@Bully kaanımm tebrik ederimm cnm benim başarılar finalde
@sokak sanati tebrik ederim başarılar dilerim
Ariana ne diye sorsalar diş macunu markası sanardık, kız finale çıkıyor.
aslında beklenen finaldİ @Bully @sokak sanati orayada birşeyler düşünücemOyyy şöyle bi silkeleneyim. 1. Olmuşum yine emeğe saygısızlık olmasın.
Valla yazıp yazıp siliyorum. Teşekkürler şimdilik. Sonra detaylı incelerim sonuçları.
var var onlarinda kendine göre muzikleri var 😉İsveç halk müziği halk müziği İsveç hmm. .ss
Muhakkak vardır yahu orda onu dinlediğine şaşırdım.var var onlarinda kendine göre muzikleri var 😉
Bana destek olursan kazanacağımı hissediyorum, erken yolla bu sefer oyunu@Bully tebrikler kardeşim ama finaldeki rakibin çok güçlü ve sana kolay kolay şampiyonlğuu bırakmayacak gibi iyi strateji ve plan lazım
Rakipler güçlü.Bu ne ya Candan'ıma birler doluştu
Teşekkür ederim, umarım kazanabilirim
yogunum bakamiyorum. daha simdi burdaki yorumlara bakiyorumya bir 5 dakika gelsene özele ltüfen aşkım
Tm kardeşim bu sefer erken yollarım ama oylarım herkeste bomba etkisi yaratacakBana destek olursan kazanacağımı hissediyorum, erken yolla bu sefer oyunu
Teşekkürler abla, desteğini bekliyorum yine.@Bully kaanımm tebrik ederimm cnm benim başarılar finalde
yogunum bakamiyorum. daha simdi burdaki yorumlara bakiyorum
Teşekkürler abla, desteğini bekliyorum yine.
Tm kardeşim bu sefer erken yollarım ama oylarım herkeste bomba etkisi yaratacak
Bugün açıklamazsın artık herhalde Bakarız yine@Bully şaka la oylarını kullan yarışmadan sonra Yeni dizimde efsane senaryoyla geliyor beklerim.
hahaha benim albümüm 3.sezonda @sokak sanati daha fazlaa ralıklarla çeyreği yarıyı kullanmıstı ama o ölçülü yapmıstı biraz göze batmamıstı 6.sezon başlamadan başkanımız @destere ile bir görüşme yapacam normal haftalarda kullanma aralığı daha açık olyuor ama kişi sayısı fazla olucna göze çarpmıyor çeyrekte yarıda kişi azalınca göze çarpıyor en adaletli şekilde bir planlama yapıp yol haritamızı 6.sezon 1.hafta konusunda hrkese paylaşacaz sıkıntılar çıkmasın diye hayırlısıyla cumadan sonra biraz ara verip yine bulusuruz @Bully@destere gelecek sezon böyle oylayamayacak kayyum olarak bu konuda düzenlemeye gideceğim. Adil değil çünkü.