Şimdi mesaj geçmişine baktım aynı mesajı iki defa alıntılamışsın. Şarkılara oy kullancan mı peki?sen kafanı kaşıtmaya devam et eminim bir gün çözersin olayı
Şimdi mesaj geçmişine baktım aynı mesajı iki defa alıntılamışsın. Şarkılara oy kullancan mı peki?sen kafanı kaşıtmaya devam et eminim bir gün çözersin olayı
hayırŞimdi mesaj geçmişine baktım aynı mesajı iki defa alıntılamışsın. Şarkılara oy kullancan mı peki?
3 Şubat Cuma abim, 10 Şubat'ta da sezon finali yapıyorum. Mayıs'ta da 7 bölüm yayınlayıp 20. bölümde bitireceğim.
Farklı şekilde derken Umut'un dediği format mı?Aa senin program bence farklı final olmamalı
İtirafım yok hiç, yapılan itiraflarıda beğenmedim ve komik buldum.
Farklı şekilde derken Umut'un dediği format mı?
Zaten birkaçı komik evet.
Bu Şarkı Benim'le ikisini yürütmem çok zor o yüzden mecburen Mayıs ayına kadar ara vercem, bu hafta bile zar zor konuyu açtım.Bu arada tek dikkatimi çeken 13.itiraf oldu, madem bir itiraf yapıyorsun ve bu itirafa tepkileri gözlemliyorsun o zaman bir sonraki itirafını kim olduğunu söyleyerek yapmalısın, şahsen bu itiraf bana yapılsa hiç takmazdım. 😉
Umutun dediği format ne bilmiyorum ama forumun ihtiyacı var yani
İtiraf 2'yi okurken @dosimosi yapmış gibi geldi ama emin değilim sen misin dosi
Bu Şarkı Benim'le ikisini yürütmem çok zor o yüzden mecburen Mayıs ayına kadar ara vercem, bu hafta bile zar zor konuyu açtım.
Bir dakika ver.Anladım kanaldaş, bir özele baksana ona göre bir yorum yapıcam
yaptığım itirafı gördünmü ben o kız felaketinden sonra sarışınlara oy vermiyorum Ariana sarışındı
Ne programı.
Bazıları itiraf edicek bişey bulamayınca Kurtlar Vadisine saldırdılar hahahhaa ne kadar yazık onlara
Eminim çok keyifli olmuştur.MS finalistleri ile canlı yayında sorularını cevapladık.
İtiraf 14
İtiraf kaldırılmış ama gelen yorumlara dayanarak @mrt-06 dan rica ettim ve görmek istedim. Kaldırılmasıda çok iyi olmuş @vadikızı öyle bir itirafı takmamalısın.😉
Ama itiraf 5'i ben yapmasamda harfi harfine katılıyorum. Bir sözü beğenirsin paylaşırsın ama bunu gönderme gibi "resimli" yapmayı doğru bulmayıp komik durduğunu ve sıktığını düşünüyorum. Yani durduk yere bir şey yokken googlea Güzel Sözler yazıp bulduğu sözü kendine ithaf edilmiş gibi duruyor.
@vadikızı etiket gitmemiş.