Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

seninde içini bir şüphe kapladı dimi :) eminim sende gelmesin diye dua ediyorsundur? çünkü aynada kendini görüyorsun her gün kendine katlanamıyorsun birde seni görmeye gelenin yaşadığı şoku düşün :))
ben onun kalbini sevdim dış görünüsünü bilmeden ama onun resimlerinide gördüm ve sana bir keresinde beğendiğim erkek modelini belirtmistim kara kaş siyah saç diye. o profilide uyuyor :A

seninde içini bir şüphe kapladı dimi :) eminim sende gelmesin diye dua ediyorsundur? çünkü aynada kendini görüyorsun her gün kendine katlanamıyorsun birde seni görmeye gelenin yaşadığı şoku düşün :))

:F @Bully kaanımı kıskanıyosun sen hee ben ne zaman onun resmini görsem
bebek seviyor gibi seviyosum resmi yanında olsam sohbet süper olur gülünce yumucuk
olan gözlerini öpe öpe bitirim bee tabii ablası olarakk hemen başka yöne çekmeeden
diyimde ben:F

Ona sormadan daha ben göstermem diyon bana :ppp:
kusura bakma yollamam resmimi.
@Bully e özel bir görüşme olacağı icin oyuzden başkasıylada paylasırsam değeri kalmaz :D
şuana kadar kimse için yapmadiğim birsey ve bir kere kendisine öyle bir söz vermek zorunda kalmış oldum

kusura bakma yollamam resmimi.
@Bully e özel bir görüşme olacağı icin oyuzden başkasıylada paylasırsam değeri kalmaz :D
şuana kadar kimse için yapmadiğim birsey ve bir kere kendisine öyle bir söz vermek zorunda kalmış oldum

Özel görüşme derken bak ya kusura bakmam ama üzülürüm bunu bil yani
ben değersiz birimiyimde değeri kalmayacak gerçekten üzüldüm şimdi:(

Özel görüşme derken bak ya kusura bakmam ama üzülürüm bunu bil yani
ben değersiz birimiyimde değeri kalmayacak gerçekten üzüldüm şimdi:(
sen bi karisma kiz.
sonra hesaplasiriz senle.
ama dedigim dogru göruşmem ona özel olacaği icin baskasi icin ayni eylemi yapmam

ben onun kalbini sevdim dış görünüsünü bilmeden ama onun resimlerinide gördüm ve sana bir keresinde beğendiğim erkek modelini belirtmistim kara kaş siyah saç diye. o profilide uyuyor :A
kalbide kendisi gibi toparlak bişey işte :) neyse yakından gör ne kadar tiksinç olduğunu kendi gözlerinle görüp şahit olman daha iyi şimdi ne desek boş :) ama duygularını açıkça belli edeceksin nefret ettiysen bile benim inadıma sevdim demeyeceksin ben senin harbi bir kız olduğuna inanıyorum yanıltma beni :)

Kaanla aynı karede olmasanızda olur ben seni merak ediyorum :D
aynı karede foto çeksinler dosiye bir daha selam vermem :)

sonu harika ya :) en son darbeyi yemiş memesi olan gelsin diyor :))

ben Olgun Şimsekle gelecektim. sıkıntı yaşardik.
aynı sahneyi ortak kullanabilirdiniz bence daha ekonomik olurdu :)

Arkadaşlar son sahne yollama süresi yarın 20:00. Sahnelerinizi maksimum 3,5 dakika olacak şekilde yollarsanız sevinirim. Özelden bekliyorum sahnelerinizi ve recaplarınızı. Sahnelerini belirtilen saate kadar yollamayanlar -5 puanla başlayacaklar oylamaya bilginize.

@Bully @sokak sanati @dosimosi @xemrexxx @vadikızı @MayısKralı @mrt-06 @Billy Kane @turkuazz @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar

Sahnelerini özelden yollayanlar üstüne almasınlar. :)
Ben yollamıştım zaten. :)