Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

1 saatlik mola yine ve sahneleri izleyeyim bari :D erken oy kullanirim @denizz19 benimki erken açiklansınki sonra puanlari toplayayim :A
Daha oylama başlamadı ki hem sahne göndermeyenler var :D

Düştüğü sahneleri izledin mi iğrenç.:(
Yani ortalama bir sahne bence ama sen bilirsin şimdi ben güzel derim kişiler düşük verir üzülürüm :D kötü derim kullanmazsın ama beğenen olur bilemeyiz :A

Daha oylama başlamadı ki hem sahne göndermeyenler var :D

Yani ortalama bir sahne bence ama sen bilirsin şimdi ben güzel derim kişiler düşük verir üzülürüm :D kötü derim kullanmazsın ama beğenen olur bilemeyiz :A
bem gönderenlerinkini erkenden izleyeyim. kim hepsini ard arda izlerki :A
3 tane baktim simdilik ve onlarin siralamasi şekillendi. izledikce degisir tabiki.
yanliz ne cok geyik yapmisiz video bulmakta zorlaniyom :F

Suana kadar izlediklerim arasinda 2 tane cok yukseklerde olacağı belli olan adaylar var. diğerleri birbirine çok yakın. berbat dediğim bir tane var. başka sahne bulamamışmı yöneticisi.

Evet arkadaşlar, ilkkez yarışmacı olmanın verdigi heyecanla size ilk sahnemi sunuyorum.
Puanlama yaparken avatarımıda göze alırsanız fena olmayacak :D
Cok fazla süslü sözlere gerek yok zaten. Efsane oyuncuma hakkı olan puanlamaların geleceğine eminim.
iyi Seyirler!
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @tolgab @Tolstoyevski @Mr.At @yader @Aserat @ozmoturk @Forumdash @Felon @soo @FaJi @Ahmad @dreamy @EFE UYSAL @cookies @cevaa @RüzgarGülü ve diğerleri :A
kimse benim etiketleri kopyalamasın 😛 emek verdim :A
Videoma harika atanları not ettim :A
akşam oylar Şener Şene.
ilk 3 dışına atanlar için avatarımdaki sözler geçerli

Başlangıç için gayet iyi bir açılış sahnesi ile geliyorum.

Rayından çıkan Emir'e Nihan'ın verdiği ayar sahnesi. Buyrun izleyin.:Z

@denizz19 @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @dosimosi @MEnes @MayısKralı @eskici @turkuazz @dreamy @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @MasacRE- @Billy Kane @EFE UYSAL @RüzgarGülü @destere @Maskeli Fedai @Doğu @yader @xemrexxx @Harunnn60 @Ahmad ve diğer arkadaşlar.:D

hayat devam ediyorda şirinken sevmiştim kızı bu diziyle gelirsen pek puan alamazsın benden:)

Şirin'de oyunculuk yok. Hep sırıtıp duruyor. Burada ağlama sinirlenme acı çekme gibi bir çok duyguyu yaşıyor ve yaşatıyor.:D Hep bu dizi ile geleceğim yani..
sırıtışı bile güzeldi kızın :) bazen öylesine bir bakış bin puana bedeldir :) çok konuşması çok puan alacağı anlamına gelmez :)