Fav10 Oscar Takımı 2016 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

İzlemediğim filmlere adaylık vermem etik mi? :D @OzaN

Bundan daha önemlisi kategorilerin yanlarında yazan sayıdan az adaylık veremiyor muyuz? :(

İzlemediğim filmlere adaylık vermem etik mi? :D @OzaN

Bundan daha önemlisi kategorilerin yanlarında yazan sayıdan az adaylık veremiyor muyuz? :(
Vermemen daha doğru tabii ama izlesem kesin izlediklerimden daha çok sevdiğin varsa falan olabilir 1-2 tane. :D

Yok veremiyorsun. :):)

Vermemen daha doğru tabii ama izlesem kesin izlediklerimden daha çok sevdiğin varsa falan olabilir 1-2 tane. :D

Yok veremiyorsun. :):)

Vermemeye çalışayım ama bazı kategorilerde dolduramıyorum o sınırı. :(

Bu arada The Salesman yardımcı erkek oyuncu Farid Sajjadi Hosseini olacak? Babak Karimi ev sahibini canlandırıyordu ve pek etkili sayılmazdı. :D Ben Babak'a veriyorum onu şey edersin. :D

Please review your answers for this page, there was a problem with one or more of them.
Bu çıkıyor sürekli.
Yanda yazan sayıda seçmen lazım adaylardan . :)

Vermemeye çalışayım ama bazı kategorilerde dolduramıyorum o sınırı. :(

Bu arada The Salesman yardımcı erkek oyuncu Farid Sajjadi Hosseini olacak? Babak Karimi ev sahibini canlandırıyordu ve pek etkili sayılmazdı. :D Ben Babak'a veriyorum onu şey edersin. :D
Fail :( Neyse tamam :D

Fav10 Oscar Takımı Ödülleri adaylarını belirlemek için oylama başladı. Oylarınızı bekliyoruz. Buraya oy kullandığınıza dair yazmayı unutmayın. :)

Çarşamba akşamı son!

http://izleryazar.polldaddy.com/s/fav10-oscar-2017

@MEnes @Aserat @destere @sokak sanati @BesaleT @HeisenBerg @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @Danger UA! @sürgünüm @FaJi @Sherlock

Benim ismim yazmıyor ama son izlediklerimle yeterli sayıya ulaşmışımdır herhalde, oy kullanabiliyor muyum? :)

Fav10 Oscar Takımı Ödülleri adaylarını belirlemek için oylama başladı. Oylarınızı bekliyoruz. Buraya oy kullandığınıza dair yazmayı unutmayın. :)

Çarşamba akşamı son!

http://izleryazar.polldaddy.com/s/fav10-oscar-2017

@MEnes @Aserat @destere @sokak sanati @BesaleT @HeisenBerg @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @Danger UA! @sürgünüm @FaJi @Sherlock
the salesman a sekiz puan veriyorum dün yorum yapacaktım yetiştiremedim unutmayasın :)

oy veremiyoruz hep bir hatadan bahsediyor ne hatası anlamadım iki kere listeye oy verip tıkladım olmuyor ? acaba ordaki kuralları net anlamadıkmı ?
Hata verince aşağı in. Hangi listenin üstesinde kırmızı hata duruyorsa o listede hata vardır. Bende ilk kullandığımda 1 kere hata verdi. Birisine fazla 1 tane daha eklemişim.

Hata verince aşağı in. Hangi listenin üstesinde kırmızı hata duruyorsa o listede hata vardır. Bende ilk kullandığımda 1 kere hata verdi. Birisine fazla 1 tane daha eklemişim.
dediğini yapıp bir daha deneyeyim :)

bu sefer oldu :) görsel efkte tek aday yazmışım onu kabul etmiyormuş :)