Millet oyun yapiyorsa bizim ne eksiğimiz varAynen iyi ki anlaşmışız zamanında
Millet oyun yapiyorsa bizim ne eksiğimiz varAynen iyi ki anlaşmışız zamanında
Bu gece bomba bir haber açıklayacağım çok sevineceksiniz.Şu 2 mesajı büyük spoiler resmen
Ama Deniz Acun'u sevmez bu yüzden onun tarzından gitmemesini normal karşılıyorum
Yorum yap bol bol çeneni topla ve niyet etMillet oyun yapiyorsa bizim ne eksiğimiz var
Kendin hakkında mıBu gece bomba bir haber açıklayacağım çok sevineceksiniz.
Yorum yap bol bol çeneni topla ve niyet et
Yeğenleriyle doğum günü kutluyor o sonradan katılır belki aramıza
Kesin içki de içiyordur o fosforlu cevriyeYeğenleriyle doğum günü kutluyor o sonradan katılır belki aramıza
Benim ablam yapmaz öyle pis şeylerKesin içki de içiyordur o fosforlu cevriye
Neyse madem yok @vadikızı oylarıyla devam edelim gelince her şeyi beğenecek nasılsaBenim ablam yapmaz öyle pis şeyler
@dosimosi nereye kaybolduNeyse madem yok @vadikızı oylarıyla devam edelim gelince her şeyi beğenecek nasılsa
4.sarp akkaya(ahmet kaya şarkısı ile en etkileyici sahneydi yaa )
3.nur fettahoğlu(çok iyi bir performanstı)
2.şener şen(koptum gülmekten ya)
1.demet akbağ(tamamen sıralama için yoksa performans süperdi)
Sinemadaydım eve yeni geldim, gelir gelmez daha helaya bile girmeden konuna geldim.@mrt-06 Atocan nihayet teşrif edip geldin yatağından kalkıp .ss
Ayy çişini buraya yapmaSinemadaydım eve yeni geldim, gelir gelmez daha helaya bile girmeden konuna geldim.
Bu kıza büyü yaptılar artık bana yüksek vermiyor
Çay demliyor bana gelir birazdan
telefon görüşmem oldu geldim şimdiBu gece bomba bir haber açıklayacağım çok sevineceksiniz.
Yorum yap bol bol çeneni topla ve niyet et
Şimdi gidicem daha fazla dayanamam. 5-10 dk'ye gelirim.Ayy çişini buraya yapma
Recep'e mi gittin yoksaSinemadaydım eve yeni geldim, gelir gelmez daha helaya bile girmeden konuna geldim.