Fav10 Oscar Takımı 2016 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Selam millet. :)

Sezona yavaş yavaş girmeye başlıyoruz. Ağır toplar gelmese de hafif toplar sahaya geliyorlar. :) Ağır toplar gelene kadar Ekim ve Kasım ayları içinde şimdiye kadar gelenleri izleyin derim. Sonra kalabalıklaşınca karşınızda 50 film birden bulmayın. :)

Şu an için ilk puan durumunu ilk mesaja ekledim. En az 2 puan bildirimi gelen filmleri ekledim ve herkesin oylarını dahil ettim. Aşağıdaki linkten hemen izlenebilecek olanları görebilirsiniz:

Hemen izlemeye başlayabileceğiniz 2016 filmleri için tıklayın

Tabii yukarıdaki linktekilerin hepsi daha düşmedi.

Bu arada geçen gün vizyon takvimine bakıyordum da takvim şahane. :Z

Kendimce izlenebilecek önemli filmleri seçtim belki faydalanmak isteyen olur:

28 Ekim: Kubo and the Two Strings
28 Ekim: The Accountant
4 Kasım: Hacksaw Ridge
4 Kasım: Doctor Strange
11 Kasım: Arrival
11 Kasım: A Monster Calls
18 Kasım: Fantastic Beasts and Where to Find Them
25 Kasım: Lion
2 Aralık: I, Daniel Blake
2 Aralık: Allied
9 Aralık: Nocturnal Animals
14 Aralık: Rogue One: A Star Wars Story
30 Aralık: La La Land :Z

Neredeyse her hafta en az bir üst düzey film var anlayacağınız. :)

@sürgünüm @HeisenBerg @Danger UA! @MEnes @Forumdash @Titanium @Maskeli Fedai @Aserat @MasacRE- @Arslan Bey @Yiğitt @Ahmad @orxan200e @GreatOttoman @sokak sanati

ve sıfırcılar: @Tolstoyevski @BesaleT @berkann @gundix123 @cevaa @Cenation @xdragxx @Çiğdem- diğer herkes. :)

Selam millet. :)

Sezona yavaş yavaş girmeye başlıyoruz. Ağır toplar gelmese de hafif toplar sahaya geliyorlar. :) Ağır toplar gelene kadar Ekim ve Kasım ayları içinde şimdiye kadar gelenleri izleyin derim. Sonra kalabalıklaşınca karşınızda 50 film birden bulmayın. :)

Şu an için ilk puan durumunu ilk mesaja ekledim. En az 2 puan bildirimi gelen filmleri ekledim ve herkesin oylarını dahil ettim. Aşağıdaki linkten hemen izlenebilecek olanları görebilirsiniz:

Hemen izlemeye başlayabileceğiniz 2016 filmleri için tıklayın

Tabii yukarıdaki linktekilerin hepsi daha düşmedi.

Bu arada geçen gün vizyon takvimine bakıyordum da takvim şahane. :Z

Kendimce izlenebilecek önemli filmleri seçtim belki faydalanmak isteyen olur:

28 Ekim: Kubo and the Two Strings
28 Ekim: The Accountant
4 Kasım: Hacksaw Ridge
4 Kasım: Doctor Strange
11 Kasım: Arrival
11 Kasım: A Monster Calls
18 Kasım: Fantastic Beasts and Where to Find Them
25 Kasım: Lion
2 Aralık: I, Daniel Blake
2 Aralık: Allied
9 Aralık: Nocturnal Animals
14 Aralık: Rogue One: A Star Wars Story
30 Aralık: La La Land :Z

Neredeyse her hafta en az bir üst düzey film var anlayacağınız. :)

@sürgünüm @HeisenBerg @Danger UA! @MEnes @Forumdash @Titanium @Maskeli Fedai @Aserat @MasacRE- @Arslan Bey @Yiğitt @Ahmad @orxan200e @GreatOttoman @sokak sanati

ve sıfırcılar: @Tolstoyevski @BesaleT @berkann @gundix123 @cevaa @Cenation @xdragxx @Çiğdem- diğer herkes. :)

