Merakla bekliyoruz.Listede izlediğim halde yorum yapmadığım 9 film var. Eğer yanlış saymadıysam.
Bu aralar vaktim olmadı, ondan dolayı yapamadım.
İlk fırsatta hepsini yorumlayacağım umarım. @OzaN
Konusuna yazmış mıydın yorum?
Nasıl hiçbiri izleme isteği uyandırmaz ya iyice marjinal filmler izleyen birine dönüştün.
Toni Erdmann iyi film mükemmel olmasa da. izleryazar'da yorumum mevcut, foruma da eklerim 1-2 güne.
Yönetmen ve başrolünün tecavüz skandalı açığa çıkınca film tamamen dışlandı. Kimse takmıyor.
The Handmaiden başvurmadı Oscar'a. Başka bir film önermiş Kore.Buunlaaaar maaarjinaaaal!!!! Ya marjinallikten değil de listede farklı bir şeyler yok. Farklı olmayıp Oscar için iddialı olsa neyse ama o da yok.
Aa baktım bulamamıştım zamanında. Ben ilk 10 dakika falan izledim sanırım, ilgimi çeken bir şey bile olamadı ama izlerim herhalde. -sırf neden The Handmaiden'e verilmedi ödül diye çemkirebilmek için-
The Handmaiden başvurmadı Oscar'a. Başka bir film önermiş Kore.
Onu ben de yapabilirim.Aman yesinler muhafazakarlıklarını. O zaman muhtemelen daha çok beğeneceğim Farhadi filmi için çemkiririm.
Onu ben de yapabilirim.
Silence Amerikan filmi zaten. Yarışın içinde ama pek şans verilmiyor.Silence'den haber var mı peki? Umarım Oscara başvurur. La La Land'ın rekor kırmasına engel olacak her film benim sempatimi kazanacaktır. Düşünsene Nocturnal Animals en iyi film ödülünü alıyor, sevinçten kafayı yerim. Hatta en iyi senaryoyu alıp La La Land'ın Big Five'ina engel olsa o da mutluluk verir.
La La Land'in Big 5'ını Casey Affleck önleyecek zaten?Silence'den haber var mı peki? Umarım Oscara başvurur. La La Land'ın rekor kırmasına engel olacak her film benim sempatimi kazanacaktır. Düşünsene Nocturnal Animals en iyi film ödülünü alıyor, sevinçten kafayı yerim. Hatta en iyi senaryoyu alıp La La Land'ın Big Five'ina engel olsa o da mutluluk verir.
Konularda da güncellemek gerek. Nocturnal Animals o kadar düşmeseymiş iyiymiş.Birkaç filmde ufak puan güncellemeleri yaptım ama tek tek her konuya yazmak yerine buradan bildirmek daha uygun sanırım. @OzaN
Nocturnal Animals: 9.2'den => 8.7
Captain Fantastic: 9.5'ten => 9.1
Arrival: 8.7'den=> 8.3
Agassi: 7.0'dan => 7.5
La La Land: 7.3'ten => 6.8
Konularda da güncellemek gerek. Nocturnal Animals o kadar düşmeseymiş iyiymiş.
Agassi diye film mi var kısaltma falan mı yaptın?
Handmaiden desen daha kolay anlayabilirdik.Hepsini güncelledim galiba. Sözünü ettiğin film şu,
https://www.google.com.tr/search?q=...droid-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Birkaç filmde ufak puan güncellemeleri yaptım ama tek tek her konuya yazmak yerine buradan bildirmek daha uygun sanırım. @OzaN
Nocturnal Animals: 9.2'den => 8.7
Captain Fantastic: 9.5'ten => 9.1
Arrival: 8.7'den=> 8.3
Agassi: 7.0'dan => 7.5
La La Land: 7.3'ten => 6.8
Bu ittifak hoşuma gitmedi. Bir taneniz yetiyordu.Bu sene en çok anlaştığım kişi sensin ya çok garip. O Agassi daha artacak bak gör.
Bu ittifak hoşuma gitmedi. Bir taneniz yetiyordu.
Merak ediyorum ondaki durumu.Moonlight'te, @Tolstoyevski'nin taraf değiştireceğini düşünüyorum açıkçası. O zaman da tek kalan ben olacağım.
Merak ediyorum ondaki durumu.