- Reaksiyon puanı
- 59,176
- Puanı
- 1,060
Ben başrol olmak için doğmuşum bebeğim kendime de rakip istemem
Dosimosi yokken idi o
Atacan Ana caddelerde en son Oda 2013 teki diziydi 31.Bölümde herkese saldırı düzenlendi ölen ölmeyen belli değil olarak final yaptı Belki Sihirli Hayatlarda İstihbarat Amiri yapabilirim @mrt-06Ben başrol olmak için doğmuşum bebeğim kendime de rakip istemem
Bizim iş yaş hem Deniz, hem de vadikızı kıskanıyor, ayrı dünyaların insanlarıyız demek kiOzaman Senaryo bozulmuyorsa @Bully olsun partner
aslında dodo rolünü vermemin sebebi sana lacivertteki kötü karakter yazıcağını @denizz19 un görmem rüyamdaDenizi nasil elinden aldiysam onuda alirim ne olacak
Denizi nasil elinden aldiysam onuda alirim ne olacak
ay dizide bile yaş.Bizim iş yaş hem Deniz, hem de vadikızı kıskanıyor, ayrı dünyaların insanlarıyız demek ki
Hadi bakalım bekliyoruzVeee büyük sürprizi açıklıyorum. Ekranların fenomen dizisi "LACİVERT" 2.sezonuyla start vermeye hazırlanıyor. Yenilenecek olan kadroda Çiğdem karakteri yerini @dosimosi ye bırakırken, eskici karakteri ise rolünü @mrt-06 ya bırakacak.
Lacivert yeni sezonuyla sürprizlerle dolu bölümüyle Yıldızlar Yarışıyor BÜYÜK FİNAL sonrası yayına girecek.
@turkuazz @Bully @vadikızı @mrt-06 @dosimosi
Hasret Sona Eriyor.
Sen de iyice koca meraklısı oldun .ssHayırrrr alamazsın vermemmm @Bully kaan o sadece benimmmm
Kaan'a mı yürüyon .ss keserim ayaklarınıay dizide bile yaş.
iş hayallere kaldi
Dodoyu öldur bana uygun değilaslında dodo rolünü vermemin sebebi sana lacivertteki kötü karakter yazıcağını @denizz19 un görmem rüyamda
Hayat müşterek sıkıntı Yok@denizz19 sen benim hediyeyi günlerce beklettin dinlemedin şarkimi bende konunu.malesef bekletecem ama çok beğendim. Detayli yorumu ertelemek zorundayim
Sen de iyice koca meraklısı oldun .ss
Kaan'a mı yürüyon .ss keserim ayaklarını