MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

umuta kullansam kazanabilir ama sanada kullansam zaten sonuc açıklamaya gerek yok kupayıda direk vermiş oluyorum :A :A :A

Bakalım düşünücem ayoll @sokak sanati da bully şampiyon olsun diyordu sanırım :A
Öyle diyordu da onun sağı solu belli olmaz pek :F Ama ben inanıyorum yani benim şampiyon olmamı istediğine :D

Konunu her türlü coştururuz zaten ikimiz, o konuda bir kuşkun olmasın :A Pasif yarışmacı elendi :A

Zaten bu fark kapanmaz sen heyecan olsun diye ver oyunu bana gitsin :F
O değilde hemen ilk başta @destere al bunun oyunu yoksa sonuçlara göre oy değiştirir çirkin.:A
bu haftaki türbüşon puanından sonra bana taktik maktik verme :) senden daha çok kızı düşünüyordum ama iş işten geçti gibi türbüşon zafere ulaşacak sanırım :)

Bilmiyorum vlla şuan gerçekten :F ama bende arianaya kullansam fark 5 e iner kısaca benim oyumu umut alırsa ozaman şansı olur yoksa fark dahada açılır ayoll :A
10 puanlik hakkinizmi var kiz ?
bizimki nekadar ? hem seninkinin destereden daha fazla olmasi gerek.gunduzki belgeyi gördum.
okadar cadaloz laflarina Ariye verirsen tuhaf olur arti simdi iki sarkiyida begenmedim ayaklarina yatiyorsun lafinin altinda ezilmemek icin.
Cekismeli bir final olmasi icin her oyuna basvurursun sen :D
Finale yakisir sunucular getir kiy paraya biraz .
reytinglerden baya kazandin :A

şu mesajıma bak @destere yarışmamız için önemli :A :A :A
o mesjında baskılara boyun eğdiğini göstermiş oluyorsun:) ikide bir adaletli dediğinde sanki bugüne kadar adaletsiz davranmışız fikri milletin aklına girmiş oluyor her zaman adil olduk benden daha adil oy veren yoktur yarışmalarda ama yaranamadık kötülere :)

Sen verirsen ona oyunu benim şansım kalmaz. Kazansın diyorumda böyle bala olmasın yani.:(
Şarkına zaten kötü yorum yapmış, hakkımla da final puanlarını toplamışım ne balı :A

Fark 5'e inince benim kazanacağım garanti diyebiliyor musun :D

o mesjında baskılara boyun eğdiğini göstermiş oluyorsun:) ikide bir adaletli dediğinde sanki bugüne kadar adaletsiz davranmışız fikri milletin aklına girmiş oluyor her zaman adil olduk benden daha adil oy veren yoktur yarışmalarda ama yaranamadık kötülere :)
Şarkına zaten kötü yorum yapmış, hakkımla da final puanlarını toplamışım ne balı :A

@Bully un yüzü burada ayoll ona @mrt-06 ya özelden sürekli senin oylarının adaletli olduğunu zevkine göre oyladığını söylüyorum :A :A :A

Fark 20 olunca rahatlarsın sen öyle final olmaz yani. 1. Olacaksan adam akıllı stres yaşaman lazım.:A Bana epi topu 10 kişi oy verir. Deniz Atacan maskeli x melunu çoğu üye sende.:(

10 puanlik hakkinizmi var kiz ?
bizimki nekadar ? hem seninkinin destereden daha fazla olmasi gerek.gunduzki belgeyi gördum.
okadar cadaloz laflarina Ariye verirsen tuhaf olur arti simdi iki sarkiyida begenmedim ayaklarina yatiyorsun lafinin altinda ezilmemek icin.
Cekismeli bir final olmasi icin her oyuna basvurursun sen :D
Finale yakisir sunucular getir kiy paraya biraz .
reytinglerden baya kazandin :A
başkanın oyu sunucunun iki katı olmalı hatta sunucu oy vermesede olur :)

her an herşeye kırılabiliyorsun bu huyunu sevmedim:) işin kötü tarafı neye kırıldığını ben anlayana kadar sen üstüste beş altı kez kırılıyorsun olayın başını kaçırıyorum :)
iste @Bully benim bu kirilgan halime ragmen bana iyi katlaniyor.
Ona oyuzden sabirli diyorum.
tabi o sabrin tükendigini hissediyorum artik o ayri :D

la onu finale çıkmasın diye önceden şutlamak için neler çektim hele şu @MEnes @Doğu @MasacRE- gibi sıvacı arkadaşlarımızın ihanetinide unutmayacağım ? diyorum eleyelim finale çıkarsa @Bully bir daha eleyemeyiz bir sürü beleş puanı var diyorum ? onlarda tamam tamam günü gelince eleriz diyor nahh elersiniz ha eleyinde göreyim öyle arinanın başına bela oldu türbüşon lanet şey verdiğim emeklere yazıklar olsun :) @sokak sanatida gidip türbüşona 2 puan vermiş candana bir puan sanki finalde türbüşonu eleyecek la inadına bu hafta bende türbüşona oy vereceğim sokak dümbeleği şapa otursun görsün hanyayı konyayı :)
La ben baştan beri hep elimden geleni yaptım 5'ten yukarı puan vermedim bu kutlu mücadelede sana destek çıktım ne ihaneti yapmışım sayın yoldaşım. :A Ama jurilerin nasıl tüyler ürpertici olduğuna hep şahit olduk. :A Artık tarihe bir kara leke olarak geçecek bu yarışma yapacak bir şey yok. O kadar ustanın arasından Gökhan Türkmen şampiyon olacak bunun adı fecaattir. :A
Ben de geçen hafta düşük vermiştim. O zaman @MEnes ile @Doğu yüksek verdi. Yani suçlu bu ikisi ben değil :A
Bırak la bu işleri ben sadece 1 kere yüksek verdim onun dışında her seferinde elimden geleni yaptım türbüşonu elemek için. :A Hemen bizi hedef göstermişsin sen de. :A
Ohh karıştı sıvacı grubu :Z

O zaman finalde desteğini bekliyorum. :A
Finalde destek falan çok beklersin. Bizim finalde oylarımızın kime gideceği bellidir. :A Eğer türbüşon bu yarışmayı kazanırsa jurilerde ve ve sanatı algıda köklü bir değişime hazırlık yapacağız ekip olarak. Bu işin başka çaresi gözükmüyor. :A

@Bully un yüzü burada ayoll ona @mrt-06 ya özelden sürekli senin oylarının adaletli olduğunu zevkine göre oyladığını söylüyorum :A :A :A
ama 6. sezonda oturup konuşalım adil bir oylama için karar alalım falan diyorsun..? aslında şöyle demen lazımdı bundan önceki yarışmalarda başkan olarak sana tam bir hak tanımadık 6. sezon finale kalan beş kişiden ikisini direk eleme imkanın olmalı demeliydin :)

ama 6. sezonda oturup konuşalım adil bir oylama için karar alalım falan diyorsun..? aslında şöyle demen lazımdı bundan önceki yarışmalarda başkan olarak sana tam bir hak tanımadık 6. sezon finale kalan beş kişiden ikisini direk eleme imkanın olmalı demeliydin :)
Evet @destere biz sana giydiriyoruz da giydiriyoruz destere şöyle böyledir diyoruz ama Çiğdem katiyen öyle değil diyor :A
hhahaha çeyrek ve yarı finalde kişiler azaldıüından göz batıyor ama sninle rotak bir fikirde karar vericez 1.hafta konusundada finale kadar nasıl oylayacağımızı herkese açıklayacaz sonra ilerde laf etmesinelr diye ben seni korumaya çalısıyorum be :A

zaten bu forumda birgün başıma birşey glirse @destere yi savunduğum için olucak :A

Fark 20 olunca rahatlarsın sen öyle final olmaz yani. 1. Olacaksan adam akıllı stres yaşaman lazım.:A Bana epi topu 10 kişi oy verir. Deniz Atacan maskeli x melunu çoğu üye sende.:(
Niye olmasın canım MusicSurvivor ilk sezonunda bal gibi oldu :A

Bak bu şampiyonluk benim için çok önemli diyorum, şurada şampiyon olayım daha hiçbir yarışmayı böyle takmam. :F