Şu ana kadar 2016 yapımı hiçbir film izlemedim sanırım hâlâ, geçen seneler böyle değildim bu sene ne olduysa bir soğuma oldu. Bir de ne ara o kadar film çıktı? Bence geçen seneler gibi A grubu B grubu C grubu diye ayırmak daha mantık dahilinde olur, böylece daha prestijli daha izlemeye değer filmleri izleyerek çöplerle zaman kaybetmeyiz. Tabloda 30-40 film olursa bu sefer hiçbirine başlayası gelmez adamın.

Şu ana kadar 2016 yapımı hiçbir film izlemedim sanırım hâlâ, geçen seneler böyle değildim bu sene ne olduysa bir soğuma oldu. Bir de ne ara o kadar film çıktı? Bence geçen seneler gibi A grubu B grubu C grubu diye ayırmak daha mantık dahilinde olur, böylece daha prestijli daha izlemeye değer filmleri izleyerek çöplerle zaman kaybetmeyiz. Tabloda 30-40 film olursa bu sefer hiçbirine başlayası gelmez adamın.
Gruplandırma olur filmler çoğalınca. Tabloyu en yüksek ortalamalıdan en düşük ortalamalıya doğru sıraladım. En yukarıdan başlayıp yavaş yavaş aşağılara inmek mantıklı olabilir. :) Tabii bu demek değil diğerlerini komple silin. Diğerlerini de inceleyip kendinize uygun olanı bulun derim. Mesela tabloda sondan üçüncü olan Swiss Army Man'in hayranı çok, çoğunluk sevmese de yılın en iyi filmlerinden biri olarak görenler mevcut. :)

İsteğe bağlı olarak kişiye göre öneri servisi de yapılır. :D

Bu sene zamanım çok az olduğu için tepkileri ölçüp ona göre izleyeceğim filmleri belirleyeceğim. Size güveniyorum. :D

Ben de bir ara başladım 2016'ları izlemeye ama sonra Ezel sağolsun ara verdirtti. Şurda 1 hafta sonra mümkün olduğunca 2016'ya yetişmeye çalışacağım ama indirdiğim 38 falan film varmış. Oscar dönemine doğru ne kadarını izlersem kar diyip bir şeyler yapacağım artık. :A

Sinemada ise yukarıdaki listeden gördüğüm üzere şöyle bi 5 6 filme gidebilirim. :D

Şimdiden 13 film izlemişim, hedefim geçen yılı geride bırakıp 30'un üstünde film izlemek. :)
Benim toplam 36 film oldu şimdiden. İlk kez bu kadar düzenli bir şekilde gidiyorum. Normalde hepsini son birkaç aya sıkıştırıyordum. Şimdi çıktığı gibi izlemeye çalışıyorum biriktirmeden. :):)

65-70 civarında sezonu tamamlarım muhtemelen. Geçen sene 68 tane izlemişim. :)

Benim toplam 36 film oldu şimdiden. İlk kez bu kadar düzenli bir şekilde gidiyorum. Normalde hepsini son birkaç aya sıkıştırıyordum. Şimdi çıktığı gibi izlemeye çalışıyorum biriktirmeden. :):)

65-70 civarında sezonu tamamlarım muhtemelen. Geçen sene 68 tane izlemişim. :)
Suicide Squad, Deadpool, Batman v Superman: Dawn of Justice ve X-Men Apocalypse türü hiç izlemeyeceğim filmler var mesela.

Ayrıca, beğenmeyeceğimi düşündüğüm ve senin de izleyip 6/10 puan verdiğin filmlerden uzak durmaya çalışıyorum. Sonuçta senin gibi blog sahibi veya sinefil biri değilim, her filmi izlemek gibi bir mecburiyetim yok. :)

Suicide Squad, Deadpool, Batman v Superman: Dawn of Justice ve X-Men Apocalypse türü hiç izlemeyeceğim filmler var mesela.

