Sıradan bir karın ağrısı
Düştüğü sahneleri izledin mi iğrenç.
Sıradan bir karın ağrısı
Daha oylama başlamadı ki hem sahne göndermeyenler var1 saatlik mola yine ve sahneleri izleyeyim bari erken oy kullanirim @denizz19 benimki erken açiklansınki sonra puanlari toplayayim
Yani ortalama bir sahne bence ama sen bilirsin şimdi ben güzel derim kişiler düşük verir üzülürüm kötü derim kullanmazsın ama beğenen olur bilemeyizDüştüğü sahneleri izledin mi iğrenç.
bem gönderenlerinkini erkenden izleyeyim. kim hepsini ard arda izlerkiDaha oylama başlamadı ki hem sahne göndermeyenler var
Yani ortalama bir sahne bence ama sen bilirsin şimdi ben güzel derim kişiler düşük verir üzülürüm kötü derim kullanmazsın ama beğenen olur bilemeyiz
Daha oylama başlamadı ki hem sahne göndermeyenler var
Yani ortalama bir sahne bence ama sen bilirsin şimdi ben güzel derim kişiler düşük verir üzülürüm kötü derim kullanmazsın ama beğenen olur bilemeyiz
Videoma harika atanları not ettimEvet arkadaşlar, ilkkez yarışmacı olmanın verdigi heyecanla size ilk sahnemi sunuyorum.
Puanlama yaparken avatarımıda göze alırsanız fena olmayacak
Cok fazla süslü sözlere gerek yok zaten. Efsane oyuncuma hakkı olan puanlamaların geleceğine eminim.
iyi Seyirler!
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @tolgab @Tolstoyevski @Mr.At @yader @Aserat @ozmoturk @Forumdash @Felon @soo @FaJi @Ahmad @dreamy @EFE UYSAL @cookies @cevaa @RüzgarGülü ve diğerleri
kimse benim etiketleri kopyalamasın 😛 emek verdim
Valla seçtiğine göre karar vermiş olman lazım sahneneHangi sahne ile geleyim yaa.
Valla seçtiğine göre karar vermiş olman lazım sahnene
Yahu niye bana soruyorsun güveniyorsan seç ben sana soruyor muyumOnu geyik olsun diye attım.
Şöyle bir sahne nasıl sence.
Sahnelerini yollamayanları bir kez daha etiketleyelim.
@Ice_Cool_23 @Bully @batuhankaralar @vadikızı @sokak sanati
Yahu niye bana soruyorsun güveniyorsan seç ben sana soruyor muyum
Şimdi iyi desem sen hemen tam puan beklersin o sebeple yorum yokFikrini soruyorum.
Şimdi iyi desem sen hemen tam puan beklersin o sebeple yorum yok
Aynen ben de bir yarışmacıyım kimseye müsamam yokNeyse sahne paylaşanlara bakayım onu kıstas kabul edeyim.
Başlangıç için gayet iyi bir açılış sahnesi ile geliyorum.
Rayından çıkan Emir'e Nihan'ın verdiği ayar sahnesi. Buyrun izleyin.
@denizz19 @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @dosimosi @MEnes @MayısKralı @eskici @turkuazz @dreamy @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @MasacRE- @Billy Kane @EFE UYSAL @RüzgarGülü @destere @Maskeli Fedai @Doğu @yader @xemrexxx @Harunnn60 @Ahmad ve diğer arkadaşlar.
hayat devam ediyorda şirinken sevmiştim kızı bu diziyle gelirsen pek puan alamazsın benden
sırıtışı bile güzeldi kızın bazen öylesine bir bakış bin puana bedeldir çok konuşması çok puan alacağı anlamına gelmezŞirin'de oyunculuk yok. Hep sırıtıp duruyor. Burada ağlama sinirlenme acı çekme gibi bir çok duyguyu yaşıyor ve yaşatıyor. Hep bu dizi ile geleceğim yani..
sırıtışı bile güzeldi kızın bazen öylesine bir bakış bin puana bedeldir çok konuşması çok puan alacağı anlamına gelmez
işte o giyinmesine bende karşıyım giyinmeden gülmeyi başarsa daha doğal olur puanın ebesini beller )Çok mimik oynatmasından bahsediyorum ben. Şirin hep giyinip süslenip sırıtıyor. Hiç gerek yok.
işte o giyinmesine bende karşıyım giyinmeden gülmeyi başarsa daha doğal olur puanın ebesini beller )
gösterdiyse büyü bozulmuştur göstermeyecektiBurada da aslında tutulacak bir noktası var. Emir istiyor vermiyor. Olmaz diyor belki sana saklıyordur. Hırçın kız hoşuna gider senin.)