Hepsini üst üste koyup ıslak odunla dövecennekadar emeksizler ya.
insan son dakikalara bırakırmı.
yarısı daha yollamamış
neyse aynı performansı umarım oy yollayacakları zaman gösterirler
Hepsini üst üste koyup ıslak odunla dövecennekadar emeksizler ya.
insan son dakikalara bırakırmı.
yarısı daha yollamamış
neyse aynı performansı umarım oy yollayacakları zaman gösterirler
gücün yeterse yapHepsini üst üste koyup ıslak odunla dövecen
Konuya bir bakayım o zaman yapacak bir şey Yokyanliz @denizz19 @Ice_Cool_23 burda paylaşmıştı facebookta galiba sahne. açmadım
gücün yeterse yap
Benim mola bitmek üzere. 1 saat ne çabuk gecti ya. Sen kahfaltı dedin ben acıktım @denizz19 ögle yemeğimi simdiden yedim
saat 2 de damlarım yine buraya normalde çalıştığım günler gündüz girmem foruma ama bugun ders saatlerim tuhaf.
uzun molaları değerlendirmek gerekir
Sahnemizi burada da paylasalim özellikle Ezelci arkadaslarin destegini bekliyorum @MasacRE- @MEnes sanirim izliyorlardi @dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @Ice_Cool_23 @Billy Kane @Bully @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @Harunnn60 @yader @halukerogluFOX @RüzgarGülü
Kisa olursa okurum tabiSen yeni dizimi okursun değil mi
Sahnemizi burada da paylasalim özellikle Ezelci arkadaslarin destegini bekliyorum @MasacRE- @MEnes sanirim izliyorlardi @dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @Ice_Cool_23 @Billy Kane @Bully @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @Harunnn60 @yader @halukerogluFOX @RüzgarGülü
Kisa olursa okurum tabi
Bence anlasmamizi Neslihan üzerinden yapalimCansuyu severim. Bu hafta Ariana'ya finalde destek olursan gecem hafta olduğu gibi destek veririm bende.
Bence anlasmamizi Neslihan üzerinden yapalim
Eflatun'dan az uzun olucak çünkü konusu geniş
Bölümler kisa sürsün dizi uzun sürsün isteEflatun'dan az uzun olucak çünkü konusu geniş
Ariana konusunda yeterince destek oldugumu düsünüyorum hem sen demiyor muydun finale cikayim gerisi önemli degil diyeNeslihan üzerinden gelecek hafta yaparız.
Bölümler kisa sürsün dizi uzun sürsün iste
Ariana konusunda yeterince destek oldugumu düsünüyorum hem sen demiyor muydun finale cikayim gerisi önemli degil diye
Fark yemezsin merak etmeYetiyor tabi de fark yemek istemiyorum.
Fark yemezsin merak etme
Sarkilari görelim ona göre bir seyler yapariz ama büyük ihtimal finalde destegim Gökhan'a olacak onu söyliyimSen destek ver yemem zaten 30 puan fark var arada. Çiğdemde ona veriyor destek.
Sarkilari görelim ona göre bir seyler yapariz ama büyük ihtimal finalde destegim Gökhan'a olacak onu söyliyim
Sıradan bir karın ağrısı
@MayısKralı @destere @denizz19
1.38 - 1.42 aralığı sizce nasıl. Bence çok iyi oynamış acaba kullansam mi.