Fav10 Oscar Takımı 2016 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

The Salesman haricinde heyecanlandıran film kalmadı benim için. Manchester by the Sea'yi de izlemek isterim ama acelesi yokmuş gibi duruyor. Ha bir de Silence var. Ama onun da acelesi yok. :D

Bu yıl şimdiden 31 film izleyerek, geçen yılki Oscar öncesi izlemiş olduğum 30 film sayısını geride bıraktım. Bi dünya izlediğim dizilerin yanı sıra, film sayım da gayet güzel rakam bence. :)
38 oldu. 2 güzel film bulabilirsem 40'a tamamlayabilirim belki.

Daha çok iddialıydım ama arada 6 sezon Shameless izleyince tempom düştü. Güzel film olsa, Shameless'i Oscar sonrasına atabilirdim orası ayrı... :)

Herkese selam,

Oscar'a 6 gün kaldı. :)

Tablomuzu güncelledim.

Yabancı dilde en iyi film kategorisinin favorilerinden olan ve forumda da sevilip sayılıp Asghar Farhadi'nin son filmi The Salesman'ın altyazısı da düştü. Yani artık her filme Türkçe altyazıyla erişebilirsiniz.

5 filme ulaşan kişilerin etkinlik sonunda oyları geçerli sayılacak. @FaJi şu an 4 ve tabloya eklenmeye yakın. :)

9 filme ulaşanlar ödüller için oy kullanma hakkı kazanacak. (Herkes tamamlasa güzel olur? :))

Eksikleri kapatın derim, güzel filmler var. :)

@sürgünüm @Aserat @MEnes @sokak sanati @HeisenBerg @destere @BesaleT @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @Danger UA! @Sherlock

oscarfav10son-png.53980

Herkese selam,

Oscar'a 6 gün kaldı. :)

Tablomuzu güncelledim.

Yabancı dilde en iyi film kategorisinin favorilerinden olan ve forumda da sevilip sayılıp Asghar Farhadi'nin son filmi The Salesman'ın altyazısı da düştü. Yani artık her filme Türkçe altyazıyla erişebilirsiniz.

5 filme ulaşan kişilerin etkinlik sonunda oyları geçerli sayılacak. @FaJi şu an 4 ve tabloya eklenmeye yakın. :)

9 filme ulaşanlar ödüller için oy kullanma hakkı kazanacak. (Herkes tamamlasa güzel olur? :))

Eksikleri kapatın derim, güzel filmler var. :)

@sürgünüm @Aserat @MEnes @sokak sanati @HeisenBerg @destere @BesaleT @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @Danger UA! @Sherlock

oscarfav10son-png.53980

Billy Lynn'i listeye ekleyecekmisin izleyecek miyiz:D
Birde Altyazı bul filme.:A

Billy Lynn'i listeye ekleyecekmisin izleyecek miyiz:D
Birde Altyazı bul filme.:A
Altyazısı vardı onun da izlemeyiz, listeye eklenmez. Oscar'a aday olamadı, IMDb puanı 6.5 ve kimse beğenmedi. Niye izleyelim? :D

Ben izlemeyi denemiştim bu arada ama sevemeyip, sıkılıp 20-25 dakikada kapattım. :D

Altyazısı vardı onun da izlemeyiz, listeye eklenmez. Oscar'a aday olamadı, IMDb puanı 6.5 ve kimse beğenmedi. Niye izleyelim? :D

Ben izlemeyi denemiştim bu arada ama sevemeyip, sıkılıp 20-25 dakikada kapattım. :D

Olsun Kristen'in ilk kez oscar için konuşulduğu film izlemezsem ayıp olur.:X

2 hafta sonra sınavım olduğunu düşünürsek bu kadarıyla kalacak gibi. Bu sene de böyle oldu.

Bugün film puanlayacak olan var mı? Akşam saatlerine kadar bekliyorum son oylar için. :)

@sürgünüm cidden o kadar film izleyip La La Land'i izlemedin mi? :)

@FaJi sen de Arrival'ı izlemeyen yegane kişisin sanırım. :)

@Sherlock sadece 5 filmde kalmışsın sanırım, sezonun hayal kırıklığı. :(

Ödül oylamasını da bugün başlatacağım. Gelsin son oylar, yorumlar. :):)

@MEnes @Aserat @destere @sokak sanati @BesaleT @HeisenBerg @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @Danger UA!
İzledim, @destere ile bir yerde konuşmuştuk. Yalnız 480p izlediğim için yorum yapmamıştım. Oscar öncesi bir kez daha 720p sürümünü izleyip öyle yorum yaparım diyordum ama hiçbir siteye düşmedi.