Benim özgüvenim yüksektir, kendini gizleyenler düşünsün.
Yani o istemez belki, kendisine sor bakalım
Ona sormadan daha ben göstermem diyon bana
Benim özgüvenim yüksektir, kendini gizleyenler düşünsün.
Yani o istemez belki, kendisine sor bakalım
ben onun kalbini sevdim dış görünüsünü bilmeden ama onun resimlerinide gördüm ve sana bir keresinde beğendiğim erkek modelini belirtmistim kara kaş siyah saç diye. o profilide uyuyorseninde içini bir şüphe kapladı dimi eminim sende gelmesin diye dua ediyorsundur? çünkü aynada kendini görüyorsun her gün kendine katlanamıyorsun birde seni görmeye gelenin yaşadığı şoku düşün )
seninde içini bir şüphe kapladı dimi eminim sende gelmesin diye dua ediyorsundur? çünkü aynada kendini görüyorsun her gün kendine katlanamıyorsun birde seni görmeye gelenin yaşadığı şoku düşün )
kusura bakma yollamam resmimi.Ona sormadan daha ben göstermem diyon bana
kusura bakma yollamam resmimi.
@Bully e özel bir görüşme olacağı icin oyuzden başkasıylada paylasırsam değeri kalmaz
şuana kadar kimse için yapmadiğim birsey ve bir kere kendisine öyle bir söz vermek zorunda kalmış oldum
sen bi karisma kiz.Özel görüşme derken bak ya kusura bakmam ama üzülürüm bunu bil yani
ben değersiz birimiyimde değeri kalmayacak gerçekten üzüldüm şimdi
sen bi karisma kiz.
sonra hesaplasiriz senle.
ama dedigim dogru göruşmem ona özel olacaği icin baskasi icin ayni eylemi yapmam
kalbide kendisi gibi toparlak bişey işte neyse yakından gör ne kadar tiksinç olduğunu kendi gözlerinle görüp şahit olman daha iyi şimdi ne desek boş ama duygularını açıkça belli edeceksin nefret ettiysen bile benim inadıma sevdim demeyeceksin ben senin harbi bir kız olduğuna inanıyorum yanıltma beniben onun kalbini sevdim dış görünüsünü bilmeden ama onun resimlerinide gördüm ve sana bir keresinde beğendiğim erkek modelini belirtmistim kara kaş siyah saç diye. o profilide uyuyor
aynı karede foto çeksinler dosiye bir daha selam vermemKaanla aynı karede olmasanızda olur ben seni merak ediyorum
@Bully destereden kurtulmak senle bir fotograf karesine bakiyormusaynı karede foto çeksinler dosiye bir daha selam vermem
Nerdesin kanka sen ya özelden yarışmak istediğin kişiyi yaz eğer yarışamayacak durumdayım diyorsan jüri ol.Söyleyis tarzin efsane
Düsündügüm biri var ama önceden kullanilmia olabilir dur yazayim özeldenNerdesin kanka sen ya özelden yarışmak istediğin kişiyi yaz eğer yarışamayacak durumdayım diyorsan jüri ol.
Yaz bakalım bekliyorumDüsündügüm biri var ama önceden kullanilmia olabilir dur yazayim özelden
sahneler kaç dk olacak la marulYaz bakalım bekliyorum
ben Olgun Şimsekle gelecektim. sıkıntı yaşardik.sahneler kaç dk olacak la marul
maruldan cevap gelmedi neyse sahnem budur @Çiğdem- @destere @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @soo @ozmoturk @gizem ak @sürgünüm @dosimosi @eskici @MayısKralı @yader @MEnes @EFE UYSAL
sahneler kaç dk olacak la marul
maruldan cevap gelmedi neyse sahnem budur @Çiğdem- @destere @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @soo @ozmoturk @gizem ak @sürgünüm @dosimosi @eskici @MayısKralı @yader @MEnes @EFE UYSAL
aynı sahneyi ortak kullanabilirdiniz bence daha ekonomik olurduben Olgun Şimsekle gelecektim. sıkıntı yaşardik.
Maksimum 3.5 dakikasahneler kaç dk olacak la marul
yani ayrilik kapida?daha 1 haftalik 1 aylik iliskinizi kutlayamadinizsonucu şimdiden tahmin etmen lazım sanırım @dosimosi ile saçsaça başbaşa birbirimize gireceğiz
Ben yollamıştım zaten.Arkadaşlar son sahne yollama süresi yarın 20:00. Sahnelerinizi maksimum 3,5 dakika olacak şekilde yollarsanız sevinirim. Özelden bekliyorum sahnelerinizi ve recaplarınızı. Sahnelerini belirtilen saate kadar yollamayanlar -5 puanla başlayacaklar oylamaya bilginize.
@Bully @sokak sanati @dosimosi @xemrexxx @vadikızı @MayısKralı @mrt-06 @Billy Kane @turkuazz @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar
Sahnelerini özelden yollayanlar üstüne almasınlar.