Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Çeyrek Final Sonuçları

benimde cikmam gerekiyor zaten cok durdum konumu actin diye :) erkenciyim bende.
Kolay gelsin ikimize :D

:D bi bana cevap vermedin kızz neyse iyi geceler cnm dikkat et kendine yorulmamaya çalış görüşürüz
kendine çok iyi bakk

@Bully u son 2 haftadır kızağa çektiğim yeter seni ayoll şimdi tefo ile şampiyonluğa koşabiliriz final sahnemiz güçlü puan avantajında var taa başvuru konusunda söylemiştim ezel sahnelerinde seninle birlikte bende yarışıyor gibi sayıyorum kendimi diye tefonun 2-3 tane sahibi vardı dizide bu yarışmadada 2 tane sahibi var adamın kaderi bu ayoll :A

@dosimosi bu sahnen şener şen performansı taşımıyordu gündüz dedğim gibi demete fırsat vermiştin eğer iyi bir sahnesi olsaymıs seni eleyecekmiş zaten sonuclar o yönde ortaya çıkmış senin şansıanda demetin sahnesi kalmamıştı iyi yırttın vlla :A

@mrt-06 tek kelimeyle muhteşem bir performans muhteşem bir sahne diyecem ama sahneyide nurun performansı muhteşeme getirmiş zaten kusursuz sahneydi :bhr:

@Bully u son 2 haftadır kızağa çektiğim yeter seni ayoll şimdi tefo ile şampiyonluğa koşabiliriz final sahnemiz güçlü puan avantajında var taa başvuru konusunda söylemiştim ezel sahnelerinde seninle birlikte bende yarışıyor gibi sayıyorum kendimi diye tefonun 2-3 tane sahibi vardı dizide bu yarışmadada 2 tane sahibi var adamın kaderi bu ayoll :A

@dosimosi bu sahnen şener şen performansı taşımıyordu gündüz dedğim gibi demete fırsat vermiştin eğer iyi bir sahnesi olsaymıs seni eleyecekmiş zaten sonuclar o yönde ortaya çıkmış senin şansıanda demetin sahnesi kalmamıştı iyi yırttın vlla :A

@mrt-06 tek kelimeyle muhteşem bir performans muhteşem bir sahne diyecem ama sahneyide nurun performansı muhteşeme getirmiş zaten kusursuz sahneydi :bhr:
Aynen artık hep destek tam destek :A Yalnız ikinci birinciliğim de Suskunlar'la geldi kız, inşallah finalde öldürücü darbeyi yapacaz Ezel'le :A Sahnemiz de çok güçlü dediğin gibi hayırlısı bakalım :D

benim sahnem planlandi özellikle.
maskelerin düşmesi içinki oldu zaten 😉

Aynen artık hep destek tam destek :A Yalnız ikinci birinciliğim de Suskunlar'la geldi kız, inşallah finalde öldürücü darbeyi yapacaz Ezel'le :A Sahnemiz de çok güçlü dediğin gibi hayırlısı bakalım :D
evet ama cnm şener şenin bu yarışmada en kötü 2 sahnesi geldi suskunların 1.ciliğine ilkinde ilyas salman şimdide kemal sunal ön plandaydı suskunlar çok ballıydı bu yarışmada ama ezel en güçlü şener şen performanslarıyla kafa kafaya gitti ayoll :A

hhaha finaldede bu sahiplikle alakalı konusuyor tefo 3 sahipli köpektim seni seçtim diyecek aliye finaldede 2 sahibim olabilir ama seni seçtim çiğdem diyip kupayı bana verip sana tekmeyi atacak ayoll :A :A :A

benim sahnem planlandi özellikle.
maskelerin düşmesi içinki oldu zaten 😉
vlla ben kendi adıma sözümde durdum cnm ilyas salmanlı ve kemallı bu 2 sahneni pek beğenemdiğim halde suskunlarla bully gelirse seni onun üstünde yer vericem demiştim sahnelerden pek tatmin olmasamda sözümde durdum ayoll :A :A :A

Son düzenleme: