- Reaksiyon puanı
- 50,408
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Vermemen daha doğru tabii ama izlesem kesin izlediklerimden daha çok sevdiğin varsa falan olabilir 1-2 tane.İzlemediğim filmlere adaylık vermem etik mi? @OzaN
Bundan daha önemlisi kategorilerin yanlarında yazan sayıdan az adaylık veremiyor muyuz?
Vermemen daha doğru tabii ama izlesem kesin izlediklerimden daha çok sevdiğin varsa falan olabilir 1-2 tane.
Yok veremiyorsun.
Please review your answers for this page, there was a problem with one or more of them.Nesi olmuyor? Sorun ne?
Yanda yazan sayıda seçmen lazım adaylardan .Please review your answers for this page, there was a problem with one or more of them.
Bu çıkıyor sürekli.
Fail Neyse tamamVermemeye çalışayım ama bazı kategorilerde dolduramıyorum o sınırı.
Bu arada The Salesman yardımcı erkek oyuncu Farid Sajjadi Hosseini olacak? Babak Karimi ev sahibini canlandırıyordu ve pek etkili sayılmazdı. Ben Babak'a veriyorum onu şey edersin.
Yanda yazan sayıda seçmen lazım adaylardan .
Fail Neyse tamam
Fav10 Oscar Takımı Ödülleri adaylarını belirlemek için oylama başladı. Oylarınızı bekliyoruz. Buraya oy kullandığınıza dair yazmayı unutmayın.
Çarşamba akşamı son!
http://izleryazar.polldaddy.com/s/fav10-oscar-2017
@MEnes @Aserat @destere @sokak sanati @BesaleT @HeisenBerg @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @Danger UA! @sürgünüm @FaJi @Sherlock
the salesman a sekiz puan veriyorum dün yorum yapacaktım yetiştiremedim unutmayasınFav10 Oscar Takımı Ödülleri adaylarını belirlemek için oylama başladı. Oylarınızı bekliyoruz. Buraya oy kullandığınıza dair yazmayı unutmayın.
Çarşamba akşamı son!
http://izleryazar.polldaddy.com/s/fav10-oscar-2017
@MEnes @Aserat @destere @sokak sanati @BesaleT @HeisenBerg @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @Danger UA! @sürgünüm @FaJi @Sherlock
Yorum konusuna yazabilirsin.the salesman a sekiz puan veriyorum dün yorum yapacaktım yetiştiremedim unutmayasın
Tabii ki, eski listeden kopyaladım unutmuşum seni.Benim ismim yazmıyor ama son izlediklerimle yeterli sayıya ulaşmışımdır herhalde, oy kullanabiliyor muyum?
oy veremiyoruz hep bir hatadan bahsediyor ne hatası anlamadım iki kere listeye oy verip tıkladım olmuyor ? acaba ordaki kuralları net anlamadıkmı ?Yorum konusuna yazabilirsin.
Tabii ki, eski listeden kopyaladım unutmuşum seni.
Hata verince aşağı in. Hangi listenin üstesinde kırmızı hata duruyorsa o listede hata vardır. Bende ilk kullandığımda 1 kere hata verdi. Birisine fazla 1 tane daha eklemişim.oy veremiyoruz hep bir hatadan bahsediyor ne hatası anlamadım iki kere listeye oy verip tıkladım olmuyor ? acaba ordaki kuralları net anlamadıkmı ?
dediğini yapıp bir daha deneyeyimHata verince aşağı in. Hangi listenin üstesinde kırmızı hata duruyorsa o listede hata vardır. Bende ilk kullandığımda 1 kere hata verdi. Birisine fazla 1 tane daha eklemişim.
bu sefer oldu görsel efkte tek aday yazmışım onu kabul etmiyormuşHata verince aşağı in. Hangi listenin üstesinde kırmızı hata duruyorsa o listede hata vardır. Bende ilk kullandığımda 1 kere hata verdi. Birisine fazla 1 tane daha eklemişim.