MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

Halbuki ne güzel övüyordun Yanımda Kal'ı zamanında :A Sunucuyu kaparsa belki bir şansı olabilir ama Çiğdem ikinci kez tekmeyi vurmaz sanırım bana :A

Ne zaman övdüm be :A Bir tek vadikızı na Harun'u seçersen Bully o şarkıyı kullanamaz ne güzel dedim. Sence finallik şarkı mı? Bence değil ayrıca Gir Kanıma daha güzel. :A

@Billy Kane efsosun yaa.:Z Finalde desteğini alalen belli ettin zaten. Cumaya kadar istediğin bir şey varsa söyle:A

@dreamy sana forumcak bayılıyoruz. Nickdashın gibi kaknem değilsin. Sağol Varol.:Z Finalde de aynısını bekliyorum.:Z

@cevaa iyi puan ama finalde biliyorsun Ariana'ya destek ol. Kızı dış macunu markası sananlara kapak yap:F Zaten göze hitap edecek şarkım kesin bendesin.:A

@turkuazz teşekkür ederim arkadaşım. İyi ki forumdasın. Her konuda yardımcı oluyorsun. Puanına süper.:bhr:

@eskici iiii:bhr: Seviliyorsun. O kadar atar yaptım geri alıyorum.:F

Sen finale yanlış şarkı mı bıraktın baksana kimse sevmiyor.:F

O sürpriz olur işte bilmiyorum.:A

@eskici
sen finalde farcuslamı geliyorsun ayoll yarın oylamayla baslayacak konu :F
@Bully de yanımda kal sanırım .A

@Bully

@Billy Kane efsosun yaa.:Z Finalde desteğini alalen belli ettin zaten. Cumaya kadar istediğin bir şey varsa söyle:A

@dreamy sana forumcak bayılıyoruz. Nickdashın gibi kaknem değilsin. Sağol Varol.:Z Finalde de aynısını bekliyorum.:Z

@cevaa iyi puan ama finalde biliyorsun Ariana'ya destek ol. Kızı dış macunu markası sananlara kapak yap:F Zaten göze hitap edecek şarkım kesin bendesin.:A

@turkuazz teşekkür ederim arkadaşım. İyi ki forumdasın. Her konuda yardımcı oluyorsun. Puanına süper.:bhr:

@eskici iiii:bhr: Seviliyorsun. O kadar atar yaptım geri alıyorum.:F

Sen finale yanlış şarkı mı bıraktın baksana kimse sevmiyor.:F

O sürpriz olur işte bilmiyorum.:A

@eskici
Sessiz destekçilerim seviyorlar merak etme. :A

sen finalde farcuslamı geliyorsun ayoll yarın oylamayla baslayacak konu :F
@Bully de yanımda kal sanırım .A

@Bully
Aynen Yanımda Kal'la geliyoruz :D

Evet çeyrekte hafif zorlandım, ilk hafta final puanı alamadım, diğerlerinde hep zirveye oynadım :D

Bu hafta da ikisi sıvamış sen toparlamışsın durumu ama 1 versen de bir şey olmuyormuş zaten üzülme :A

Bu hafta Ozan'ın eleneceği belliydi siz karınca gibi çalıştınız o ağustos böceği gibi yattı :A Ama geçen hafta öyle değildi Deniz ile Atacan da çalışıyordu o yüzden her türlü sonuç çıkması mümkündü :A

senin şarkına kötü yorum yapmısım @sokak sanati :A @Bully a ise güzel ama zor haftalara bırakma dmiştim kısaca ikisinizin seçiminide güzel bulmadım ne yapacağım belli olmaz ayol
:A :A :A
Güzel yorum yaptığına desteği ver gitsin adil bir sunucu olarak :A

Zaten finale en iyi şarkılarla çıkmak imkansız yani, Candan finalde olsa elinde hiçbir şey kalmamış olacaktı mesela :A

senin şarkına kötü yorum yapmısım @sokak sanati :A @Bully a ise güzel ama zor haftalara bırakma dmiştim kısaca ikisinizin seçiminide güzel bulmadım ne yapacağım belli olmaz ayol
:A :A :A

Zaten bu fark kapanmaz sen heyecan olsun diye ver oyunu bana gitsin :F
O değilde hemen ilk başta @destere al bunun oyunu yoksa sonuçlara göre oy değiştirir çirkin.:A

