TVen Bu Şarkı Benim 8. Hafta (Sonuçlar)

@xemrexxx Allah kahretmesin seni hüzün ve dramdan besleniyorum ben sana ne :A

Haklısın sıkıntı yok canın saolsun :A Ben de çok zorlandım oylarken :D
Bu şarkının klibi bitiyorken sahnenin sonu çok duygusal oluyor sırf o kısmı için dahi iyi puan oylanırdı aslında bu yüzden de düşük puan için iki kat üzüldüm sağlık olsun diyelim:( bu arada anlayışın içinde teşekkürler:)

@vadikızı'nın oyları;
8.FaJi (Ayla Çelik - Bağdat)
7.Harunnn60 (Gülşen - Bangır Bangır)
6.MayısKralı (İrem Derici - Evlenmene Bak)
5.Bully (Buray - Sen Sevda Mısın)
4.batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
3.denizz19 (Sıla - Afitap)
2.Ahmad (Simge - Yankı
1.Çiğdem- (Mustafa Sandal - Ben Olsaydım

@xemrexxx'in oyları;
Harunnn60 ( kaldirdim kollari gülşeni bekliyorum:A) 8
Çiğdem ( güneşin kizlari etkisi:bhr:) 7
Mayiskrali 6
Denizz19 ( kösemdeki afitap çok çirkindi ondan puan kirdim:A) 5
Faji ( overrated şarki) 4
Bully ( bu çocuk her yarişmada hüzünlü takiliyor.ss) 3
Ahmad (zayif halkaydi) 2
Batuhankaralar ( sıla ve deniz marulu bir bütündür başkadina yakişmiyor.ds) 1
@xemrexxx şarkıya versene puanı niye üyeye veriyorsun :rage:

beni etiketle, yinede gördum. Lenayi sen klip paylasirken iyi dedim. sen bilmiyormusun türkce sarkilar arasinda ingilizce sarkilar nadiren iyi puan alir benden. Okadar juriligime sahit oldun

Ya şu etiket işini unutuyorum en çok @mrt-06 da oluyor sendede olmuş kusura bakma :F İrem'ede ilk 3 demişsin ama 6 vermişsin :(

Sıla'yı en iyi ben bilirim diyen o isim rakibini geçebildi mi sonuçlar AZ SONRA...!

Şarkıyı beğendiğini söylemiştin, sonuçta jüri başkanısın neden sonda olayım ki? :)
sonda degilsin ve hic tartisacak havada degilim. 4 vermistim sonradan 6 yaptim. Slow olsaydi daha yukarda olurdu
baksana diger juri baskani 1 vermis bir cok kisiye benim ise en dusuk 5

Bu şarkının klibi bitiyorken sahnenin sonu çok duygusal oluyor sırf o kısmı için dahi iyi puan oylanırdı aslında bu yüzden de düşük puan için iki kat üzüldüm sağlık olsun diyelim:( bu arada anlayışın içinde teşekkürler:)
2015'in en iyi slowuydu benim fikrime göre zaten forum yarışmasında da yarı finale kalmıştı :D

Rica ederim canın saolsun :A

Sıla'yı en iyi ben bilirim diyen o isim rakibini geçebildi mi sonuçlar AZ SONRA...!
dreamy, tolgab falan oylamadılar mı boşuna mı önerdim onları. ss

Eski yarışmacılar da oy kullanmayarak ayıp ediyorlar bu arada :T: