MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

La ben baştan beri hep elimden geleni yaptım 5'ten yukarı puan vermedim bu kutlu mücadelede sana destek çıktım ne ihaneti yapmışım sayın yoldaşım. :A Ama jurilerin nasıl tüyler ürpertici olduğuna hep şahit olduk. :A Artık tarihe bir kara leke olarak geçecek bu yarışma yapacak bir şey yok. O kadar ustanın arasından Gökhan Türkmen şampiyon olacak bunun adı fecaattir. :A

Bırak la bu işleri ben sadece 1 kere yüksek verdim onun dışında her seferinde elimden geleni yaptım türbüşonu elemek için. :A Hemen bizi hedef göstermişsin sen de. :A

Finalde destek falan çok beklersin. Bizim finalde oylarımızın kime gideceği bellidir. :A Eğer türbüşon bu yarışmayı kazanırsa jurilerde ve ve sanatı algıda köklü bir değişime hazırlık yapacağız ekip olarak. Bu işin başka çaresi gözükmüyor. :A
senin puanları demedim zaten ama taktik olarak yanlış taktik üzerinde hareket ettik :)kesinlikle finale kalmamalıydı türbüşon finalden önce yok etmemiz lazımdı:)

hhahaha çeyrek ve yarı finalde kişiler azaldıüından göz batıyor ama sninle rotak bir fikirde karar vericez 1.hafta konusundada finale kadar nasıl oylayacağımızı herkese açıklayacaz sonra ilerde laf etmesinelr diye ben seni korumaya çalısıyorum be :A

zaten bu forumda birgün başıma birşey glirse @destere yi savunduğum için olucak :A
Sen niye cevap vermiyon kiz bana!
yetti gayri benim reytingimden yararlandigin :D

Evet @destere biz sana giydiriyoruz da giydiriyoruz destere şöyle böyledir diyoruz ama Çiğdem katiyen öyle değil diyor :A
o zaman saygıdeğer sunucumuzu dikkate alman lazım:) onun yalan söylediğine kimse şahit olmamıştır her zaman doğru söyler benim için ne dediyse doğrudur :)

haydi insallah.
dunden beri seni farkli kanallardan rahatsiz etmiyorum artik :D kac gundurde özgurluk veriyorum sana 😛 kredilerim cogalir insallah yine :D
Kredin hiç azalmadı ki çoğalsın :bhr: :A Şu sıralar stresli dönemimdeyim biliyorsun, Cuma'dan sonra dönecez inşallah eski günlere. :F

Niye olmasın canım MusicSurvivor ilk sezonunda bal gibi oldu :A

Bak bu şampiyonluk benim için çok önemli diyorum, şurada şampiyon olayım daha hiçbir yarışmayı böyle takmam. :F

İşte orada gaflete geldik.:A

Bende şampiyonluğun değeri artsın diye uğraşıyorum.:A
Eğer Cidden sana verirse oyunu beni kimse durduramaz. Sınacı ekip bende zaten Ahmet mayıs kralı Billy efe eskici ozmoturk derken dosimosi ve deniz dahil herkesi kapabilirim biliyorsun bu potansiyel var.:A

senin puanları demedim zaten ama taktik olarak yanlış taktik üzerinde hareket ettik :)kesinlikle finale kalmamalıydı türbüşon finalden önce yok etmemiz lazımdı:)
Evet onda haklısın biraz sistemde ve taktiklerde hata yaptık gibi duruyor. :) Ama bize de iyi bir tecrübe ve ders oldu artık dengeleri daha iyi ve zamanında belirleyeceğiz. :)

La ben baştan beri hep elimden geleni yaptım 5'ten yukarı puan vermedim bu kutlu mücadelede sana destek çıktım ne ihaneti yapmışım sayın yoldaşım. :A Ama jurilerin nasıl tüyler ürpertici olduğuna hep şahit olduk. :A Artık tarihe bir kara leke olarak geçecek bu yarışma yapacak bir şey yok. O kadar ustanın arasından Gökhan Türkmen şampiyon olacak bunun adı fecaattir. :A

Bırak la bu işleri ben sadece 1 kere yüksek verdim onun dışında her seferinde elimden geleni yaptım türbüşonu elemek için. :A Hemen bizi hedef göstermişsin sen de. :A

Finalde destek falan çok beklersin. Bizim finalde oylarımızın kime gideceği bellidir. :A Eğer türbüşon bu yarışmayı kazanırsa jurilerde ve ve sanatı algıda köklü bir değişime hazırlık yapacağız ekip olarak. Bu işin başka çaresi gözükmüyor. :A
Siz kimsiniz be ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız, anca lafa gelince coşarsınız bir icraatınızı göremedik henüz :A

sus la noyan karpuzu :)
senin keçeliyi şutlamadıkmı ? senin kalvinmiydi kalvanozmuydu ona attığımız tekme hala adamın totosunda duruyor :)
Sen keçeli zamanında yoktunki bana komplo kuranda yoktu ve bence 4. olmuştum all starda :A Emre Aydınlada yoktun bir şarkı hatasından elenmiştim :A

Sen keçeli zamanında yoktunki bana komplo kuranda yoktu ve bence 4. olmuştum all starda :A Emre Aydınlada yoktun bir şarkı hatasından elenmiştim :A
evet ben olmadığımda keçeliyle başarı elde etmişsin ama ikinci keçeli maceranda ben vardım ve keçeliye sahneleri dar ettim elendide kurtuldu :)

Siz kimsiniz be ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız, anca lafa gelince coşarsınız bir icraatınızı göremedik henüz :A
Kan dondurucu juri kadrosu kurmuşsunuz ne yapsak yetmiyor. :A Zaten gerçek sanattan anlayanlar o kadar ustanın arasından finale Gökhan Türkmen'in çıktığını görünce titremeye başlar kanı çekilir. :A

Kredin hiç azalmadı ki çoğalsın :bhr: :A Şu sıralar stresli dönemimdeyim biliyorsun, Cuma'dan sonra dönecez inşallah eski günlere. :F
karsilikli agizdan cikan sözlerimiz var. Ben sözumu yerine kesinlikle getirecem bilirsin.
umarim sen kendininkini unutmazsin (suan hatirlamiyorda olabilirsin) cok pis tripimi yersin ama öyle böyle degil. gelmis gecmis en buyuk tripi atacagim Cumadan sonra egerki söyledigin seyi uygulamazsan. unutmussanda sorma cunku demem

Evet onda haklısın biraz sistemde ve taktiklerde hata yaptık gibi duruyor. :) Ama bize de iyi bir tecrübe ve ders oldu artık dengeleri daha iyi ve zamanında belirleyeceğiz. :)

Dengeleri hala belirleyebilirsiniz sıvacı kardeşler biliyorsunuz.:A @Doğu @MasacRE-
Focusa destek olarak bana 15-16 puan destek atar ve şuan ki oluşan farkı kapatmış oluruz:A