Bu hafta Ozan'ın eleneceği belliydi siz karınca gibi çalıştınız o ağustos böceği gibi yattı :A Ama geçen hafta öyle değildi Deniz ile Atacan da çalışıyordu o yüzden her türlü sonuç çıkması mümkündü :A
Aynen Gamsız Hayat iyi şarkıdır aslında ama pasif kalınca bedelini ödedi :A Deniz çeyreğe yanlış şarkıyı taşımıştı, Sibel de arabesk yönünün kurbanı oldu, belki de o da bir slow deneyebilirdi neyse sonuç olarak finaldeyiz ve mutluyuz hayırlısı bakalım :A

O değilde hemen ilk başta @destere al bunun oyunu yoksa sonuçlara göre oy değiştirir çirkin.:A
Çiğdem ve destere sana destek atarsa fark kapanabilir ayrıca kabul etmek lazım sen insanları etkileme konusunda benden daha başarılısın bu yüzden hiç zorlama değerli sunucumuzu :A

Zaten finale en iyi şarkılarla çıkmak imkansız yani, Candan finalde olsa elinde hiçbir şey kalmamış olacaktı mesela :A
Candan'ın sensizlik şarkısı vardı galiba kullanmadı onu geçen ona bakmıştım. Finale onu düşünmüş olabilir @OzaN. O da mükemmel şarkıdır bence sizinkilerden iyi ama çene olmayınca şarkılar işe yaramıyor tek başına :A

Bilmiyorum vlla şuan gerçekten :F ama bende arianaya kullansam fark 5 e iner kısaca benim oyumu umut alırsa ozaman şansı olur yoksa fark dahada açılır ayoll :A

Aynen Gamsız Hayat iyi şarkıdır aslında ama pasif kalınca bedelini ödedi :A Deniz çeyreğe yanlış şarkıyı taşımıştı, Sibel de arabesk yönünün kurbanı oldu, belki de o da bir slow deneyebilirdi neyse sonuç olarak finaldeyiz ve mutluyuz hayırlısı bakalım :A

Çiğdem ve destere sana destek atarsa fark kapanabilir ayrıca kabul etmek lazım sen insanları etkileme konusunda benden daha başarılısın bu yüzden hiç zorlama değerli sunucumuzu :A

20 puan fark var nereye kapanıyor.:F
Ben çok etki yapmayacağım dediğim gibi fark olmadın yeter.:A

Bilmiyorum vlla şuan gerçekten :F ama bende arianaya kullansam fark 5 e iner kısaca benim oyumu umut alırsa ozaman şansı olur yoksa fark dahada açılır ayoll :A

Sen bana vermezsen 20 puan fark olur. Avantajlı zaten puan açısından en yüksek puanıda alır iyice avantajlı olur Kraliçem.:(

5 farktan kaybedersem bir ömür tribimi çekersin zaten Umut'a da finale çıkmak yetiyordu o bir şey demez sana fazla :A Ama benim şu şampiyonluğu alıp rahatlamam lazım artık :F

5 farktan kaybedersem bir ömür tribimi çekersin zaten Umut'a da finale çıkmak yetiyordu o bir şey demez sana fazla :A Ama benim şu şampiyonluğu alıp rahatlamam lazım artık :F
20 puan fark var nereye kapanıyor.:F
Ben çok etki yapmayacağım dediğim gibi fark olmadın yeter.:A

Sen bana vermezsen 20 puan fark olur. Avantajlı zaten puan açısından en yüksek puanıda alır iyice avantajlı olur Kraliçem.:(
umuta kullansam kazanabilir ama sanada kullansam zaten sonuc açıklamaya gerek yok kupayıda direk vermiş oluyorum :A :A :A

Bakalım düşünücem ayoll @sokak sanati da bully şampiyon olsun diyordu sanırım :A

Ben Garmarna'nın kalın sesini seviyorum :D
Sesi iyi ama bu biraz fazla modern olmuş. Geleneksel yapıyı koruyamamış. Benimki o yönden iyi.
kadınlarda kaba ses pek güzel gitmiyor birkaç istisna hariç kadınların sesinin daha bir ince çıkması taraftarıyım :)