batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,265
- Puanı
- 1,061
Mümkünse 3 buçuk dakikayı geçmesinSahne uzunluklarını kaç dakika olarak ayarlıyoruz ben bayağıdır katılmadığım için unuttum @denizz19
bende @Bully ile olan sonucu merak ediyorum haftaya bugün görüşme işi bitmiş olur eğer kaybederse.sonucu şimdiden tahmin etmen lazım sanırım @dosimosi ile saçsaça başbaşa birbirimize gireceğiz
ay hemen küsme @destere nin yabancı olup olmadığına bu hafta karar vereceğim.Aaaa @dosimosi ankarayımı gezdircenn ben en yakın arkadaşınız değilmiyim hiç demiyonuz küstüm size he
Destere yabancı değil biz yabancıyız dimi küstüm işte size
bende @Bully ile olan sonucu merak ediyorum haftaya bugün görüşme işi bitmiş olur eğer kaybederse.
neyse belkide böylesi iyi olacak bakalim
ay hemen küsme @destere nin yabancı olup olmadığına bu hafta karar vereceğim.
itirafda ertelenmiş iyi oldu.
ben ona göre yazarım birseyler yarından sonra.
o mevzudada yapacak birşey yok.
laf çıkti bir kere
bende @Bully ile olan sonucu merak ediyorum haftaya bugün görüşme işi bitmiş olur eğer kaybederse.
neyse belkide böylesi iyi olacak bakalim
ay hemen küsme @destere nin yabancı olup olmadığına bu hafta karar vereceğim.
itirafda ertelenmiş iyi oldu.
ben ona göre yazarım birseyler yarından sonra.
o mevzudada yapacak birşey yok.
laf çıkti bir kere
puanlama sorun değilde kazanamazsa onla buluşunca birseyler olabilir ve @Bully nin etkisi altia cok cabuk giriyorum nedense. senle arkadasligimi istemezse buda senden kopmama sebep oluritraf olumlu olacak kesinlikle buna eminim puanlama aramızdaki ebedi dostluğu asla gölgelemeyecektir buna inancım tam
cumartesi ilk uçakla yolculuk ankarayacumayı merak ediyorum bakalım ne olacak ne yapacaksın o zaman
puanlama sorun değilde kazanamazsa onla buluşunca birseyler olabilir ve @Bully nin etkisi altia cok cabuk giriyorum nedense. senle arkadasligimi istemezse buda senden kopmama sebep olur
farkindaysan nezaman senle yazissak hemen damliyor foruma.
finalleri zamaninda gelemedi diye biz o esnada senle iyi olmaya başladik
cumartesi ilk uçakla yolculuk ankaraya
dönüş pazartesi olur uçaklarin saatlerinden dolayi
puanlama sorun değilde kazanamazsa onla buluşunca birseyler olabilir ve @Bully nin etkisi altia cok cabuk giriyorum nedense. senle arkadasligimi istemezse buda senden kopmama sebep olur
farkindaysan nezaman senle yazissak hemen damliyor foruma.
finalleri zamaninda gelemedi diye biz o esnada senle iyi olmaya başladik
cumartesi ilk uçakla yolculuk ankaraya
dönüş pazartesi olur uçaklarin saatlerinden dolayi
Dur bakalım abla Gökhan Türkmen yarışmayı kazanırsa öyle bir buluşma olmayacak, kaybedersem konuşuruz artık bunlarıTamam cnm umarım harika 2 gün geçirirsin @Bully eminim kaan seni çok iyi
gezdirir orda resimler atarsınız artık senide görürüz
bilemiyorumonunla buluşunca tam tersi ceryan edecek benden söylemesi keşke buraya kadar zahmet edip gelmeseydim bununla tanışacağıma gidip manavdan diyarbakır karpuzu alıp evime götürürdüm afiyetle yerdim bin kez daha hayırlı bir iş yapmış olurdum diyeceksin aslında tanışmanız bence iyi olacak en azından bu tanışmadan sonra bir daha @Bully ile alakalı tek olumlu mesaj yazmak gelmeyecek içinden
Belki de öyle olur, buluştuktan sonra göreceğiz artık aramızda neler yaşacağını Sen de çatla kıskançlığındanonunla buluşunca tam tersi ceryan edecek benden söylemesi keşke buraya kadar zahmet edip gelmeseydim bununla tanışacağıma gidip manavdan diyarbakır karpuzu alıp evime götürürdüm afiyetle yerdim bin kez daha hayırlı bir iş yapmış olurdum diyeceksin aslında tanışmanız bence iyi olacak en azından bu tanışmadan sonra bir daha @Bully ile alakalı tek olumlu mesaj yazmak gelmeyecek içinden
ben internette fotograf paylaşmıyorumTamam cnm umarım harika 2 gün geçirirsin @Bully eminim kaan seni çok iyi
gezdirir orda resimler atarsınız artık senide görürüz
Dur bakalım abla Gökhan Türkmen yarışmayı kazanırsa öyle bir buluşma olmayacak, kaybedersem konuşuruz artık bunları
işte görmediğin için ayılıp bayılıyorsun görsen fikrin tamamen değişecek o yüzden gör bence uzaktan kurbağa seside güzel gelir ama 24 saat göl kenarında vraklama sesi dinlemek insanı hayattan bezdirirbilemiyorum
zaman gösterecek ama bu aşamada arkadaşım olduğu için çok mutluyum
onu acayip seviyorum öyle böyle değil
ben internette fotograf paylaşmıyorum
şuan acayip kiskandin biliyorum.işte görmediğin için ayılıp bayılıyorsun görsen fikrin tamamen değişecek o yüzden gör bence uzaktan kurbağa seside güzel gelir ama 24 saat göl kenarında vraklama sesi dinlemek insanı hayattan bezdirir
seninde içini bir şüphe kapladı dimi eminim sende gelmesin diye dua ediyorsundur? çünkü aynada kendini görüyorsun her gün kendine katlanamıyorsun birde seni görmeye gelenin yaşadığı şoku düşün )Belki de öyle olur, buluştuktan sonra göreceğiz artık aramızda neler yaşacağını Sen de çatla kıskançlığından
Benim özgüvenim yüksektir, kendini gizleyenler düşünsün.seninde içini bir şüphe kapladı dimi eminim sende gelmesin diye dua ediyorsundur? çünkü aynada kendini görüyorsun her gün kendine katlanamıyorsun birde seni görmeye gelenin yaşadığı şoku düşün )
Yani o istemez belki, kendisine sor bakalımYaaa çok üzülürüm amaa