Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Çeyrek Final Sonuçları

Ama kızz @Bully kaanın siniri çabuk geçiyorr beee sinirlendimmi tam sinirleniyor gözüne görünmemek lazım ama çabuk geçiyorr:F
haha bir keresinde forumu terkediyordum :A tanıştım o yüzüyle. benim sinirlerde anlık ama ben birine tam kizarsam silerim. Silersemde hiçbirşey eskisi gibi olmaz

Sevdiklerime değer veririm ama yanlışları beni çok yaralıyor. oldu burda malesef :(

konunun ilk şarkısı gelsin

Türkiyede komple elektirikmi gitti ? 10-15 dakikadir forumda tık yok :A @Bully @denizz19

:ozur:Biliyorum canımm sen merak etme ben kendi adıma seni üzecek hareketlerden kaçıyorum hep😉

Bende şarkı paylaşmak istiyorumm :D @denizz19 @dosimosi
Bağdatttt:love1:ben dünyanın en güzel aşığı olabilirimm

:Fhahaha evet ama şimdi çok tatluyum demiiii:love1:
bu şarkıyla geliyor @FaJi umarım tam puanin ona gitmistir :D ben önerdim :A

Ben 30 dakika dinleneyim biraz :D
hem yarismaya kadar telefonum full şarz olsun :D çok yorum yazacam çünkü :A
görüşürüz sonra

Son düzenleme:
Yıldızlar Yarışıyor 6.sezon çeyrek final haftası sonuçlarıyla devam ediyoruz.

Geçtiğimiz hafta @vadikızı ve Mesut Akusta en az oyu alarak yarışmamıza veda etmişti. Bakalım bu hafta elenecek isim kim olacak?

Not : Bu hafta toplam 2 kişi final puanı alacaktır.

Sonuçlar 20:45 itibariyle açıklanmaya başlanacaktır. Herkesi bekliyoruz bu özel geceye bekliyoruz.

@MayısKralı @Bully @vadikızı @dosimosi @turkuazz @dosimosi @eskici @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @FaJi @Aserat @Doğu @Ahmad @halukerogluFOX @destere @Harunnn60 @HeisenBerg @Sherlock

kimin eleneceğine dair tahmin yürüteceğim ama hep tersi çıkıyor o yüzden elenmesini istediğim kişinin biti kanlanmasın diye isim vermeyeceğim :)

ben izleyecek film arıyorum fıldır fıldır :) film bulamasam takılırım buraya filme dalarsam beni zor bulursun artık isveçliyle sayfaları sıvarsınız :)

Oha diyorum sayın seyirciler bu nasıl güzel bir şarkı olmuş Sıla ya nasıl bir şeysin Allah aşkına sen. Şu sözlerdeki güzelliğe bak :D

@dosimosi @Bully @vadikızı @yatutarsa @mrt-06 @batuhankaralar

@denizz19 un oylarıyla açılışı yapıyoruz. :A

Sarp Akkaya 3 (Dizinin zaten en sevdiğim sahnesiydi tam vermesem suçlu hissederdim)
Şener Şen 2 (Sevdiğim bir sahne başka bir haftada daha da iyi alırdı)
Nur Fettahoğlu 1 (Bu sahnede çok güzel ama diğerlerine göre bir tık geride buldum Atacanım)

@dosimosi @mrt-06 @Bully

Sonuçlara 21:15 itibariyle devam edeceğiz kimse yoksa açıklamam :A

Son düzenleme:
@denizz19 harikasın kottiriğim sana en içten dileklerimle teşekkür ediyorum :A