kim benimmi yoksa diger arkadasinmi ??Muhakkak vardır yahu orda onu dinlediğine şaşırdım.
kim benimmi yoksa diger arkadasinmi ??Muhakkak vardır yahu orda onu dinlediğine şaşırdım.
Sen zaten fitsin ablam korma ye.Hhahaha gündüzleri gözüm gözükmesin ayoll ama geceleri gözükebilir yemek yememi engeller
iyi geceler @OzaN dan çok katkı sağladın bir dahakı sefere şampiyoın olursun inşSen zaten fitsin ablam korma ye.
Neyse ben çıkıyorum işlerim var iyi geceler herkese.
Senden umudumu kesmiyorum, sağın solun belli olmaz senin Final şarkım sevdiğin bir şarkı ayrıcaŞAMPİYON ARIANA yazdıracagız. 😎
İyiyim şu an finale çıktım mutluyum, yarın oylama başladıktan sonra başlar yeni stresim
Senden umudumu kesmiyorum, sağın solun belli olmaz senin Final şarkım sevdiğin bir şarkı ayrıca
İyiyim şu an finale çıktım mutluyum, yarın oylama başladıktan sonra başlar yeni stresim
Klipsiz şarkı mı koyayım yani finale. ssİlla ya da Oysa ki ile gelirsen ikilemde kalabilirim.
ozaman yarina kadar olan zamanini iyi değerlendir.Senden umudumu kesmiyorum, sağın solun belli olmaz senin Final şarkım sevdiğin bir şarkı ayrıca