Ayrıca, beğenmeyeceğimi düşündüğüm ve senin de izleyip 6/10 puan verdiğin filmlerden uzak durmaya çalışıyorum. Sonuçta senin gibi blog sahibi veya sinefil biri değilim, her filmi izlemek gibi bir mecburiyetim yok. :)
Yarış yapmıyoruz zaten yani sen söyleyince ben de söyledim. :D Senede 30-35 film gayet iyi bir rakam. :)

Yarış yapmıyoruz zaten yani sen söyleyince ben de söyledim. :D Senede 30-35 film gayet iyi bir rakam. :)
Dizilerimi gündüzleri izliyorum artık, böylece her gece film izlemek için fırsat yaratmış oluyorum. Keşke güzel filmler bulup, altyazı, site vs. sıkıntısı yaşamadan izleyebilsem.

Gruplandırma olur filmler çoğalınca. Tabloyu en yüksek ortalamalıdan en düşük ortalamalıya doğru sıraladım. En yukarıdan başlayıp yavaş yavaş aşağılara inmek mantıklı olabilir. :) Tabii bu demek değil diğerlerini komple silin. Diğerlerini de inceleyip kendinize uygun olanı bulun derim. Mesela tabloda sondan üçüncü olan Swiss Army Man'in hayranı çok, çoğunluk sevmese de yılın en iyi filmlerinden biri olarak görenler mevcut. :)

İsteğe bağlı olarak kişiye göre öneri servisi de yapılır. :D
Ben bi öneri alırım. :D

Yarışta öne çıkan yapımları Ocak'ta falan izlemeye başlarım şimdi pek imkanım yok gibi. Hem o zamana kadar birçoğu da düşmüş olur. :X @OzaN

Oscar için eskisi kadar heveslenemiyorum. Bir sürü film izleyip aralarından çok azını beğenmek çekici gelmiyor. Onun yerine izlemek istediğim başka filmleri izlemek daha mantıklı. İzlersem 10 film en fazla izlerim gibi bu sezon, o da Aralık-Ocak zamanlarına denk gelir. Bakalım zaman ne gösterecek?

Oscar için eskisi kadar heveslenemiyorum. Bir sürü film izleyip aralarından çok azını beğenmek çekici gelmiyor. Onun yerine izlemek istediğim başka filmleri izlemek daha mantıklı. İzlersem 10 film en fazla izlerim gibi bu sezon, o da Aralık-Ocak zamanlarına denk gelir. Bakalım zaman ne gösterecek?
Kendi seçtiğin filmlerde de beğenme yüzden aşağı yukarı aynıdır bence. Beğenmeme riski her zaman var da çok azını beğeniyorsan ortada sorun vardır. Oscar filmlerinin çoğu iyi çıkıyor, hiç sevilmeyip zar zor izlenen birkaç tane anca çıkıyor ki o kadarı normal. :)

Kendi seçtiğin filmlerde de beğenme yüzden aşağı yukarı aynıdır bence. Beğenmeme riski her zaman var da çok azını beğeniyorsan ortada sorun vardır. Oscar filmlerinin çoğu iyi çıkıyor, hiç sevilmeyip zar zor izlenen birkaç tane anca çıkıyor ki o kadarı normal. :)

Aslında anlatmak istediğim beğenip/beğenmemekten çok izlemeyi isteyip/istememe. Ama çok yanlış ifade etmişim kendimi. :D Mesela x filmi Oscar'da çok iddialı ya da sadece iddialı ama ben izlemek istemiyorum.-konu, yönetmen, oyunculuklar ya da daha çok izlemeyi istediğim bir başka film vs. sebeplerden- İddialı olduğu için izlemek bana gereksiz gelmeye başladı. Yoksa La La Land'ı elbette izleyeceğim. :D Ama Fences, kalabilir.