLE öneri ile geldi düşün@MasacRE son dakikayı bekliyordur bence, değil mi Utku... Başka türlü burayı es geçmeni açıklayamazsın...
Cidden sözün bittiği yer oldu bu mesajın.@DarkLegenD BİLE öneri ile geldi düşün![]()
Esra Bilgiç'i yazan var mı? yoksa o zaman benim önerim olsun@BARON疼痛 sen de 1 öneri daha yapabilirsin![]()
Konuda baksaydın anlardın.Esra Bilgiç'i yazan var mı? yoksa o zaman benim önerim olsun
Ooo yazan yok ben de çok severim yine nokta atışı bir öneri yaptınEsra Bilgiç'i yazan var mı? yoksa o zaman benim önerim olsun
Tamam 🫡Alfabeye göre sıralıyoruz yani bakması kolay oluyor
2 güzel seçim yaptın. Seni tebrik ederimTamam 🫡
@MasacRE hepten es gelmiş. Bence ona öneri hakkı hiç vermeyelimböyle durumlarda beni hep hayal kırıklığına uğratıyor
![]()
Benim forumun EN GÜZEL etkinliğini es geçmem mümkün mü sizce@MasacRE nin heyecanla beklediği bu etkinliği şu ana kadar es geçmesi şaşırtıcı olduAktifliğinin düşük olduğu döneme denk geldi herhalde etkinlik. En azından beğeni, yorum gibisinden bir belirti verebilirdi.
Bence de öneri hakkı vermeyelim kendisine![]()
Biz etkinliği yaparken yorulacağımız için sizde bari öneri zamanı yorulun istedikBenim forumun EN GÜZEL etkinliğini es geçmem mümkün mü sizceTabii ki de son günü bekliyorum. Önce bir yazılanlar yazılsın sonra gerisine bakarız. Zaten 2 tanecik hak tanımışsınız olacak şey mi yani. Şimdi yazılabilecek 47474738 tane isim varken hangi ikisini seçeceğim ben
![]()