Selamlar herkese. Uzun bir aradan sonra güncellemeleri getirdim.
Tabloyu ilk mesaja koydum. Üşenenler için resmin linki:
https://fav10.net/forum/attachments/oscar2017-png.52768/
1-2 haftaya üşenmezsem tabloda kategorilendirme yapıp güçsüz adayları ve filmleri B grubuna alacağım.
Bu yılın önceki yıllara göre düşük bir film yılı olduğuna dair söylentiler vardı ama üst üste çıkan iyi filmlerden sonra ben aksine tam tersini düşünmeye başladım. Özellikle geçen yılı geçeceği şimdiden kesin gibi.
Geçen yıl benden 8.0 ve üstü puan alan 12 tane film varmış. Bu yıl ise şimdiden 8 film oldu. Daha izlemek istediğim 42 tane film var. Şöyle bir listeme baktım da
La La Land
Nocturnal Animals
The Salesman
Manchester by the Sea
Graduation
Lion
Silence
Rogue One: A Star Wars Story
Hidden Figures
Fences
Live by Night
Dangal
Passengers
13 tane filmin 8 puanı geçme şansı epey yüksek gözüküyor. Bunlara Moonlight, Toni Erdmann, Jackie, The Founder, American Honey, The Edge of Seventeen, I Daniel Blake gibi filmler de eklenebilir. Yani geçen yıl 12 filmin geçtiği 8 barajını bu yıl 20 filmin geçmesi gayet olası.
Neyse çok konuştum özetle film izleme sezonuna girdik. Ocak ayında filmler yağmur gibi yağmaya başlamadan Aralık'ta şimdiye kadar çıkan iyi filmleri izleyin derim.
@sürgünüm @HeisenBerg @Danger UA! @MEnes @Forumdash @Titanium @Maskeli Fedai @Aserat @MasacRE- @Arslan Bey @Yiğitt @Ahmad @orxan200e @GreatOttoman @sokak sanati @Tolstoyevski @BesaleT @berkann @gundix123 @cevaa @Cenation @xdragxx @Çiğdem- @destere diğer herkes.