Neşen daim olsun ablacım![]()
![]()
tşk ederim yumucuğummm
Ay ne de güzel tanıyor beni![]()
Neşen daim olsun ablacım![]()
![]()
Ay ne de güzel tanıyor beni![]()
haha bir keresinde forumu terkediyordumAma kızz @Bully kaanın siniri çabuk geçiyorr beee sinirlendimmi tam sinirleniyor gözüne görünmemek lazım ama çabuk geçiyorr![]()
haha bir keresinde forumu terkediyordumtanıştım o yüzüyle. benim sinirlerde anlık ama ben birine tam kizarsam silerim. Silersemde hiçbirşey eskisi gibi olmaz
haha seni kastetmemistim ama evet eskiden sende sinir etmiştinBiliyorum canımm sen merak etme ben kendi adıma seni üzecek hareketlerden kaçıyorum hep😉
bu şarkıyla geliyor @FaJi umarım tam puanin ona gitmistir
Yıldızlar Yarışıyor 6.sezon çeyrek final haftası sonuçlarıyla devam ediyoruz.
Geçtiğimiz hafta @vadikızı ve Mesut Akusta en az oyu alarak yarışmamıza veda etmişti. Bakalım bu hafta elenecek isim kim olacak?
Not : Bu hafta toplam 2 kişi final puanı alacaktır.
Sonuçlar 20:45 itibariyle açıklanmaya başlanacaktır. Herkesi bekliyoruz bu özel geceye bekliyoruz.
@MayısKralı @Bully @vadikızı @dosimosi @turkuazz @dosimosi @eskici @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @FaJi @Aserat @Doğu @Ahmad @halukerogluFOX @destere @Harunnn60 @HeisenBerg @Sherlock
ben izleyecek film arıyorum fıldır fıldır@MayısKralı @Bully @vadikızı @dosimosi @turkuazz @dosimosi @eskici @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @FaJi @Aserat @Doğu @Ahmad @halukerogluFOX @destere @Harunnn60 @HeisenBerg @Sherlock
Herkesi bekliyoruz bu coşkulu çeyrek final gecesine. 5 dakika içinde başlıyoruz.![]()
Bırak filmi filmden daha heyecanlı bir gece buben izleyecek film arıyorum fıldır fıldırfilm bulamasam takılırım buraya filme dalarsam beni zor bulursun artık isveçliyle sayfaları sıvarsınız
![]()
ay sensiz olmazkiben izleyecek film arıyorum fıldır fıldırfilm bulamasam takılırım buraya filme dalarsam beni zor bulursun artık isveçliyle sayfaları sıvarsınız
![]()
haha niye açiklıyonBu hafta vermedin ama .![]()
Aynen iyi ki anlaşmışız zamanındahaha niye açiklıyonyeter 4 hafta üst üste verdik
neyse sen @Bully e tam verdin .
benim 1 Kaan oldu yani dengelendi 😉 iyi anlastik senle![]()
Bu hafta vermedin ama .
Trip atacağım sana ya bir bölüm istediğim diziyi izlersin ya da trip atayım .ss
Şu 2 mesajı büyük spoiler resmenhaha niye açiklıyonyeter 4 hafta üst üste verdik
neyse sen @Bully e tam verdin .
benim 1 Kaan oldu yani dengelendi 😉 iyi anlastik senle![]()