MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

ula bari açık açık itiraf etme:) tehtitlere boyunmu eğdin resmen karizmayı çizdirmişsin :) tehtitlere boyun eğsem ben eğerdim her türlü şiddete maruz kaldım ankaralı codminler tarafından? ama hiçbirini umursamadım ariananın arkasında direk gibi durdum korudum kolladım kızı :)

Kız finale çıksın diye mecbur kaldım. Bileydim farkla zirvede olacağımı vermezdim.:(

@Bully i elemek için bu hafta benim oyum 30 sayılmalı onun haricinde elemek imaknsız onuda @Çiğdem- kabule tmez :)

bende dallamayı bayağı severim:) sen onunla gel her hafta sana tam puanı yapıştırayım :))

yine en düşük ben vermiştim :)

Ben de geçen hafta düşük vermiştim. O zaman @MEnes ile @Doğu yüksek verdi. Yani suçlu bu ikisi ben değil :A

@destere yine o dediğim mevzu oldu.
hadi güle güle kısa ama güzel vakit geçirdik :D buraya kadarmış

İsveç halk müziği halk müziği İsveç hmm. .ss

la cahill halkın olduğu heryerde halk müziği vardır:) halk müziği denince illaki aklına oturup saz çalmaları gelmemeli yada ankaralı turgut gelmemeli? her halkın kendine özgü müziği var:)

la onu finale çıkmasın diye önceden şutlamak için neler çektim hele şu @MEnes @Doğu @MasacRE- gibi sıvacı arkadaşlarımızın ihanetinide unutmayacağım ? diyorum eleyelim finale çıkarsa @Bully bir daha eleyemeyiz bir sürü beleş puanı var diyorum ? onlarda tamam tamam günü gelince eleriz diyor nahh elersiniz ha eleyinde göreyim öyle arinanın başına bela oldu türbüşon lanet şey verdiğim emeklere yazıklar olsun :) @sokak sanatida gidip türbüşona 2 puan vermiş candana bir puan sanki finalde türbüşonu eleyecek la inadına bu hafta bende türbüşona oy vereceğim sokak dümbeleği şapa otursun görsün hanyayı konyayı :)
Ohh karıştı sıvacı grubu :Z

O zaman finalde desteğini bekliyorum. :A

@Bully i elemek için bu hafta benim oyum 30 sayılmalı onun haricinde elemek imaknsız onuda @Çiğdem- kabule tmez :)

bende dallamayı bayağı severim:) sen onunla gel her hafta sana tam puanı yapıştırayım :))

yine en düşük ben vermiştim :)
hhahah sen son mesajıma bak bu konudakı sana :A

Sizde öngörü yok ben ne yapayım :A Türbüşonu elemek için tek şansımız geçen haftaydı onda da yanında kız var diye hepiniz sıvadınız. @Çiğdem- aç bak bakalım sıvacılar arasında geçen hafta en düşük kim vermiş türbüşona :A
Doğru zamanda hatunu devreye sokmuşuz iyi olmuş :A Ama sıvacılar arasında bana en çok destek olan da sendin doğruya doğru şimdi :A

Başın dönsün gözlüklerle @destere
vadikizinin bildirimleri gibi takacam sana toplu gözlük.
benim bildirimleri kaçırmanın ve geç geri dönüşünün cezasi

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan