Ben şarkıya puan veririm klibe değil.Klipsiz şarkı mı koyayım yani finale. ss
Yanımda Kal olmaz mı
Ben şarkıya puan veririm klibe değil.Klipsiz şarkı mı koyayım yani finale. ss
Yanımda Kal olmaz mı
İlla ya da Oysa ki ile gelirsen ikilemde kalabilirim.
Kendi kaybeder bizene.Oysa Ki ve ya İlla ile gelse bende düşünebilirim am akullan diye söyledim ona klipsiz diye kullanmadı
hogatha çok korkak oylama yapıyor öyle oymu verilir herkese 10 puan 10 puan herkes şampiyon hiç oy atmasa daha iyi benimle biraz kafa dengi olsa bugün düğün bayramdı rtrbüşonu elemiştikFinaldede ayni performansi bekleriz ozaman @destere ile dengeyi sağlayin bizim oylar belirlesin
Klipsiz şarkı mı koyayım yani finale. ss
Yanımda Kal olmaz mı
Senin oy verme şeklinde çok acımasız onu napıcazhogatha çok korkak oylama yapıyor öyle oymu verilir herkese 10 puan 10 puan herkes şampiyon hiç oy atmasa daha iyi benimle biraz kafa dengi olsa bugün düğün bayramdı rtrbüşonu elemiştik
Öyle bir şey mümkün değil Neyse dediğiniz şarkıları finalde kullanmam mümkün değil, hayırlısı bakalım artıkGökhan'ı göremeyince destere bile sana oy verir belki
Demekki zevksiz olan sensin %90'ı forumun Candana 1i basmış sen 3 vermişsin sencede değişik değil miskandal rezalet rezillik çok kötü ıyyy vallahi yarışma adına utandım candan o şarkıyla nasıl elenir kulak yerine ne taşıyorsunuz siz .ss
Senin oy verme şeklinde çok acımasız onu napıcaz
hhahah göz batmayacaksın böyle krıtık durumlarda sen çok göze battın mesala ayollhogatha çok korkak oylama yapıyor öyle oymu verilir herkese 10 puan 10 puan herkes şampiyon hiç oy atmasa daha iyi benimle biraz kafa dengi olsa bugün düğün bayramdı rtrbüşonu elemiştik
senle @MayısKralı bir kaç ay gözüme gözükmeyin yemediniz içmediniz gidip türbüşona çalıştınız bu hafta eletmedinizde noldu alın başınıza çalın sizi gidi parlakseverler sizi sizinle işim olmaz bundan sonraSenin oy verme şeklinde çok acımasız onu napıcaz
İkinizede 5,6 düzeyinde vermeliydi adaletsiz davranmış güzelliğe bakıyor erkekse direk 1i basıyorSen kimden yanasın. Gökhan'a 2 Ariana'ya 6 vermiş işte..
ben göze batmaya devam edeceğim isterse tombalak biraderin @mrt-06 sinirden bir tarafına kına yaksın başkan olduğum müddetçe ankaralılara kan ağlatacağım aha buraya yazdımhhahah göz batmayacaksın böyle krıtık durumlarda sen çok göze battın mesala ayoll
Benim oyum kabul edilmedi türboşa 1i basmıştımsenle @MayısKralı bir kaç ay gözüme gözükmeyin yemediniz içmediniz gidip türbüşona çalıştınız bu hafta eletmedinizde noldu alın başınıza çalın sizi gidi parlakseverler sizi sizinle işim olmaz bundan sonra
geç onu lafta birde bu hafta eleyecektik hele şu @MayısKralı varya tümden sinir etti beni birde türbüşonu eleyelim diye güya reklam yapıyor içten içe parlak sevdalısıymış da haberimiz yokmuşBenim oyum kabul edilmedi türboşa 1i basmıştım
İkinizede 5,6 düzeyinde vermeliydi adaletsiz davranmış güzelliğe bakıyor erkekse direk 1i basıyor
Seni arkandan vuruyor iyi bir sıra dayağı çekmelisin hayallerinle oynadıgeç onu lafta birde bu hafta eleyecektik hele şu @MayısKralı varya tümden sinir etti beni birde türbüşonu eleyelim diye güya reklam yapıyor içten içe parlak sevdalısıymış da haberimiz yokmuş
iyiki irem bir deri bir kemiği şutlamışız süper olmuş
hayallerim arianaydı arianayla oynaması mümkün değil anca candana gücü yeter mayısböcüğününSeni arkandan vuruyor iyi bir sıra dayağı çekmelisin hayallerinle oynadı