MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

Finaldede ayni performansi bekleriz ozaman :A @destere ile dengeyi sağlayin bizim oylar belirlesin
hogatha çok korkak oylama yapıyor öyle oymu verili:)r herkese 10 puan 10 puan herkes şampiyon hiç oy atmasa daha iyi benimle biraz kafa dengi olsa bugün düğün bayramdı rtrbüşonu elemiştik :)

skandal rezalet rezillik çok kötü ıyyy vallahi yarışma adına utandım candan o şarkıyla nasıl elenir kulak yerine ne taşıyorsunuz siz .ss

hogatha çok korkak oylama yapıyor öyle oymu verili:)r herkese 10 puan 10 puan herkes şampiyon hiç oy atmasa daha iyi benimle biraz kafa dengi olsa bugün düğün bayramdı rtrbüşonu elemiştik :)
hhahah göz batmayacaksın böyle krıtık durumlarda :A sen çok göze battın mesala ayoll
:A :A :A

Benim oyum kabul edilmedi türboşa 1i basmıştım :A
geç onu lafta birde bu hafta eleyecektik hele şu @MayısKralı varya tümden sinir etti beni birde türbüşonu eleyelim diye güya reklam yapıyor içten içe parlak sevdalısıymış da haberimiz yokmuş :)
iyiki irem bir deri bir kemiği şutlamışız süper olmuş :)

geç onu lafta birde bu hafta eleyecektik hele şu @MayısKralı varya tümden sinir etti beni birde türbüşonu eleyelim diye güya reklam yapıyor içten içe parlak sevdalısıymış da haberimiz yokmuş :)
iyiki irem bir deri bir kemiği şutlamışız süper olmuş :)
Seni arkandan vuruyor iyi bir sıra dayağı çekmelisin hayallerinle oynadı :A