2025 En Favori Güzel 2025 Başlıyor!

@Bully hani hiç öneri ile gelinsin diye atılımda bulunmamışsın :A

Neyse üstünü kendimiz tamamlarız duruma göre :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Söylenmeyen kişilerin yerinede ben söyleyebilirim isterseler. :) @Dosi
Söylemeyen kişiler dersek aktif olan en az 60 üye var :A

Yok sağol. Kafamızda netleştirdiğimiz bir sayı var. O kısma etkinlik sahibi olarak Bully ile gerekeni yaparız :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Bully
@MasacRE hepten es gelmiş. Bence ona öneri hakkı hiç vermeyelim :A böyle durumlarda beni hep hayal kırıklığına uğratıyor :A
@MasacRE nin heyecanla beklediği bu etkinliği şu ana kadar es geçmesi şaşırtıcı oldu :A Aktifliğinin düşük olduğu döneme denk geldi herhalde etkinlik. En azından beğeni, yorum gibisinden bir belirti verebilirdi.

Bence de öneri hakkı vermeyelim kendisine :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
@MasacRE nin heyecanla beklediği bu etkinliği şu ana kadar es geçmesi şaşırtıcı oldu :A Aktifliğinin düşük olduğu döneme denk geldi herhalde etkinlik. En azından beğeni, yorum gibisinden bir belirti verebilirdi.

Gayette aktif olup başka yerlerde yorumlar yapmış. Kendimizi kandırmayalım :A
Başka bir konuma reaksiyon gelmiş misal.

@MasacRE hepten es gelmiş. Bence ona öneri hakkı hiç vermeyelim :A böyle durumlarda beni hep hayal kırıklığına uğratıyor :A

Benim forumun EN GÜZEL etkinliğini es geçmem mümkün mü sizce :A Tabii ki de son günü bekliyorum. Önce bir yazılanlar yazılsın sonra gerisine bakarız. Zaten 2 tanecik hak tanımışsınız olacak şey mi yani. Şimdi yazılabilecek 47474738 tane isim varken hangi ikisini seçeceğim ben :T: