Fav10, 18 Yaşında! 🥳

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
78,950
Puanı
1,060
IMG_9033.jpeg

Fav10 18.senesini kutluyor!

Hepimizin 2. evi konumundaki FAV10 bugün itibariyle 18. yaşına girmiş bulunmaktadır. İyisiyle, kötüsüyle bizleri bir çatı altında buluşturan ve buluşturmaya devam eden bu güzide forumda olmaktan mutluyuz, gururluyuz. Doğum günün kutlu olsun FAV10...

Sevgili adminimiz @bazinga ya teşekkürlerimizi sunuyor, bayrağı devralan taze adminimiz @Dosi ye de yeni görevinde tekrardan başarılar dilemeyi de ihmal etmiyor herkese güzellikler diliyorum. İyi ki varsınız, iyi ki varız... Biz birlikte güzeliz. :Z

@serhatt konuyu çok beğendim :bhr: yazıda çok iyi.

Konuda imzama yer vermişsin. Bende bilgisayar olmadığı için anca bu kadar yapabilmiştim görseli.

Her sene aynı şeyleri yazıyor gibiyim. Tekrar etmeyeceğim.
Bu sene 10. senemi kutluyorum ve umarım forumun 18.senesi ve yeni görevim ile forumu canlandırıp yeniliklere devam edeceğiz :Z

Konuda imzama yer vermişsin. Bende bilgisayar olmadığı için anca bu kadar yapabilmiştim görseli.

Bu sene 10. senemi kutluyorum ve umarım forumun 18.senesi ve yeni görevim ile forumu canlandırıp yeniliklere devam edeceğiz :Z
eeee tabi seni övmüş tabi beğenirsin :A:A

ayyy neyse forum 18 yaşına girdiğine göre +18 şeyler paylaşılabilir diye düşünüyorum @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @DarkLegenD in de bu yönde talepleri varmış, admin olarak değerlendirmelisin bence :A:A

Teşekkürler canım. :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Sözlüğe geç üye olsamda 2010 dan beri takip ettiğim bir site.Zaman ne çabuk geçiyor.Nice seneler favoriforumum☺️

• Beğendim
Reactions: Dosi
Yapman gerekeni yapmanı bekliyorum canım. :A
Harikasın bebeğim 💙
------

eeee tabi seni övmüş tabi beğenirsin :A:A

ayyy neyse forum 18 yaşına girdiğine göre +18 şeyler paylaşılabilir diye düşünüyorum @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @DarkLegenD in de bu yönde talepleri varmış, admin olarak değerlendirmelisin bence :A:A
🤣🤣🤣🤣
Doğru, forum artık reşit olmuş, herşey mübah 😄😄😄😄

Nesini beğenmedin :D sen bana oy kullandın mı, kullanmadın. Elbet cezaları olacak. :A
Final dışında her turda oy verdim, finalde de gerekli açıklamayı yaptım seni de sevdiğimle birlikte gerekçemi bildirdim. Şimdi sen bana sebepsiz yere misilleme yapıyorsun. Kendin bilirsin!

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Final dışında her turda oy verdim, finalde de gerekli açıklamayı yaptım seni de sevdiğimle birlikte gerekçemi bildirdim. Şimdi sen bana sebepsiz yere misilleme yapıyorsun. Kendin bilirsin!

Kesinlikle ben bilirim. :A sebebim belli :Z o reaksiyon öyle dursun. Parlakçılara inat :A

• Okudum
Reactions: serhatt