Damien Duff
Süper Favori Üye
Yani gözünü az açsan farkederdinde birseyler ama artik bu saaten sonra @Bully e mesafeli davranmam gerekiyor galibaSen de iyice koca meraklısı oldun .ss
Kaan'a mı yürüyon .ss keserim ayaklarını![]()
Dodo olsun Melo yani Melek yani vadikiziölümsüz o peri yani
Aynen sen bana yürüYani gözünü az açsan farkederdinde birseyler ama artik bu saaten sonra @Bully e mesafeli davranmam gerekiyor galiba
konundan sonra işler değişti![]()
Ayy senin çarpık bacaklarını kırarımaaaa ne demek istiyosun sen beee gebertirim seni bakkk
Ben yarın erken kalkacağım 20 dakika dizi izleyip yatayım @mrt-06 kızmasın![]()
Şekerli su içTamam canım benim emeğine sağlık çok güzel ve eğlenceli bir program oldu gülmekten karnım ağrıdı valla![]()
Eğlendirebildiysek ne mutlu@denizz19 emegine saglik tekrardan.
cok keyifli bir programdi ve @destere ye sundugun surprize cok güldüm. Forumda suana kadar okadar eglenmemmisimdir.
Bana hazirladigin surpriz icin tekrar tesekkurler. Bugun tam anlamiyla benim gunumdu. Final puani almadik ama neyse, ben daha önemli seyler kazandim bugun .
@vadikızı @Bully iyi geceler hepinize.
görusmek uzere
@denizz19 emegine saglik tekrardan.
cok keyifli bir programdi ve @destere ye sundugun surprize cok güldüm. Forumda suana kadar okadar eglenmemmisimdir.
Bana hazirladigin surpriz icin tekrar tesekkurler. Bugun tam anlamiyla benim gunumdu. Final puani almadik ama neyse, ben daha önemli seyler kazandim bugun .
@vadikızı @Bully iyi geceler hepinize.
görusmek uzere
Senin yaninda kim eglenmezkiEğlendirebildiysek ne mutlu![]()
Kalıp senin övgülerini dinlemek isterdim ama malumSenin yaninda kim eglenmezki![]()
benimde cikmam gerekiyor zaten cok durdum konumu actin diyeKalıp senin övgülerini dinlemek isterdim ama malumyarın üniversiteye gideceğim
![]()