Millet oyun yapiyorsa bizim ne eksiğimiz varAynen iyi ki anlaşmışız zamanında![]()
Millet oyun yapiyorsa bizim ne eksiğimiz varAynen iyi ki anlaşmışız zamanında![]()
Bu gece bomba bir haber açıklayacağım çok sevineceksiniz.Şu 2 mesajı büyük spoiler resmen
Ama Deniz Acun'u sevmez bu yüzden onun tarzından gitmemesini normal karşılıyorum![]()
Yorum yap bol bol çeneni topla ve niyet etMillet oyun yapiyorsa bizim ne eksiğimiz var![]()
Kendin hakkında mıBu gece bomba bir haber açıklayacağım çok sevineceksiniz.
Yorum yap bol bol çeneni topla ve niyet et![]()
Yeğenleriyle doğum günü kutluyor o sonradan katılır belki aramıza
Kesin içki de içiyordur o fosforlu cevriyeYeğenleriyle doğum günü kutluyor o sonradan katılır belki aramıza![]()
Benim ablam yapmaz öyle pis şeylerKesin içki de içiyordur o fosforlu cevriye![]()
Neyse madem yok @vadikızı oylarıyla devam edelim gelince her şeyi beğenecek nasılsaBenim ablam yapmaz öyle pis şeyler![]()
@dosimosi nereye kaybolduNeyse madem yok @vadikızı oylarıyla devam edelim gelince her şeyi beğenecek nasılsa
4.sarp akkaya(ahmet kaya şarkısı ile en etkileyici sahneydi yaa )
3.nur fettahoğlu(çok iyi bir performanstı)
2.şener şen(koptum gülmekten ya)
1.demet akbağ(tamamen sıralama için yoksa performans süperdi)
Sinemadaydım eve yeni geldim, gelir gelmez daha helaya bile girmeden konuna geldim.@mrt-06 Atocan nihayet teşrif edip geldin yatağından kalkıp .ss
Ayy çişini buraya yapmaSinemadaydım eve yeni geldim, gelir gelmez daha helaya bile girmeden konuna geldim.![]()
Bu kıza büyü yaptılar artık bana yüksek vermiyor
Çay demliyor bana gelir birazdan![]()
telefon görüşmem oldu geldim şimdiBu gece bomba bir haber açıklayacağım çok sevineceksiniz.
Yorum yap bol bol çeneni topla ve niyet et![]()
Şimdi gidicem daha fazla dayanamam.Ayy çişini buraya yapma
Recep'e mi gittin yoksaSinemadaydım eve yeni geldim, gelir gelmez daha helaya bile girmeden konuna geldim.![]()